Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Revolta in cea mai mare piata din Suceava: De ce e piata mai periculoasa decat supermarket-ul?

Adevărul Adevărul,
VIDEO Revolta in cea mai mare piata din Suceava: De ce e piata mai periculoasa decat supermarket-ul?

A fost scandal luni, 9 octombrie, in cea mai mare piata agroalimentara din Suceava. Producatorii si comerciantii s-au revoltat pentru ca au fost scosi din hale. Masura a fost adoptata de Primaria Suceava, pentru respectarea hotararii de Guvern prin care se suspenda activitatea pietelor din spatii inchise. continuă pe Adevărul

Lidia Buble, vacanta spontana la Istanbul. A ajuns acolo si a avut cea mai mare surpriza din viata ei

Lidia Buble este plina de surprize si se pare ca, usor, usor, trece peste episodul Razvan Simion. in ultima vreme, din ce in ce mai des, Lidia Buble are escapade, in Romania, fie in afara tarii. Se pare ca pandemia nu o sperie. Lidia Buble, petrecere surpriza in Turcia in ultima vreme Lidia Buble a .

Piata Obor din Capitala, cea mai mare din tara, ramane deschisa, in ciuda deciziei CNSU

Cea mai mare piata din tara, Piata Obor din Capitala, va ramane deschisa in perioada urmatoare, in ciuda deciziei CNSU de inchidere pe o perioada de 30 de zile a tuturor pietelor agroalimentare inchise.

Judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare din tara

Sibiul este al patrulea judet care depaseste rata de infectare de 6 cazuri COVID la mia de locuitori si ajunge la cel mai ridicat nivel din tara, potrivit datelor transmise luni se Grupul de Comunicare Strategica, potrivit g4media.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru e de a asigura, in urmatorii 4 ani, o dezvoltare economica fara precedent a Romaniei, cea mai mare crestere dintre tarile UE (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni dimineata, ca PNL isi va lansa programul de guvernare, cel mai probabil, duminica. Liderul liberalilor a precizat ca obiectivul lor este acela de a asigura in urmatorii patru an.

Halucinant! Cum se comunica rezultatele testelor COVID-19 in judetul cu cea mai mare rata de infectare din tara

In fata celei mai mari unitati spitalicesti din Salaj - judet in care rata de infectare este de 6,49 la mia de locuitori, zeci de oameni stau la coada in fiecare zi pentru a afla daca sunt sau nu infectati cu noul coronavirus.

La 117 ani, cea mai in varsta persoana din lume va participa la stafeta tortei olimpice

Kane Tanaka, cea mai in varsta persoana in viata, care are acum 117 ani, va face parte din stafeta tortei olimpice in 2021, relateaza mainichi. jp.

Experimentul Piata: Ati stat afara 20 de minute si ati inghetat. Noi cum sa stam numai afara? VIDEO

Situatie exploziva la Slatina, in cea mai mare piata din oras, care de astazi i-a scos pe producatori si comercianti in afara incintei, in corturi fara pereti.

Cea mai in varsta persoana din lume, o femeie care are acum 117 ani, va participa la stafeta tortei olimpice

Kane Tanaka, cea mai in varsta persoana in viata, care are acum 117 ani, va face parte din stafeta tortei olimpice in 2021, relateaza mainichi. jp.

Victor Ponta: USR e cea mai distructiva forta in acest moment (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, la congresul de fuziune Pro Romania - ALDE, ca noua echipa nu va face blaturi cu PSD, PNL sau USR. Despre Uniunea Salvati Romania, fost premier a sustinut ca este cea mai distructiva.

Cea mai buna veste de la inceputul pandemiei. Cand este gata vaccinul anti-covid

Asta-i cea mai buna veste pe care o primim de la inceputul pandemiei. A fost anuntata data la care va fi gata vaccinul anti-covid. Cand va fi gata vaccinul pentru coronavirus Compania Pfizer a facut anuntul atat de mult asteptat de oamenii din intreaga lume. Conform oficialilor, vaccinul anti-covid va fi gata pana la finalul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2042 seconds )