Libnet.ro
UNICEF

14:30

Topul celor mai bogate femei din IT

Hotnews Hotnews,
 Topul celor mai bogate femei din IT

Femeile detin o pondere foarte mica din numarul total de posturi de conducere ale marilor giganti din tehnologie. Cea mai bogata femeie care faci bani din aceasta industrie este fosta sotie a lui Steve Jobs, care ocupa doar pozitia 57 in calasamentul celor mai bogati oameni din lume. Iata cine sunt femeile cu cea mai mare avere din tehnologie. continuă pe Hotnews

Cele mai frumoase plaje din Grecia FOTO

Publicatia The Telegraph a realizat topul celor mai frumoase plaje din Grecia, una dintre destinatiile preferate de romani pentru vacanta de vara.

VIDEO Falsul chirurg care a mutilat mai multe femei in salile de operatii din Romania a fost adus la Bucuresti

Parcagiul italian care a reusitsa patrunda in mai multe sali de operatii din spitale celebre din Capitala, fiind acuzat de plasticieni celebri ca a mutilat mai multe femei, a fost adus la Bucuresti. Matteo Politi, care practica ilegal chirurgia sub numele deMatthew Mode, se afla la Sectia 4 Politie, unde este audiat.

NBA: LeBron, cea mai dura nfrngere din cariera - A ajuns nsa la bariera celor 32.000 de puncte

LeBron James a suferit, marti, cea mai dura infrangere din cariera sa in NBA, echipa Los Angeles Lakers fiind invinsa la 42 de puncte diferenta de Indiana Pacers 136-94), relateaza Reuters.

BURSELE DIN LUME Pietele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele noua saptamani

Bursele din Europa au urcat, ieri, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele noua saptamani, investitorii monitorizand rezultatele financiare anuntate de emitenti.

NASA publica imagini incredibile! Cum arata cea mai noua insula din lume - VIDEO

Cercetatori de la NASA si alte organizatii au debarcat pe cea mai noua insula din lume, aparuta in Pacific, langa Tonga, in urma cu doar trei ani. Insula, de natura vulcanica, este acoperita cu un mal.

15 ani de Facebook: Cele mai importante momente din viata si cariera lui Mark Zuckerberg si ale retelei de socializare

Cea mai populara retea de socializare a implinit 15 ani de cand tanarul student la Harvard, Mark Zuckerberg lansa Facebook dintr-o camera de camin . Astazi, seful Facebook are o avere de 71 de miliarde de dolari. Iata cele mai importante momente din cariera lui si cea a Facebook, care s-a confruntat in ultimii ani cu scandaluri uriase.

Super Bowl 2019 - Cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani

Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, a inregistrat cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani.

Preturile petrolului au atins cel mai ridicat nivel din 2019

Preturile petrolului au atins luni cel mai ridicat nivel din 2019, ca urmare a efectului masurilor OPEC de reducere a productiei si a sanctiunilor americane impotriva Venezuelei.

Analiza celor mai bine vandute produse pe OLX in 2018

OLX, a realizat topul categoriilor cu cele mai tranzactionate produse pe platforma pe parcursul anului precedent, disponibile in cele mai accesate categorii.

Imobiliare.ro: Bucuresti a depasit Cluj-Napoca atat la cresteri cat si la scaderi de pret la apartamente. Kiseleff-Aviatorilor a pierdut prima pozitie in topul celor mai scumpe zone din Capitala

In cel din urma patrar al anului trecut, cele mai semnificative majorari ale preturilor apartamentelor din Bucuresti au fost consemnate in zona semicentrala, precum si in nordul orasului. Pe primul loc in topul scumpirilor se situeaza zona.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )