Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cea mai mare pana de curent din istoria Venezuelei: 15 pacienti dependenti de dializa au murit

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare pana de curent din istoria Venezuelei: 15 pacienti dependenti de dializa au murit

15 venezueleni cu afectiuni grave la rinichi au murit din cauza lipsei dializei, in timpul penei de curent care afecteaza Venezuela, potrivit unui ONG, citat de AFP. continuă pe Adevărul

FOTO Cea mai mare pana de curent din istoria Venezuelei: 15 pacienti dependenti de dializa au murit

15 venezueleni cu afectiuni grave la rinichi au murit din cauza lipsei dializei, in timpul penei de curent care afecteaza Venezuela, potrivit unui ONG, citat de AFP.

Imagini din Venezuela, afectata de cea mai mare pana de curent din istoria tarii: 15 pacienti dependenti de dializa au murit

15 venezueleni cu afectiuni grave la rinichi au murit din cauza lipsei dializei, in timpul penei de curent care afecteaza Venezuela, potrivit unui ONG, citat de AFP.

Ellie White vacanta in Dubai, in cea mai mare gradina cu flori din lume

Ellie White si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un mod unic, in cea mai mare gradina cu flori din lume. Aflata intr-o mini-vacanta la Dubai, artista a vizitat Miracle Garden, locul unde se afla peste 150 de milioane de flori, din toata lumea.

Traian Basescu, in fata studentilor de la Universitatea de Vest din Timisoara: `Cea mai mare realizare pe care am avut-o in mandatul meu a fost Justitia independenta`

Cea mai mare realizare din mandatul meu de presedinte a fost Justitia independenta, le-a spus Traian Basescu studentilor de la Universitatea de Vest din Timisoara, acolo unde a discutat despre viitorul.

Ministrul venezuelean al Apararii sustine ca pana de curent este cauzata de un atac al SUA

Ministrul venezuelean al Apararii, Vladimir Padrino Lopez, a acuzat Statele Unite ale Americii ca au planuit cea mai mare si lunga pana de curent din istoria recenta a tarii, care a starnit teama ca criza ar putea intra intr-o noua faza, relateaza The Guardian.

Pana de curent uriasa in Venezuela! Guvernul Maduro a oprit lucrul si a inchis scolile, denuntand un asa-zis sabotaj al adversarilor sai

Venezuela si-a inchis scolile si a suspendat activitatile de lucru, vineri, dupa ce cea mai mare pana de curent din ultimele decenii a paralizat cea mai mare parte a natiunii pentru a doua zi, starnind furia po.

VIDEO Pana de curent in Venezuela/ Maduro spune ca SUA declara razboiul electricitatii

O mare parte din Venezuela a fost scufundata in intuneric joi seara, situatie care a generat haos pe strazile tarii. Aceasta a fost cea mai lunga pana de curent prin care a trecut Venezuela, informeaza Associated Press.

VIDEO Romanca de geniu ajunsa cea mai tanara studenta de la Conservatorul din Viena: N-au vrut sa creada ca am 13 ani

Timisoreanca Iulia Moldovan are doar 15 ani si e deja o adevarata stea la harpa. Studiaza acest instrument la Viena de cand a intrat la Conservator, in 2017, cand avea varsta de doar 13 ani. La doi ani de atunci, Iulia continua sa fie cea mai tanara studenta a institutiei austriece de invatamant superior.

Fondul suveran norvegian, cel mai mare din lume, isi va retrage investitiile din companiile petroliere

Cel mai mare fond suveran din lume, cel al Norvegiei, el insusi alimentat de petrodolari, va renunta la investitiile in companiile petroliere pentru a reduce expunerea tarii fata de aurul negru, a anuntat vineri guvernul norvegian, citat de AFP.

Halep a castigat titlul pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii februarie

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a iesit invingatoare in ancheta pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii februarie in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA. Halep a candidat cu o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )