Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cea mai mare oferta de cumparare a unei companii, de 143 de miliarde, a picat. Kraft Heinz nu va mai prelua Unilever

România Liberă România Liberă,
Cea mai mare oferta de cumparare a unei companii, de 143 de miliarde, a picat. Kraft Heinz nu va mai prelua Unilever

Oferta de 143 de miliarde de dolari a lui Kraft Heniz Co pentru rivala cea mare, Unilever, a fost retrasa, au anuntat oficialii celor doua companii. Potrivit Reuters, unii analisti sustin ca firma Kraft s-ar putea indrepta catre o alta tinta de preluare. continuă pe România Liberă

Grupul chinez CEFC China Energy a obtinut o participatie importanta din cea mai mare concesiune de petrol din Abu Dhabi

Companiile chineze sunt marii castigatori ai competitiei dintre ofertantii straini care doresc o parte din cea mai mare concesiune de petrol din Abu Dhabi. Unul dintre acestia este grupul chinez CEFC China Energy, care vrea sa preia Rompetrol, si careia i-a fost acordata o participatie de 4% din afacerea onshore, scrie Bloomberg.

Kraft Heinz si-a retras oferta de preluare a Unilever, de 143 de miliarde de dolari, cea mai mare din istoria industriei alimentare

Kraft Heinz si-a retras oferta de preluare a Unilever, de 143 de miliarde de dolari la doar doua zile dupa ce a fost facuta publica, fiindca a fost primita cu ostilitate. Compania a hotarat ca raspunsul.

RESPECT pentru romani!. The Guardian, VIDEO EMOTIONANT despre protestele din Piata Victoriei: Cea mai mare miscare dupa caderea comunismului (VIDEO)

Presa britanica este cu ochii pe miscarile politice de la Bucuresti. Jurnalistii de la The Guardian au realizat un scurt filmulet despre protestele din Piata Victoriei, videoclip ce a atras reactii din.

Protest de primavara cu flori la Piata Victoriei: REZIST. Se anunta cea mai mare manifestatie pentru copii, o lectie de DEMOCRATIE si educatie CIVICA (FOTO)

Protestele din Romania continua, iar vineri se implinesc 18 zile de proteste consecutive. in toata tara si in Capitala, protestele au fost pasnice, oamenii iesind in strada pentru a-.

Comuna in care a fost construita cea mai mare aberatie din fonduri europene a fost declarata statiune turistica

Comuna Pojorata, localitatea in care a fost construita Groapa de gunoi din Pasul Mestecanis, a fost declarata de Guvernul Romaniei statiune turistica de interes local.

Pentru unii muma, pentru altii ciuma. Firma din Romania a celui mai mare asigurator din lume a ajuns la austrieci

Axa Romania, subsidiara locala a celei mai mare firme de asigurari de viata la nivel mondial, francezii cu acelasi nume, va fi achizitionata de Vienna Insurance Group, prin BCR Asigurari de Viata.

Duminica seara, cel mai mare miting de protest din Romania a fost la Cluj: 3000 de oameni

Duminica seara, in cea de-a 20-a zi de proteste, cel mai mare miting din Romania s-a inregistrat la Cluj-Napoca.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista romanca, se intoarce in tara si va juca la CSM Bucuresti

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii in anii 2014 si 2015, revine in Romania si va juca la clubul CSM Bucuresti.

Un imobil de 155 de metri se va construi in Romania: Va fi cea mai iNALTA cladire din tara

In primavara acestui an vor incepe lucrarile pentru cea mai inalta cladire din Romania care va avea 155 de metri si se va realiza printr-un proiect multifunctional in Timisoara.

FOTO Cea mai buna jucatoare de tenis a Rusiei a pozat intr-o revista mondena

In absenta Mariei Sarapova, suspendata pana in aprilie, Svetlana Kuznetova este cea mai buna jucatoare de tenis a Rusiei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )