Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cea mai mare expozitie Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani, la Art Safari 2019

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare expozitie Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani, la Art Safari 2019

Art Safari isi va deschide port807;ile pentru cea de-a sasea edit807;ie, in perioada 27 septembrie - 6 octombrie, intr-o cladire-monument - Palatul Oscar Maugsch BCR, din Piata Universitatii. Pavilionul de Arta Bucuresti - Art Safari, cel mai amplu eveniment dedicat artei din Romania, aduce in atent807;ia publicului arta de patrimoniu, arta contemporana, instalatii, performance-uri, ateliere de arta pentru copii si tururi ghidate. continuă pe Adevărul

Leul moldovenesc a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani

In trimestrul doi al anului 2019, moneda nationala a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani. Leul s-a depreciat cu 4,8% fata de dolar si cu 5,7% fata de moneda unica europeana, transmite IPN. Informatia apare pe blogul lui Veaceslav Ionita, economist IDIS Viitorul.

ABInBev vrea sa obtina circa 10 miliarde dolari in cea mai mare listare globala din acest an

Anheuser-Busch InBev NV, cel mai mare producator de bere la nivel mondial, vrea sa obtina pana la 9,8 miliarde de dolari prin listarea la Bursa de la Hong Kong a afacerii sale din regiunea Asia-Pacific, in ceea ce va fi cea mai mare Oferta Publica Initiala IPO) din acest an, trans-mite Reuters.

Vreme caniculara, cu 35-37 de grade, in cea mai mare parte a tarii. in 14 judete este cod galben de ploi

Vremea va fi caniculara si disconfortul termic accentuat in cea mai mare parte a tarii, iar in zonele de campie si podis se vor inregistra frecvent temperaturi de 35-37 de grade Celsius, potrivit meteorologilor. De asemenea, vor fi sub cod galben de ploi 14 judete din Moldova, Maramures, Crisana si Transilvania.

Canicula si disconfort termic accentuat, in cea mai mare parte a tarii

Meterologii anunta ca vremea va fi caniculara, marti si miercuri, in cea mai mare parte a tarii, in .

Universitatea Dunarea de Jos, premiata la Euroinvent, cea mai importanta expozitie de inventii si inovatii din Europa de Est

Euroinvent promoveaza creativitatea si inovatia la nivel international, reunind la editia din acest an 600 inventii din 40 tari.

Corporate Report: Un grup de comercianti americani se ofera sa ajute agentia antitrust in investigatii la Amazon si Google; Cel mai mare berar din lume planuieste cea mai mare oferta publica a anului

Un grup de comercianti americani se ofera sa ajute agentia antitrust in investigatii la Amazon si Google. Companii importante de comert cu amanuntul, printre care Walmart, Target si Best Buy, au trimis o scrisoare la Federal Trade Comission FTC) in care-si exprima ingrijorarea cu privire la dominatia marilor companii technologice * Annheuser-Busch InBev AB InBev) spera sa colecteze 9,8 miliarde de dolari cand isi va lista afacerile din Asia la Hong Kong in cea mai mare oferta publica a anului.

SUA: cel mai mare producator de gunoi din lume

Regele Gunoaielor: SUA a fost numit cel mai mare producator de deseuri din lume, riscand sa fie in.

Scoala din Penitenciarul Iasi are trei detinuti promovati la Evaluarea Nationala. Care este cea mai mare medie

Trei dintre cei cinci detinuti din scoala Penitenciarului Iasi care au vrut sa-si termine anul acesta studiile gimnaziale si au sustinut Evaluarea Nationala au promovat.

Probleme pentru cea mai mare investitie privata din judet: lucrarile la centrul logistic din Deva au fost suspendate

Constructorii viitorului centru logistic si a halelor de productie din zona Santuhalm Deva) nu aveau toate autorizatiile necesare pentru a putea demara lucrarile.

Canicula si instabilitate atmosferica, in cea mai mare parte a tarii, pana joi dimineata

Meteorologii anunta ca, miercuri, vremea va fi in general calduroasa, caniculara in Lunca Dunarii, iar disconfortul se va mentine ridicat. in plus, este prognozata instabilitate atmosferica accentuata.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )