Libnet.ro
UNICEF

10:45

Imagini haioase! Cea mai mare bucurie a unui catel: sa se dea in leagan (VIDEO)

B1 B1,
Imagini haioase! Cea mai mare bucurie a unui catel: sa se dea in leagan (VIDEO)

O filmare care a ajuns recent pe internet i-a amuzat foarte tare pe utilizatori. Asa cum tuturor copiilor le place sa mearga in parc si sa se joace, se pare ca si in cazul unui catel dorinta. continuă pe B1

Prognoza meteo pentru joi si vineri. Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. JOI iN TARA Vor fi innorari temporare si pe arii restranse va ploua slab in cursul zilei in n.

Seceta pedologica in cea mai mare parte a tarii. Vreme mai calda decat in mod normal

Administratia Nationala de Meteorologie anunta seceta in cea mai mare parte a tarii. Potrivit masuratorilor, continutul de apa in stratul de sol 0-20 centimetri, se situeaza in limite scazute si deosebit de scazute.

Cum arata sotia lui Pavel Bartos. Ea e cea mai mare calitate a mea

Pavel Bartos este foarte discret atunci cand vine vorba despre viata lui personala. Eu am un mare noroc, unul enorm. E sotia mea, Anca. De fapt, sotia mea e cea mai mare calitate a mea,.

Romania a inregistrat in iulie a doua cea mai mare crestere a vanzarilor cu amanuntul din UE

Romania a inregistrat a doua cea mai mare crestere a vanzarilor cu amanuntul din UE in iulie, de 8,8%, fata de iulie 2016. Avansul in UE a fost de 2,7%, in zona euro de 2,6%, potrivit datelor publicate azi de biroul european de statiatica, Eurostat.

Cea mai mare evacuare din Germania, din ultimele sapte decenii, s-a incheiat fara incidente. O bomba uriasa din Al Doilea Razboi Mondial a fost dezamorsata

Cea mai mare evacuare din Germania, din ultimele sapte decenii, s-a incheiat fara incidente. Peste 60. 000 de oameni s-au intors, duminica, la casele lor dupa ce o bomba din cel de-al Doilea Razboi.

Radu Banciu, dupa Franta 0-0 Luxemburg: Dupa ce a trait cea mai mare umilinta din istoria natioanalei, Didier Deschamps a mai avut o drama cand s-a trezit si a vazut ca e tot 0-0 (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de luni a emisiunii Unspe Metri marea supriza de duminica seara din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Dupa ce a batut clar pe Olanda cu 4-0.

Business report: De unde are Kim Jong-Un bani pentru o bomba nucleara; Romania, cea mai mare crestere economica post aderare; Trei cursuri de schimb valutar la bani, atentie cand folositi cardul in tranzactii internationale

Tranzactie gigant! Producatorul de mezeluri Caroli, cumparat de un grup mexican. Compania Caroli Foods Group a fost preluata de. O noua autostrada in Romania. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere plateste lucrarile pentru un lot din autostrada.

Cea mai mare teapa pentru mii de romani! Blocurile reabilitate termic ar putea fi refacute

Unii dintre bucuresteni se considera norocosi pentru ca locuiesc deja in blocuri izolate termic, insa acestia nu au aflat inca si parerea specialistilor. intr-un interviu pentru.

FOTO La Victorias Secret, frumusetea nu este cea mai importanta: care sunt calitatile unui inger sexy

Aproape 500 sute de modele se inscriu anual la castingul pentru show-ul Victorias Secret, care are loc in noiembrie, fiind difuzat la televiziune in decembrie. Echipa ingerilor este formata din 14 manechine carora li se alatura fete noi, recent alese si anuntate. Desi poate sa para surprinzator, un chip placut si un corp armonios nu sunt de ajuns pentru a intra in echipa celor mai frumoase fete, cerintele fiind mult mai complexe.

Sute de persoane evacuate in Los Angeles in urma celui mai mare incendiu de vegetatie din istoria orasului

Un incendiu de vegetatie s-a extins sambata in nordul orasului Los Angeles, primarul declarand ca este cea mai mare valvataie din istoria orasului. Acesta a ordonat evacuarea catorva sute de persoane si inchiderea unei autostrazi, relateaza Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )