Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce mai mare rafinarie din Romania va creste cu 20% productia de carburanti pentru avioanele militare

Adevărul Adevărul,
Ce mai mare rafinarie din Romania va creste cu 20% productia de carburanti pentru avioanele militare

Cea mai mare rafinarie din Romania a anuntat ca va majora productia de Jet A1 - combustibilul destinat aviatiei civile si militare. in ultimii 12 ani, volumele realizate si livrate in Romania si in regiune s-au triplat, de la 95 mii tone in 2007, la 317 mii tone, anul trecut. continuă pe Adevărul

Business report: Bogatii lumii isi iau masuri de precautie; O mare companie din Romania se inchide! Angajatii vor fi dati afara; Romania este deja importator net de electricitate in 2019, o premiera a ultimilor ani.

Eurobarometru: Doar 45% dintre romani considera ca beneficiaza de pe urma comertului international, in timp ce la nivelul UE procentul urca la 60%. Principalul avantaj pentru romani: oferta mai variata. Surpriza la gradul de conformare fiscala: Moldova are rezultate mai bune decat regiunile bogate.

ExxonMobil - cea mai mare vanzare de active din ultimele decenii Americanii renunta la zacamintele de gaze din Europa

Americanii de la Exxon Mobil demareaza cea mai mare vanzare de active din ultimele decenii, renuntand la zacaminte de gaze si titei in valoare de pana la 25 de miliarde de dolari in Europa, Asia si Africa, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, potrivit Agerpres. Exxon ar intentiona sa renunte efectiv la operatiunile sale upstream de petrol si gaze naturale din Europa, inclusiv la cele din Romania. Aceste informatii contrazic declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a spus, zilele trecute, ca este posibil ca ExxonMobil sa-si schimbe decizia si sa nu renunte la Romania.

SURPRIZA: Acesta este cel mai iNALT BLOC de locuinte din Romania! (FOTO)

In Romania se construieste tot mai mult si tot mai complex. Cea mai inalta cladire de locuinte din Romania a fost construita la Cluj si are 31 de etaje si peste 180 de apartamente, anunta.

FOTO Una dintre cele mai bogate comune din Romania anunta deschiderea unui magazin Ikea pe teritoriul ei

Deschiderea unui nou magazin Ikea in Romania este data ca sigura de primaria uneia din cele mai bogate comune din tara. Anuntul a fost facut pe Facebook.

Piata intraday de energie din Romania a fost cuplata cu alte 20 de tari din Europa

Piata intraday de energie din Romania a fost cuplata marti dupa-amiaza cu pietele similare din alte 20 de tari europene, iar primele cantitati de energie au fost deja livrate in cursul noptii trecute, a declarat Victor Ionescu, directorul operatorului bursier OPCOM.

Vine PRAPADUL peste ROMANIA! Va fi CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! DETALII de la METEOROLOGI

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in aceasta iarna. Din pacate, vom avea parte de cea mai grea iarna din ultimii zeci de ani, conform prognozelor.

Cum au ajuns sa doarma cu aerotermele la cap pacientii celui mai mare spital din Oltenia: Suntem tinuti ca niste animale

Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova nu are nici caldura si nici apa calda. Bolnavii spun ca sunt nevoiti sa-si aduca de acasa paturi sau calorifere pentru a putea sta in saloane. Inclusiv personalul medical se plange de conditiile in care trebuie sa lucreze.

Cel mai longeviv protest din Romania ia o pauza pe termen nedeterminat. Cand e nevoie, vom fi din nou in strada

Cel mai lung protest din Romania ia sfarsit in seara de vineri, 22 noiembrie, urmand a fi reluat cu prima ocazie impusa de situatia politica a tarii. Membrii grupului Rezistenta Constanta manifestau pasnic din seara de 31 ianuarie 2017, indiferent de vreme.

imbunatatirea competentelor digitale ale angajatilor din Romania, finantata din fonduri europene

Imbunatatirea competentelor digitale ale angajatilor din Romania ar urma sa fie finantata prin Programul Operational Capital Uman POCU) 2014 - 2020, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului.

Fonduri europene pentru finantarea imbunatatirii competentelor digitale ale angajatilor din Romania

Statul pregateste o schema de fonduri europene pentru finantarea imbunatatirii competentelor digitale ale angajatilor din Romania, a anuntat, miercuri, Ministerul Fondurilor Europene, in urma unei discutii cu o serie de antreprenori din domeniul IT.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )