Libnet.ro
UNICEF

08:16

Noi investitii in cea mai mare Cetate din Romania. Un proiect de peste 9 milioane de lei a ajuns in faza de precontractare

Adevărul Adevărul,
Noi investitii in cea mai mare Cetate din Romania. Un proiect de peste 9 milioane de lei a ajuns in faza de precontractare

Primaria Alba Iulia a avansat cu un noi proiect de investitii care vizeaza modernizarea unei zone cu potential important din Cetatea Carlina. continuă pe Adevărul

Daniel Zamfir isi da demisia din ALDE: Tariceanu este cea mai mare dezamagire a mea

Senatorul ALDE a anuntat joi ca isi da demisia din partid si a spus despre presedintele partidului, Calin Popescu Tariceanu, ca este cea mai mare dezamagire a sa.

Daniel Zamfir: imi dau demisia din ALDE, Tariceanu, cea mai mare dezamagire a mea

Senatorul Daniel Zamfir a anuntat joi seara ca demisioneaza din ALDE si a afirmat ca Tariceanu este cea mai mare dezamagire a sa.

Cel mai mare secret din relatia Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Se ascundeau de toata lumea pentru a face asta

In mod cert, divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt nu a fost unul usor. Totul s-a terminat in urma cu doi ani si jumatate, atunci cand Angelina a depus cererea de divort, invocand diferente ireconciliabile. De curand a iesit la iveala si cel mai mare secret dintre cei doi actori, de pe vremea cand .

Va fi PRAPAD! Mare ATENTIE, ROMANI! Urmeaza CEA MAI CUMPLITA IARNA din ultimii 30 DE ANI! ANUNTUL facut de METEOROLOGI

Iata cum va fi iarna aceasta, in Romania. Din pacate, vestile aduse de meteorologi nu sunt prea bune.

Subiectele zilei: Un tanar politist si-a dat demisia dupa doar 20 de zile, oripilat de dezastrul din sistem; ISU a trimis la Parchet doar cateva cadre din interiorul clubului Colectiv

Pesti marcati cu cipuri, gasiti intr-un restaurant din Delta. Veneau de pe Luna. Sturionii din Dunare risca sa dispara definitiv in urmatorii ani, daca nu se iau masuri. CTP, despre proiectul lui Liviu Pop pentru 10 august: Cea mai mare bataie de joc din ultimii 30 de ani. Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi 24 despre proiectul.

Cea mai mare dovada de iubire! Si-a dat viata pentru iubita sa, incercand sa o apere

Un tanar din Italia si-a gasit sfarsitul dupa ce si-a aparat iubita de hoti. in timpul jafului, barbatul a fost impuscat mortal in cap. Luca Sacchi a fost impuscat in cap miercuri, cand incerca.

Top 5 cele mai bune cazinouri din Romania Europa pe care nu trebuie sa le ratezi

Esti pregatit sa iti faci bagajele si sa descoperi noi parti ale lumii, dar in acelasi timp esti interesat sa afli care sunt cele mai bune cazinouri din Romania dar si din alte parti ale Europei? Daca raspunsul este DA, atunci te invitam sa citesti randurile de mai jos.

INTERVIU Brad Smith, presedintele Microsoft: Companiile de tehnologie trebuie sa se schimbe, oamenii au dreptate cand le adreseaza intrebari dificile. Ce spune despre mitul cum ca romana ar fi a doua cea mai vorbita limba in companie

Brad Smith este avocat, dar a devenit unul dintre cei mai cunoscuti oameni din IT-ul american prin discursurile pe care le-a tinut in Congres sau la forumurile internationale. intr-un interviu pentru HotNews. ro, presedintele Microsoft a vorbit despre cum vede Romania, despre nevoia ca marile companii de tehnologie sa se schimbe si despre pericolele inteligentei artificiale. Tot in interviu puteti citi de ce crede Smith ca Europa este mult peste SUA la legislatia de protectie a datelor, dar si la trenuri de mare viteza, domeniu pentru care Microsoft face lobby in SUA. Smith este al doilea om ca importanta in structura Microsoft, dupa CEO-ul Satya Nadella.

Veste minunata pentru Anamaria Prodan. Sarah, fiica ei, a dat lovitura in America, dupa ce a semnat cu cea mai importanta Universitate

Anamaria Prodan este mandra nevoie mare, caci Sarah, fiica ei, a dat lovitura in America, dupa ce a semnat cu cea mai importanta Universitate. Sarah, fiica Anamariei Prodan, a dat lovitura in America Impresara Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt casatoriti de 11 ani, iar divortul, desi zvonurile spun altceva, pare sa stea departe de .

VIDEO Imaginea saraciei la periferiile oraselor. Regiunea Sud-Est din Romania, a doua cea mai saraca din UE

Regiunea SudEst din Romania este a doua cea mai saraca din UE, potrivit Indicelui Regional al Competitivitatii IERC), un instrument care masoara din trei in trei ani factorii majori ai competitivitatii. Cartierele periferice din orasele regiunii ofera fotografia cea mai graitoare in privinta saraciei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )