Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care este cea mai mare fericire a unei femei. Topul celor mai fericite bancuri

Adevărul Adevărul,
Care este cea mai mare fericire a unei femei. Topul celor mai fericite bancuri

Oamenii pozitivi, optimisti au un simt al umorului aparte si fac fata mai usor provocarilor. Astazi, va propunem o selectie de bancuri care au ca tema fericirea. continuă pe Adevărul

Care este cea mai potrivita incaltaminte pentru vara? Alege papucii decupati de piele

Primul aspect care vine oricui in minte, atunci cand trebuie sa aleaga o pereche de incaltaminte, es.

Cod Portocaliu de furtuna pana la ora 23 in cea mai mare parte a tarii. Cod galben de ploi pana joi la ora 10, in toata tara

Meteorologii au prelungit din nou avertizarile de ploi torentiale si furtuni, pana joi, la ora 10. Cantitatile de apa vor ajunge in unele zone la 80 de litri pe metru patrat, iar vantul va avea 80 de kilometri pe ora la rafale. in cursul zilei de marti, cea mai mare parte a tarii este sub cod portocaliu, restul judetelor fiind sub cod galben.

Alerta ANM! Cod portocaliu de vreme rea pentru cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de vreme rea, valabil miercuri 17 iunie, intre orele 12:00 si 23:00, in cea mai mare parte din tara.

Cod galben de ploi si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana marti

Intreaga tara se afla sub Cod galben de averse torentiale si vijelii pana marti dimineata la ora 10:00, potrivit unei avertizari emise de Administratia Nationala de Meteorologie.

Cum a ratat Dacia solutia salvatoare pe cea mai mare piata din Europa

Dacia, ca alti producatori auto, are probleme in perioada asta. Dar putea sa salveze o parte din vanzari, daca lansa un pic mai devreme un model electric. Ultimii doi ani au fost cruciali.

Care este cel mai bun studio de videochat?

De la o luna la alta apar din ce in ce mai multe studiouri de videochat. Vezi reclamele pe retelele .

Prognoza meteo, azi, 14 iunie 2020. Vreme instabila in cea mai mare parte a tarii

Ploile isi vor face simtita prezenta si duminica, manifestandu-se prin descarcari electrice, vijelii si grindina in majoritatea regiunilor tarii. Prognoza meteo in principalele zone din.

Virgil Popescu, un nou atac la furnizorii de gaze: intre cei mari mi se pare deja ca este o intelegere anticoncurentiala Pretul gazelor ar trebui sa scada cu 10-15% de la 1 iulie

Ministrul economiei Virgil Popescu a lansat un nou atac la furnizorii de gaze, acuzandu-i pe cei care detin cea mai mare parte din piata ca au intelegeri anticoncurentiale. in opinia ministrului, pretul final al gazelor ar trebui sa fie mai mic cu 10-15% de la 1 iulie, cand piata se liberalizeaza complet. Aceasta in conditiile in pretul la producator scade foarte mult. Nu este pentru prima oara cand Virgil Popescu critica furnizorii de gaze din cauza ofertelor pe care le prezinta consumatorilor.

CORONAVIRUS. Autoritatile anunta peste 22.700 de cazuri de COVID-19, dintre care 345 noi. Este cel mai mare numar de infectari din ultimele sase saptamani. Cu 14 decese in 24 de ore, bilantul pacientilor cu coronavirus care au murit urca la 1.451

Grupul de Comunicare Strategica anunta, miercuri, ca in ultimele 24 de ore au fost identificate 345 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Este cel mai mare numar de infectari din ultimele sase.

China, cel mai mare numar de infectari din luna aprilie: 11 cartiere in carantina

China inregistreaza noi cazuri de infectare cu Covid, dupa cum au anuntat autoritatile de la Beijing, precizand ca acesta este cel mai mare numar de infectari zilnice din 13 aprilie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )