Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai mare farsa din istorie facuta de 1 aprilie a fost planificata patru ani si a implicat un vulcan

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare farsa din istorie facuta de 1 aprilie a fost planificata patru ani si a implicat un vulcan

Intr-o dimineata senina de aprilie, a anului 1974, locuitorii unui orasel din Alaska s-au trezit cu o imagine teribila: vulcanul adormit din apropiere se pregatea sa erupa. Din fericire, fenomenul nu era unul natural, ci pregatit de un om pus pe sotii. continuă pe Adevărul

City Insurance, cea mai mare durata medie de plata a dosarelor de daune RCA. Uniqa Asigurari, cea mai mica durata medie de plata

In ultimele trei luni de anul trecut au fost avizate 77. 684 dosare de dauna la companiile de asigurare autorizate sa practice asigurarea obligatorie auto RCA, cu 6,83% mai multe decat cele avizate in trimestrul al treilea din 2017. Autoritatea de.

Nora Iuga: Cea mai mare realizare a mea? Inca o astept...

Este poeta, prozatoare, traducatoare, membra a Uniunii Scriitorilor din Romania. Si cel mai in varsta blogger-poet. La 87 de ani, Nora Iuga debordeaza de vitalitate, umor si optimism, a jucat recent intr-un film despre propria viata si isi doreste sa.

VIDEO Pompierii buzoieni au organizat cea mai mare simulare de cutremur din acest an, pentru a testa viteza de reactie

Exercitiul de alarmare, care a inceput la ora 13. 00, a presupus mobilizarea de forte si mijloace in zona fabricii de geamuri. ISU Buzau a angrenat in actiune operatori economici si institutii publice din municipiul Buzau in scopul limitarii si inlaturarii urmarilor produse de un cutremur.

Tenisul romanesc pierde un mare talent: Cea mai buna junioara a ales sa reprezinte alta tara din lipsa fondurile oferite pentru a isi continua cariera (FOTO)

Lipsa fondurile pentru sportul de performanta continua sa dauneze grav Romania. Cea mai buna junioare din tenisul romanesc, Karola Bejenaru, a ales sa aplice pentru cetatenia britanica din lipsa fondurile.

Vin vremuri grele: Una dintre cele mai mari banci din Romania anunta sfarsitul petrecerii

Banca Transilvania, a doua cea mai mare banca locala, a revizuit prognozele pentru principalii indicatori din sfera financiara - inflatie, rate de dobanda si cursul de schimb leu/euro, iar pe langa cresterea in.

Spania: Autorul jafului secolului a fost arestat. Cine este cel mai temut hacker din lume

Autorul celui mai mare jaf din istoria bancilor a fost prins. Politia spaniola a reusit sa ii vina de hac creierului bandei de hackeri care a reusit sa jefuiasca peste 100 de institutii financiare in lumea i.

1 aprilie Ziua pacalelilor. Cele mai tari farse de 1 aprilie din istorie

1 aprilie este o zi in care se fac diferite farse sau pacaleli. Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, in cele mai multe tari europene, inca din secolul al.

FLORII 2018. Ce trebuie sa faci in Duminica Floriilor. Este primul praznic imparatesc din anul bisericesc

Pe 1 aprilie praznuim Floriile, sarbatoare care ne aminteste de intrarea triumfala a Domnului in Ierusalim, inainte de Patimi. E cea mai mare sarbatoare din Postul.

Cea mai scumpa camera Canon va trage urmatoarele filme de Hollywood

Canon produce de multi ani camere foto cu abilitati impresionante de captura video, dar cea mai noua creatie a japonezilor joaca intr-o cu totul alta liga. intr-o competitie pentru inovatie permanenta, oficialii Canon au dezvaluit prima lor camera full-frame pentru cinematografie. Aceasta camera video de top face o treaba foarte buna in a concura cu [].

Vinerea Floriilor, spectacol extraordinar, prilejuit de cea mai importanta sarbatoare a crestinilor: invierea Mantuitorului

Vineri, 30 martie 2018, ora 18,00, la Teatrul Tony Bulandra, Centrul Judetean de Cultura Dambovita are bucuria de a va invita la un spectacol extraordinar, prilejuit de cea mai importanta sarbatoare a crestinilor - invierea Mantuitorului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )