Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cea mai mare schimbare pentru ITP de care trebuie sa stie soferii romani

Playtech Playtech,
Cea mai mare schimbare pentru ITP de care trebuie sa stie soferii romani

Inspectia tehnica periodica ITP) trebuie realizata la fiecare doi ani si e obligatorie. Tocmai de aceea aceasta schimbare ar putea fi o salvare pentru multi soferi. in prezent, daca detii. continuă pe Playtech

Cea mai proasta veste pentru Simona Halep, dupa esecul de la Roland Garros. Pe ce loc se afla acum

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala la Roland Garros, dar vestea proasta pentru sportiva noastra a venit astazi 10 iunie) de la WTA, care a publicat noul clasament. Constanteanca a coborat 5 locuri in ierarhia feminina. Pe prima pozitie este Naomi Osaka, iar locul secund este ocupat de Ashleigh Barty. Simona Halep, [] .

Omniasig, cea mai mare despagubire platita pe o asigurare de proprietate in 2018: 1,7 mil. lei; pe RCA, de 6,54 mil. lei

Omniasig Vienna Insurance Group a platit anul trecut despagubiri in valoare totala de peste 648 milioane lei, in crestere fata de anul precedent. Pe segmentul Property, in 2018, cele mai insemnate pagube au fost provocate de un incendiu la un hotel,.

Utile: 21 de ponturi ca sa faci economie la energie in casa; Scolioza, cea mai frecventa afectiune la nivelul coloanei; Tot ce trebuie sa stii despre bruxism de la un medic ortodont

Uite cat rau iti poate face zaharul. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, o treime dintre decesele prin cancer apar pe. Obiceiul de a dormi cu televizorul aprins creste riscul de obezitate la femei. Obiceiul de a dormi cu televizorul aprins ar putea.

Cum arata cea mai urata femeie din lume. De ce a primit Lizzie Velasquez aceasta titulatura FOTO

Lizzie Velasquez a obtinut titulatura pentru cea mai urata femeie din lume. Aceasta are, de fapt, o poveste aparte din cauza careia a ajuns sa arate in felul acesta. De ce sufera femeia? Lizzie Velasquez, cea mai urata femeie din lume Lizzie este cunoscuta ca fiind cea mai urata femeie din lume. Din pacate, totul [] .

FOTO Cine este cea mai tanara persoana care a vizitat toate tarile lumii doborand recordul unui britanic de 24 de ani

Lexie Alford, in varsta de 21 de ani, din Statele Unite, a intrat in Cartea Recordurilor devenind cea mai tanara persoana care a vizitat toate cele 196 state suverane ale lumii.

CEA MAI BUNA PERFORMANTA FINANCIARA DIN ULTIMII 11 ANI CEC Bank - profit brut de 432,97 milioane lei

CEC Bank a incheiat anul 2018 cu un profit brut de 432,97 milioane lei, inregistrand cea mai buna performanta financiara din ultimii 11 ani, a anuntat, ieri, banca de stat.

HOROSCOP. Astrologii au decretat: aceasta este cea mai importanta zodie!

Astrologii au decretat: aceasta este cea mai importanta zodie! Scorpionul unul dintre cele mai importante semne din zodiac. Seamana cu un inger ce danseaza in intuneric. Lumineaza noaptea si.

Demisie in USR: M-am saturat de atatea certuri interne. Am gasit aici porcaiala de cea mai joasa speta

Cami Bacioiu, membru USR Bucuresti, a afirmat luni ca si-a dat demisia din partid invocand ca s-a saturat de certurile interne. Aceasta mai sustine ca desi in partid sunt si oameni foarte buni, in interior a gasit si porcaiala de cea mai joasa speta.

Noi reguli pentru turistii care viziteaza Roma: ce trebuie sa stii daca mergi in capitala Italiei

Autoritatile de la Roma au venit cu un set nou de reguli, care ii vizeaza pe turistii care viziteaza Roma. Ar fi bine sa stii ce te asteapta in caz ca vrei sa vizitezi capitala Italiei. Altfel, risti sa primesti amenda. Roma este o destinatie de vacanta vizitata anual de foarte multi turisti din Europa [] .

IKEA deschide in Bucuresti cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei

IKEA, retailerul suedez de mobila si decoratiuni interioare, anunta deschiderea magazinului Pallady pe data de 24 iunie 2019. IKEA Pallady este al doilea magazin in Romania, cel mai mare din Sud-Estul Europei, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )