Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tarile cu cele mai multe femei in functii de conducere. Rusia lui Putin, tara cu cea mai mare crestere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tarile cu cele mai multe femei in functii de conducere. Rusia lui Putin, tara cu cea mai mare crestere

Numarul femeilor angajate in sectorul public reprezinta aproape jumatate din totalul fortei de munca, insa la nivelul tarilor care fac parte din G20, femeile reprezinta 20% dintre cei cu functii de conducere. Pe primele trei pozitii se afla Canada,. continuă pe Wall-Street Ro

Economia Romaniei va depasi cele mai multe tari din Europa emergenta

Economia Romaniei va creste intr-un ritm sustinut in urmatorii doi ani, de peste 3%, depasind cele mai multe tari din Europa emergenta, recuperarea fiind sprijinita de trecerea de la o crestere bazata pe exporturi la un avans generat de cererea.

Kovesi: Cele mai multe dosare DNA, pe baza sesizarilor de la cetateni si institutii publice

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codurta Kovesi, a declarat, miercuri dimineata, ca procurorii DNA au pus sechestre de 150 de milioane de euro in 10 luni. Ea a mai spus si ca, in 2014, doar 17% din dosarele inregistrate la DNA au avut la baza o sesizare din oficiu pe baza informatiilor din mass-media, a anchetelor jurnalistice sau primite de la serviciile de informatii, iar cea mai mare parte a sesizarilor a venit de la cetateni si institutii publice, conform Agerpres.

Cele mai bune patru remedii care calmeaza tusea

Tusea este poate cel mai suparator simptom al infectiilor respiratorii, care produce un disconfort accentuat, mai ales in timpul noptii, cand perturba somnul si ne lasa fara vlaga. De cele mai multe ori insa ii putem face fata cu ajutorul remediilor naturale.

Treapta cu treapta prin istorie: cele mai frumoase scari

Multe din vilele istorice vizitate pastreaza cu sfintenie inca multe din elementele originale, iar printre cele mai impresionante sunt scarile de marmura sau lemn ale vremurilor apuse.

SUA: Alerta de inundatii in statul New York. Vremea s-a incalzit dupa mai multe zile de ninsori abundente

Mai multe zone din statul New York, din nord-estul SUA, au fost plasate sambata in stare de alerta din cauza inundatiilor generate de incalzirea asteptata a vremii, dupa mai multe zile in care au fost ninsori.

Vaslui: Prefectura a reclamat la Parchet 80 de persoane care ar fi votat de mai multe ori

Prefectura Vaslui a reclamat la Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui, ca aproximativ 80 de persoane din doua localitati din sudul judetului au votat de mai multe ori, informeaza Mediafax.

Din nou fara apa calda si caldura in mai multe blocuri din Oradea

Din nou o veste proasta pentru oradeni. Din aceasta dupa amiaza s-a intrerupt furnizarea apei calde si agentului termic pentru incalzire in mai multe zone ale orasului.

Alimentarea cu energie electrica, afectata in mai multe localitati din Galati in urma cutremurului

Alimentarea cu energie electrica a fost afectata, sambata seara, in mai multe localitati din judetul Galati, in urma cutremurului de 5,7 grade pe scara Richter, produs in zona Vrancea, transmite Mediafax.

Mai multe localitati din Galati au ramas fara curent electric in urma cutremurului

Alimentarea cu energie electrica a fost afectata, sambata seara, in mai multe localitati din judetul Galati, in urma cutremurului de 5,7 grade pe scara Richter, produs in zona Vrancea, scrie Mediafax .

Mai multe optiuni de transport spre Directia de Prestatii Sociale

Conducerea Regiei Autonome de Transport R. ) Brasov a luat mai multe masuri menite a facilita accesul spre Strada Panselelor a cetatenilor beneficiari ai prestatiilor Directiei de Servicii Sociale Serviciul Prestatii Sociale, precum si ai serviciilor organizatiilor non-guvernamentale ce-si desfasoara activitatea in cadrul Centrului Multifunctional de Servicii Sociale.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )