Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cea mai mare lovitura pentru romani, confirmata de Citu: ce se intampla cu plata ratelor

Playtech Playtech,
Cea mai mare lovitura pentru romani, confirmata de Citu: ce se intampla cu plata ratelor

Dupa mai multe dezbaterii din mediul online pe acest subiect, ministrul Florin Citu a oferit mai multe detalii despre viitoarele masuri pentru protejarea economiei. Ministrul Finantelor a avut. continuă pe Playtech

VIDEO Revolta in cea mai mare piata din Suceava: De ce e piata mai periculoasa decat supermarket-ul?

A fost scandal luni, 9 octombrie, in cea mai mare piata agroalimentara din Suceava. Producatorii si comerciantii s-au revoltat pentru ca au fost scosi din hale. Masura a fost adoptata de Primaria Suceava, pentru respectarea hotararii de Guvern prin care se suspenda activitatea pietelor din spatii inchise.

Sibiu are cea mai mare rata de infectare cu coronavirus. Situatia pe judete

Judetele Cluj, Salaj, Sibiu si Timis au cea mai mare rata de infectare cu coronavirus, peste 6 la mia de locuitori, in ultimele 14 zie, arata cea mai recenta informare a Grupului de Comunicare Strategica. Alba,.

Lidia Buble, vacanta spontana la Istanbul. A ajuns acolo si a avut cea mai mare surpriza din viata ei

Lidia Buble este plina de surprize si se pare ca, usor, usor, trece peste episodul Razvan Simion. in ultima vreme, din ce in ce mai des, Lidia Buble are escapade, in Romania, fie in afara tarii. Se pare ca pandemia nu o sperie. Lidia Buble, petrecere surpriza in Turcia in ultima vreme Lidia Buble a .

Piata Obor din Capitala, cea mai mare din tara, ramane deschisa, in ciuda deciziei CNSU

Cea mai mare piata din tara, Piata Obor din Capitala, va ramane deschisa in perioada urmatoare, in ciuda deciziei CNSU de inchidere pe o perioada de 30 de zile a tuturor pietelor agroalimentare inchise.

Cat de util mai este un MacBook Pro in 2020: are cea mai mare autonomie pentru un sistem Apple

Daca sperai de mult timp sa pui mana pe un sistem Apple de cursa lunga, noul MacBook Pro de 13 inci cu chipset Apple M1 are o autonomie de 20 de ore departe de priza. Pe langa noul Mac mini.

Judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare din tara

Sibiul este al patrulea judet care depaseste rata de infectare de 6 cazuri COVID la mia de locuitori si ajunge la cel mai ridicat nivel din tara, potrivit datelor transmise luni se Grupul de Comunicare Strategica, potrivit g4media.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru e de a asigura, in urmatorii 4 ani, o dezvoltare economica fara precedent a Romaniei, cea mai mare crestere dintre tarile UE (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni dimineata, ca PNL isi va lansa programul de guvernare, cel mai probabil, duminica. Liderul liberalilor a precizat ca obiectivul lor este acela de a asigura in urmatorii patru an.

Cea mai proasta veste pentru Donald Trump dupa infrangere: ce se intampla cu contul sau de Twitter

Donald Trump a pierdut alegerile prezindentiale din SUA in fata lui Joe Biden, iar infrangerea va avea si consecinte mai putin evidente. Printre ele se numara pierderea protectiei pe.

Cea mai puternica rugaciune pentru Sfintii Mihail si Gavril

In fiecare an, pe 8 noiembrie, sunt sarbatoriti Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril. Este bina sa ne rugam pentru a ne ajuta in tot ceea ce ne propunem. Iata o rugaciune pe care o putem.

Orasul Sibiu ar putea intra in carantina: Este una dintre optiuni Judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare din tara

Autoritatile sanitare iau in calcul carantinarea municipiului Sibiu, ca urmare a cresterii numarului de cazuri de COVID-19, a precizat subprefectul Rares Macrea, miercuri seara. Orasul Sibiu ar putea intra.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )