Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai mare criza de vaccinuri din ultimii ani. Ce risca copiii nevaccinati la timp

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare criza de vaccinuri din ultimii ani. Ce risca copiii nevaccinati la timp

Mii de copii, de la bebelusi pana la adolescenti, au ramas nevaccinati deoarece nici unul dintre serurile prevazute in schema nationala de imunizare nu se mai gaseste pe piata. Specialistii afirma ca aceasta e cea mai grava criza de vaccinuri cu care s-a confruntat tara noastra in ultimii ani. continuă pe Adevărul

Grupul chinez CEFC China Energy a obtinut o participatie importanta din cea mai mare concesiune de petrol din Abu Dhabi

Companiile chineze sunt marii castigatori ai competitiei dintre ofertantii straini care doresc o parte din cea mai mare concesiune de petrol din Abu Dhabi. Unul dintre acestia este grupul chinez CEFC China Energy, care vrea sa preia Rompetrol, si careia i-a fost acordata o participatie de 4% din afacerea onshore, scrie Bloomberg.

Kaufland, cel mai mare angajator privat din Romania: Retailerul alimentar se extinde masiv in acest an

Retailerul alimentar Kaufland, cel mai mare angajator privat din economie, isi continua expansiunea si in acest an. Nemtii vor deschide 6 noi magazine in Bucuresti si in tara si au icirc.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Gadea si postul revin la linia obisnuita: Guvernul de tehnocrati a fost cea mai mare nenorocire a Romaniei/ Dragnea anunta un mare miting PSD

Cine a urmarit emisiunea Sinteza zilei din aceasta seara de pe Antena 3 a avut senzatia ca Dragnea e moderatorul si Gadea invitatul. Acesta a vorbit mai tot timpul, a criticat si a jignit in toate felurile guvernul de tehnocrati, a explicat ca este prea multa manipulare si para la Inalta Poarta, a incercat din toate partile si pozitiile sa-l impinga pe seful PSD pe o linie mai agresiva, mai dura fata de presedinte, de proteste si de Justitie. Efectul? Dragnea a vorbit, ca de obicei, doar despre el, a mimat rolul victimei inocente care nu intelege de ce el sau PSD-ul sunt atacati mereu cand nu fa decat bine pentru tara. Totusi, am aflat ca mitingurile judetene nu vor fi oprite si nu este exclus un mare miting PSD.

Cea mai mare oferta de cumparare a unei companii, de 143 de miliarde, a picat. Kraft Heinz nu va mai prelua Unilever

Oferta de 143 de miliarde de dolari a lui Kraft Heniz Co pentru rivala cea mare, Unilever, a fost retrasa, au anuntat oficialii celor doua companii. Potrivit Reuters, unii analisti sustin ca firma Kraft s-ar putea indrepta catre o alta tinta de preluare.

RESPECT pentru romani!. The Guardian, VIDEO EMOTIONANT despre protestele din Piata Victoriei: Cea mai mare miscare dupa caderea comunismului (VIDEO)

Presa britanica este cu ochii pe miscarile politice de la Bucuresti. Jurnalistii de la The Guardian au realizat un scurt filmulet despre protestele din Piata Victoriei, videoclip ce a atras reactii din.

Cum a devenit Volkswagen cea mai bine vanduta masina din Romania?

Potrivit unor studii recente, Volkswagen se afla pe primul loc in topul celor mai vandute masini din Europa, dar si din Romania. Marele producator auto se bucura de popularitate in randul romanilor, iar statisticile sunt dovada clara! .

21 februarie in istorie: incepe batalia de la Verdun, cea mai mare din Primul Razboi Mondial. Stalin devine cetatean de onoare al Romaniei

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 21 februarie .

Kraft Heinz si-a retras oferta de preluare a Unilever, de 143 de miliarde de dolari, cea mai mare din istoria industriei alimentare

Kraft Heinz si-a retras oferta de preluare a Unilever, de 143 de miliarde de dolari la doar doua zile dupa ce a fost facuta publica, fiindca a fost primita cu ostilitate. Compania a hotarat ca raspunsul.

Care sunt segmentele de dezvoltare ale orasului Oradea, din ultimii ani

Municipiul Oradea a inregistrat in ultimii ani o dezvoltare in domeniului constructiilor, considerata de specialisti intensa, pe anumite segmente, dupa cum arata raportul pe anul 2016 al Institutiei Arhitectului Sef.

40% din angajatori au probleme in recrutarea fortei de munca calificata

Cea mai mare criza de talente din 2007 si pana acum a fost inregistrata, anul trecut, releva un studiu ManpowerGroup, citat intr-un comunicat transmis de Universitatea Romano-Americana. Conform acestuia, 40% din cei 42. 000 de angajatori chestionati au recunoscut faptul ca intampina dificultati in recrutarea de personal calificat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )