Libnet.ro
UNICEF

23:15

Judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare din tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare din tara

Sibiul este al patrulea judet care depaseste rata de infectare de 6 cazuri COVID la mia de locuitori si ajunge la cel mai ridicat nivel din tara, potrivit datelor transmise luni se Grupul de Comunicare Strategica, potrivit g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Halucinant! Cum se comunica rezultatele testelor COVID-19 in judetul cu cea mai mare rata de infectare din tara

In fata celei mai mari unitati spitalicesti din Salaj - judet in care rata de infectare este de 6,49 la mia de locuitori, zeci de oameni stau la coada in fiecare zi pentru a afla daca sunt sau nu infectati cu noul coronavirus.

Lidia Buble, vacanta spontana la Istanbul. A ajuns acolo si a avut cea mai mare surpriza din viata ei

Lidia Buble este plina de surprize si se pare ca, usor, usor, trece peste episodul Razvan Simion. in ultima vreme, din ce in ce mai des, Lidia Buble are escapade, in Romania, fie in afara tarii. Se pare ca pandemia nu o sperie. Lidia Buble, petrecere surpriza in Turcia in ultima vreme Lidia Buble a .

VIDEO Revolta in cea mai mare piata din Suceava: De ce e piata mai periculoasa decat supermarket-ul?

A fost scandal luni, 9 octombrie, in cea mai mare piata agroalimentara din Suceava. Producatorii si comerciantii s-au revoltat pentru ca au fost scosi din hale. Masura a fost adoptata de Primaria Suceava, pentru respectarea hotararii de Guvern prin care se suspenda activitatea pietelor din spatii inchise.

Piata Obor din Capitala, cea mai mare din tara, ramane deschisa, in ciuda deciziei CNSU

Cea mai mare piata din tara, Piata Obor din Capitala, va ramane deschisa in perioada urmatoare, in ciuda deciziei CNSU de inchidere pe o perioada de 30 de zile a tuturor pietelor agroalimentare inchise.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru e de a asigura, in urmatorii 4 ani, o dezvoltare economica fara precedent a Romaniei, cea mai mare crestere dintre tarile UE (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni dimineata, ca PNL isi va lansa programul de guvernare, cel mai probabil, duminica. Liderul liberalilor a precizat ca obiectivul lor este acela de a asigura in urmatorii patru an.

Lista judetelor cu cea mai mare rata de infectare cu coronavirus

Patru judete din tara au depasit rata de infectare cu coronavirus de peste 6 la mia de locuitori, informeaza, luni, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Municipiul Cluj are cele mai multe cazuri de coronavirus inregistrate in 24 de ore. inca 4 comune din judet, in scenariul rosu

Vineri, Grupul de Comunicare Strategica a anuntat 10. 260 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel national, cel mai mare numar de cazuri depistate intr-o singura zi. Judetul Cluj a devansat Capitala si a.

Localitatile din Cluj cu o incidenta a noilor infectari SARS-CoV-2 mai mare de 61.000 de locuitori. Cum a ajuns judetul sa surclaseze Capitala

Un numar de 14 localitati din judetul Cluj, inclusiv municipiul Cluj-Napoca, au inregistrat o incidenta mai mare de 6 noi infectari la 1. 000 de locuitori, potrivit datelor publicate, vineri, de Prefectura Cluj. Astfel, Judetul Cluj a trecut pe primul loc in topul celor 10 zone din tara cu o larga raspandire a noului coronavirus cu 722 de noi infectari inregistrate in ultimele 24 de ore.

Cea mai in varsta persoana din lume, o femeie care are acum 117 ani, va participa la stafeta tortei olimpice

Kane Tanaka, cea mai in varsta persoana in viata, care are acum 117 ani, va face parte din stafeta tortei olimpice in 2021, relateaza mainichi. jp.

La 117 ani, cea mai in varsta persoana din lume va participa la stafeta tortei olimpice

Kane Tanaka, cea mai in varsta persoana in viata, care are acum 117 ani, va face parte din stafeta tortei olimpice in 2021, relateaza mainichi. jp.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )