Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cea mai mare banca din Rusia initiaza falimentul gigantilor din cauza datoriilor. Legaturile BEM cu creditorii implicati

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare banca din Rusia initiaza falimentul gigantilor din cauza datoriilor. Legaturile BEM cu creditorii implicati

Oameni de afaceri importanti care au garantat credite impunatoare si o companie avia importanta sunt in prag de faliment, cea mai mare banca din Rusia, Sberbank fiind pregatita de a initia aceste proceduri din cauza datoriilor, iar creditorii implicati au legaturi cu Banca de Economii. continuă pe Adevărul

Stagefright, cea mai mare vulnerabilitate Android loveste din nou

Desi multi credeau ca s-a terminat scandalul generat de Stagefright si pericolul cu care vine aceasta vulnerabilitate la pachet, se pare ca nu e deloc asa. in urma cu cateva luni s-a ajuns la concluzia ca aproximativ un miliard de terminale cu Android sunt vulnerabile la un atac foarte simplu cu cod malitios. Problema era [] Stagefright, cea mai mare vulnerabilitate Android loveste din nou Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare parte a licitatiei de implementare a televiziunii digitale terestre in Romania poate continua/CNSC a respins contestatia facuta de Frontal Communication

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) a decis in 25 septembrie ca cea mai mare parte a licitatiei pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania, contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 101,5 milioane lei, care este demarata de Societatea Nationala de Radiocomunicatii, poate continua. CNSC a respins practic contestatia formulata de Frontal Communication, care a cerut reevaluarea ofertei declarate castigatoare a asocierii Ericsson Telecommunications Romania - Ericsson AB.

Banca-mama a BRD inchide 400 de sucursale

Banca franceza Societe Generale va inchide pana la 400 de sucursale in Franta in urmatorii cinci ani. Aceasta este a treia cea mai mare banca din Franta, iar cele 400 de sucursale constituie 20% din.

Cea mai mare colectie de zadii din Romania pusa in valoare in fata a peste 1000 de bistriteni in inima orasului

1250 de fete au participat marti seara la unul dintre cele mai grandioase evenimente care au avut in centru costumul popular. Manifest zadia a adunat pe Stadionul Municipal 2500 de zadii, 1250 de fete si alti peste 1000 de bistriteni, care au ignorat frigul pentru a admira una dintre cele mai importante piese ale costumului popular.

Peek Cloppenburg isi deschide cel mai mare magazin din Romania in Mega Mall

Bucuresti, 29 septembrie 2015 Cu ocazia inaugurarii magazinului Peek Cloppenburg, joi, 1 octombrie, Mega Mall adauga in portofoliul sau cea mai mare reprezentanta Peek Cloppenburg din Romania, acesta devenind unul dintre cele mai mari magazine de fashion din tara. Odata cu deschiderea magazinului, vizitatorii Mega Mall se vor putea bucura de aproape 500 de branduri in plus celor existente.

Aceasta este cea mai buna universitate din Romania

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca este singura institutie de invatamant superior din Romania situata pe un loc cuprins in intervalul 501-600, din grupul celor mai bune 800 de universitati din.

Facebook face cea mai importanta schimbare din ultimii ani

Facebook a introdus, miercuri seara, una dintre cele mai mari schimbari de aspect, dar si de functionalitate, din istoria platformei. Utilizatorii vor putea avea video de profil pe Facebook, in loc de poza, scrie.

Simona Halep la Wuhan: romanca are drumul deschis spre trofeu. Cine e cea mai mare amenintare pentru ea

Simona Halep e favorita numarul 1 la Wuhan, acolo unde a ajuns deja in optimi. Iar la cum a scapat, pe rand, de nume grele, constanteanca are motive intemeiate sa se gandeasca la castigarea turneului.

Divortul lui Dan Adamescu, cea mai mare taxa de timbru: 50 milioane euro

VIDEO. O drama de la Bollywood, in deschiderea celui mai mare Festival de Film din Asia

O drama de la Bollywood deschide joi a 20-a editie a Festivalului de Film din orasul portuar sud-coreean Busan, cea mai mare manifestare de acest fel din Asia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )