Libnet.ro
UNICEF

13:00

A murit cea mai batrana broasca testoasa din Africa. Avea 344 de ani

Adevărul Adevărul,
A murit cea mai batrana broasca testoasa din Africa. Avea 344 de ani

Cea mai batrana broasca testoasa din Africa a murit la varsta de 344 de ani, la palatul regelui traditional din orasul nigerian Ogbomoso, Oba Jimoh Oyewunmi. continuă pe Adevărul

A murit Alagba la 344 de ani. Trupul ii va fi conservat. Era cea mai batrana broasca testoasa (VIDEO)

Alagba, o broasca testoasa uriasa considerata cea mai batrana din Africa, a decedat, la varsta de 344 de ani, la palatul regelui traditional din orasul nigerian Ogbomoso, Oba Jimoh Oyewunmi, a informat.

Tragedie la Palat! A murit dupa o LUNGA SUFERINTA! Incredibil ce se va intampla cu TRUPUL SAU

Cea mai batrana broasca testoasa din Africa a murit joi dimineata la varsta de 344 de ani la palatul regelui traditional din orasul nigerian Ogbomoso, Oba Jimoh Oyewunmi. DETALII PICANTE din.

Raluca Turcan: Am pregatit cea mai puternica motiune de cenzura din ultimii 30 de ani Tineti minte - 10.10 va fi ultima data cand ne vom adresa Vioricai Dancila cu titulatura de prim-ministru

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, sambata, la Iasi, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie este cea mai puternica din ultimii 30 de ani, transmite Agerpres.

La 52 de ani, Pamela Anderson pare mai batrana decat este. Cum a ajuns sa arate actrita din Baywatch

Cand spui Baywatch, pe retina iti apare Pamela Anderson, dar Pamela care a pozat de nenumarate ori goala, nu cea de azi, de la 52 de ani, a carei infatisare nu o stiu multi. La 52 de ani, Pamela Anderson pare mai batrana decat este Pamela Anderson, una dintre cele mai senzuale femei din lume, .

Cea mai mare frica a Mariei Ciobanu. Nu vreau sa ma inmormanteze acolo!

Parcursul ni-l facem, sfarsitul ni-l stim, asa ca moartea nu e o surpriza pentru nimeni, lucru care ne lasa sa ne ingrijim de acest aspect, caci asa e randuiala. Despre acest subiect a vorbit si Maria Ciobanu. Care este cea mai mare frica a solistei de muzica populara? Maria Ciobanu, cea mai mare frica De .

RALUCA TURCAN: Avem cea mai puternica motiune din ultimii 30 de ani

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, sambata, la Iasi, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie este cea mai puternica din ultimii 30 de ani.

Romanii cheltuie aproape 1.600 lei in fiecare luna, cea mai mare parte pentru mancare, impozite si contributii

Datele publicate vineri de Institutul National de Statistica arata ca veniturile lunare medii ale fiecarui roman au fost, in cel de-al doilea trimestru, de1. 838 lei, din care cheltuiala medie lunara este de 1. 562 leipersoana. Cea mai mare parte din aceasta suma se duce pe mancare si bauturi nealcoolice, respectiv 34,2%, si alte 32,8% pe impozite si contributii.

Lenuta lucreaza de 25 de ani la Biblioteca Judeteana din Bacau, dar intr-o zi a trait cea mai mare umilinta. Seful a chemat-o la el in birou si i-a spus ceva ingrozitor: Oamenii cu adevarat mari nu se rusineaza. Replica directorului institutiei

Luminita lucreaza de 25 de ani la Biblioteca Judeteana din Bacau, dar intr-o zi a trait cea mai mare umilinta. Seful a chemat-o la el in birou si i-a zis ceva cumplit. Bibliotecara se pregatea a doua zi d.

De ce pentru Romania schimbarea portofoliilor de comisar european cu Ungaria ar fi cea mai buna miscare politica - Eurodeputat: Privind relatiile lui Orban cu Putin nu ma uit foarte pozitiv la Moldova, Ucraina si Georgia

Romania ar putea chiar sa si piarda portofoliul de comisar european pe Transporturi daca guvernarea PSD nu trimite la Bruxelles un candidat credibil, dupa ce prima nominalizare - Rovana Plumb - a fost respinsa, a avertizat presedintele Iohannis. Mie nu mi-ar parea rau, spune europarlamentarul roman Marian-Jean Marinescu PNL, EPP). Cred ca cea mai buna miscare politica pentru Romania ar fi sa schimbe portofoliul cu Ungaria, a continuat acesta.

Cea mai importanta expozitie cu operele lui Brancusi si-a deschis portile la Bruxelles

Cea mai importanta expozitie organizata vreodata cu lucrarile lui Constantin Brancusi si-a deschis portile in Bruxelles. Organizatorii au facut eforturi uriase sa adunezeci de lucrari din marile muzee ale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )