Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cea mai mare institutie de cultura din Salaj, data afara din casa. Explicatiile autoritatilor

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare institutie de cultura din Salaj, data afara din casa. Explicatiile autoritatilor

Toate institutiile care isi desfasoara activitatea in Palatul Administrativ din centrul Zalaului sunt nevoite sa se mute in alte spatii pentru aproximativ doi ani. continuă pe Adevărul

Romanii cheltuie aproape 1.600 lei in fiecare luna, cea mai mare parte pentru mancare, impozite si contributii

Datele publicate vineri de Institutul National de Statistica arata ca veniturile lunare medii ale fiecarui roman au fost, in cel de-al doilea trimestru, de1. 838 lei, din care cheltuiala medie lunara este de 1. 562 leipersoana. Cea mai mare parte din aceasta suma se duce pe mancare si bauturi nealcoolice, respectiv 34,2%, si alte 32,8% pe impozite si contributii.

Lenuta lucreaza de 25 de ani la Biblioteca Judeteana din Bacau, dar intr-o zi a trait cea mai mare umilinta. Seful a chemat-o la el in birou si i-a spus ceva ingrozitor: Oamenii cu adevarat mari nu se rusineaza. Replica directorului institutiei

Luminita lucreaza de 25 de ani la Biblioteca Judeteana din Bacau, dar intr-o zi a trait cea mai mare umilinta. Seful a chemat-o la el in birou si i-a zis ceva cumplit. Bibliotecara se pregatea a doua zi d.

Academia Copiilor, cel mai mare proiect educational din Romania. Cursurile gratuite se desfasoara pe parcursul unui intreg an scolar

Cel mai mare proiect educational din Romania, Academia Copiilor Sector 2, si-a reinceput activitatea. Succesul impresionant al elevilor ajutati anul trecut de sute de profesori a dus la dublarea numarului de copii.

Raluca Turcan: Am pregatit cea mai puternica motiune de cenzura din ultimii 30 de ani Tineti minte - 10.10 va fi ultima data cand ne vom adresa Vioricai Dancila cu titulatura de prim-ministru

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, sambata, la Iasi, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie este cea mai puternica din ultimii 30 de ani, transmite Agerpres.

Lenuta lucreaza de 25 de ani la Biblioteca Judeteana din Bacau, dar intr-o zi a trait cea mai mare umilinta. Seful a chemat-o la el in birou si i-a spus ceva ingrozitor: Oamenii cu adevarat mari nu se rusineaza. Replica directorului institutiei

Update: Dupa aparitia articolului, directorul Bibliotecii Judetene din Bacau a venit cu un drept la replica, dar si cu cateva precizari. Buna ziua. Ca urmare a materialului pe care l-ati publicat pe.

A murit cea mai batrana broasca testoasa din Africa. Avea 344 de ani

Cea mai batrana broasca testoasa din Africa a murit la varsta de 344 de ani, la palatul regelui traditional din orasul nigerian Ogbomoso, Oba Jimoh Oyewunmi.

Alexandru Cumpanasu, despre demisia sefului DIICOT: Cea mai mare greseala in acest dosar!

Alexandru Cumpanasu a vorbit, vineri seara, intr-o editie speciala moderata de Razvan Dumitrescu,despre ancheta Caracal si solicitarile sale catre DIICOT, dar si despredemisia lui Felix Banila.

Pictura lui Banksy Devolved Parliament, vanduta pentru o suma record, de cinci ori mai mare decat cea mai optimista estimare de dinainte de licitatia de la Sothebys

Devolved Parliament, cea mai mare lucrare pe panza cunoscuta a lui Banksy, un comentariu caustic la adresa politicienilor britanici, a fost vanduta la licitatie pentru suma de 9,9 milioane de lire sterline 11 milioane de euro), un record de pret pentru artistul britanic, potrivit Guardian, citat de Mediafax.

Cum a reusit sa supravietuiasca un bebelus cu o greutate record. Este un pic mai mare decat o sticla de 500 de grame

Anul acesta la Maternitatea Botosani s-a nascut un copil care cantarea numai 720 de grame. Cu ajutorul medicilor, micutul a reusit sa supravietuiasca. Acest bebelus nascut este copilul cu cea mai mica greutate nascut in acest an la Botosani.

VIDEO A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania. Cand se va inchide circulatia

A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri in pasul Urdele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )