Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cea mai mare banca din Europa concediaza 35.000 de angajati

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare banca din Europa concediaza 35.000 de angajati

Cea mai mare banca din Europa a anuntat ca va concedia 35. 000 de angajati din cauza scaderii accentuate a profiturilor sale din cauza restrictiilor impuse de pandemie, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Cum a ratat Dacia solutia salvatoare pe cea mai mare piata din Europa

Dacia, ca alti producatori auto, are probleme in perioada asta. Dar putea sa salveze o parte din vanzari, daca lansa un pic mai devreme un model electric. Ultimii doi ani au fost cruciali.

Alerta ANM! Cod portocaliu de vreme rea pentru cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de vreme rea, valabil miercuri 17 iunie, intre orele 12:00 si 23:00, in cea mai mare parte din tara.

Cod Portocaliu de furtuna pana la ora 23 in cea mai mare parte a tarii. Cod galben de ploi pana joi la ora 10, in toata tara

Meteorologii au prelungit din nou avertizarile de ploi torentiale si furtuni, pana joi, la ora 10. Cantitatile de apa vor ajunge in unele zone la 80 de litri pe metru patrat, iar vantul va avea 80 de kilometri pe ora la rafale. in cursul zilei de marti, cea mai mare parte a tarii este sub cod portocaliu, restul judetelor fiind sub cod galben.

Tarom reia zborurile catre mai multe destinatii din Europa. Unde puteti calatori fara restrictii

Incepand din 15 iunie, compania nationala Tarom reia zborurile comerciale, fara restrictii, catre trei tari din Europa: Austria, Germania si Grecia.

Care este cea mai mare fericire a unei femei. Topul celor mai fericite bancuri

Oamenii pozitivi, optimisti au un simt al umorului aparte si fac fata mai usor provocarilor. Astazi, va propunem o selectie de bancuri care au ca tema fericirea.

Ea e cea mai tanara miliardara din lume. Are doar 23 de ani si detine deja o avere

Revista Forbes a indicat anul acesta un numar de nu mai putin de 2. 095 de miliardari. Foarte multi dintre acestia sunt tineri, inca nu au implinit varsta de 40 de ani.

Cum am devenit cea mai trista generatie din ultimii 50 de ani: studiul ingrijorator despre nefericire

Daca traiesti cu impresia ca multi dintre prietenii tai sunt mai tristi ca niciodata, nu esti singur. Din pacate, pandemia nu a facut decat sa accelereze un trend ingrijorator mai.

Coronavirus: Persoanele cu diabet si boli de inima au un risc de 12 ori mai mare sa moara din cauza Covid - Studiu american

Persoanele cu boli preexistente precum boli de inima sau diabet sunt de sase ori mai predispusi sa fie spitalizati din cauza Covid-19 si au un risc de a muri din aceasta cauza de 12 ori mai mare fata de oamenii sanatosi, arata un nou studiu american, relateaza Reuters.

Cod galben de ploi si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana marti

Intreaga tara se afla sub Cod galben de averse torentiale si vijelii pana marti dimineata la ora 10:00, potrivit unei avertizari emise de Administratia Nationala de Meteorologie.

Cea mai adanca, dar si cea mai scurta recesiune din istorie

Este posibil sa urmeze o redresare rapida, cu o latura dreapta a V-ului care se inclina treptat. Ana.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )