Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un indian de 73 de ani are cea mai numeroasa familie din lume: 39 de sotii, 94 copii si 33 de nepoti

Adevărul Adevărul,
Un indian de 73 de ani are cea mai numeroasa familie din lume: 39 de sotii, 94 copii si 33 de nepoti

Un indian de 73 de ani se poate mandri cu cea mai numeroasa familie din lume. Cele 39 de sotii respecta un sistem de rotatie pentru ca fiecare sa poata vizita dormitorul barbatului. continuă pe Adevărul

Indianul cu cea mai numeroasa familie din lume: 39 de sotii, 94 copii si 33 de nepoti

Un indian de 73 de ani se poate mandri cu cea mai numeroasa familie din lume. Cele 39 de sotii respecta un sistem de rotatie pentru ca fiecare sa poata vizita dormitorul barbatului.

Amenda de 26.000 de euro pentru cea mai bogata femeie a Norvegiei

Cea mai bogata femeie din Norvegia, care are numai 22 de ani, s-a vazut nevoita sa plateasca o amenda piperata dupa ce a fost prinsa beata la volan. Cu toate acestea, tanara a scapat usor, scrie presa internationala.

Stela Popescu a murit. Cea mai sincera dezvaluire facuta de marea actrita la 81 de ani: Da, mi-am inselat barbatul, dar...

Stela Popescu a murit. La 81 de ani, Stela Popescu facea cea mai socanta dezvaluire din viata sa. Actrita a recunoscut ca a calcat stramb. Stela Popescu a murit. E greu sa te.

Star Wars The Last Jedi: care este cea mai buna veste despre viitorul film

Mai sunt cateva saptamani pana la lansarea oficiala a Star Wars The Last Jedi, dar abia acum aflam un detaliu important despre viitoarea pelicula. Star Wars este cea mai profitabila franciza a ultimilor 50 de ani, chiar daca ne apropiem de cateva zeci de filme din universul Marvel. Din acest motiv, interesul fanilor pentru fiecare [].

Miss World 2017. Ea este cea mai frumoasa femeie din lume.

Cea mai frumoasa femeie din lume a fost desemnata in cadrul finalei concursului Miss World 2017, desfasurat in orasul Sanya din China. Iata cine a impresionat cel mai mult juriulu.

Beyonce este, oficial, cea mai bogata artista in 2017. Iata cat a castigat anul acesta!

Beyonce a detronat-o anul acesta pe Taylor Swift si a devenit vedeta care a castigat cei mai multi bani in 2017. Iata despre ce suma este vorba.

Romania, printre statele UE in care microintreprinderile au cea mai mare contributie la exporturile intracomunitare

Microintreprinderile firmele cu pana la noua angajati) au cea mai mare contributie la exporturile intracomunitare in sase state membre UE: Belgia unde microintreprinderile sunt responsabile pentru 46% din totalul exporturilor intra-UE), Malta 37%), Ungaria 26%), Marea Britanie 23%), Romania si Suedia ambele cu 19%), potrivit datelor publicate marti de Eurostat, informeaza Agerpres.

Sinaia a fost premiata la World Ski Awards drept cea mai buna statiune de schi din Romania

Sinaia a castigat trofeul si statutul de cea mai buna statiune de schi din Romania in cadrul galei World Ski Awards. Acesta este primul an in care Romania a fost inclusa pe lista nom.

A plecat in vacanta cu sotul, copilul si cea mai buna prietena a sa. intr-o seara, s-a trezit brusc si a vazut ca partenerul sau lipseste. A iesit pe balcon si a avut un adevarat soc. in gradina...

A plecat in vacanta cu sotul, copilul si cea mai buna prietena a sa. Cele doua se cunosteau inca din facultate cand imparteau totul. in plus, Ioana era si nasa de botez al.

FOTO Cum arata cea mai frumoasa jucatoare din WTA la varsta la care s-a apucat de tenis

Sorana Cirstea este intre primele 40 de jucatoare ale lumii, conform clasamentului oficial WTA, dar si cea mai frumoasa jucatoare din circuitul feminin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )