Libnet.ro
UNICEF

05:00

NBA: LeBron, cea mai dura nfrngere din cariera - A ajuns nsa la bariera celor 32.000 de puncte

Hotnews Hotnews,
 NBA: LeBron, cea mai dura nfrngere din cariera - A ajuns nsa la bariera celor 32.000 de puncte

LeBron James a suferit, marti, cea mai dura infrangere din cariera sa in NBA, echipa Los Angeles Lakers fiind invinsa la 42 de puncte diferenta de Indiana Pacers 136-94), relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

NASA publica imagini incredibile! Cum arata cea mai noua insula din lume - VIDEO

Cercetatori de la NASA si alte organizatii au debarcat pe cea mai noua insula din lume, aparuta in Pacific, langa Tonga, in urma cu doar trei ani. Insula, de natura vulcanica, este acoperita cu un mal.

Super Bowl 2019 - Cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani

Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, a inregistrat cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani.

FAZA ANULUI in handbal: Rostov Don si Buducnost ne-au oferit un moment absolut HALUCINANT si probabil CEA MAI TARE parada din istorie (VIDEO)

Partida dintre Rostov Don si Buducnost din Liga Campionilor, 24-22, ne-a adus faza anului in handbal. Cu putin timp inainte de finalul primei reprize, fetele de pe teren ne-au oferit un moment cu totul deosebit,.

Cea mai mare banca din Ungaria intentioneaza sa cumpere pachetul majoritar al Mobiasbanca

OTP Bank Group cea mai mare institutie bancara din Ungaria si a treia din Europa Centrala si de Est, intentioneaza sa vina cu investitii in Republica Moldova. in acest sens, a fost incheiat un acord cu Societe Generale cu privire la achizitionarea pachetului de actiuni majoritar al Mobiasbanca Groupe Societe Generale SA.

15 ani de Facebook: Cele mai importante momente din viata si cariera lui Mark Zuckerberg si ale retelei de socializare

Cea mai populara retea de socializare a implinit 15 ani de cand tanarul student la Harvard, Mark Zuckerberg lansa Facebook dintr-o camera de camin . Astazi, seful Facebook are o avere de 71 de miliarde de dolari. Iata cele mai importante momente din cariera lui si cea a Facebook, care s-a confruntat in ultimii ani cu scandaluri uriase.

Descoperire uimitoare sub cea mai veche biserica medievala. Arheologii ar putea rescrie povestea asezarii lui Matia Corvin

Cea mai veche biserica din Hunedoara a fost inclusa intr-un proiect de reabilitare pe fonduri europene. Arheologii au efectuat sapaturi in interior si au facut o descoperire importanta.

FOTO Descoperire uimitoare sub cea mai veche biserica medievala. Arheologii pot rescrie povestea asezarii lui Matia Corvin

Cea mai veche biserica din Hunedoara a fost inclusa intr-un proiect de reabilitare pe fonduri europene. Arheologii au efectuat sapaturi in interior si au facut o descoperire importanta.

VIDEO Documentar despre cea mai titrata familie din motorsportul romanesc. Pascota, patru generatii de campioni

Realizat de Marius Dobrescu, documentarul care prezinta performantele sportive ale componentilor familiei Pascota, de la prima generatie - Ioan Ilie si pana la cea de-a patra - Patrick.

Topul celor mai bogate femei din IT

Femeile detin o pondere foarte mica din numarul total de posturi de conducere ale marilor giganti din tehnologie. Cea mai bogata femeie care faci bani din aceasta industrie este fosta sotie a lui Steve Jobs, care ocupa doar pozitia 57 in calasamentul celor mai bogati oameni din lume. Iata cine sunt femeile cu cea mai mare avere din tehnologie.

Hua Hin: Dayana Yastremska a cstigat al doilea titlu WTA din cariera - Ucraineanca a revenit de la 2-5 n decisiv

Dayana Yastremska Ucraina, 47 WTA) si-a trecut in palmares al doilea titlu WTA din cariera, la Hua Hin Thailanda), dupa o victorie in trei seturi cu Ajla Tomljanovic Australia, 49 WTA), cap de serie numarul 6, scor 6-2, 2-6, 7-63). Australianca a condus cu 5-2 in decisiv si a servit de doua ori pentru a castiga meciul, insa Yastremska a rezistat incredibil si s-a impus in cele din urma la tie-break.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )