Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO Cine este cea mai tanara persoana care a vizitat toate tarile lumii doborand recordul unui britanic de 24 de ani

Adevărul Adevărul,
FOTO Cine este cea mai tanara persoana care a vizitat toate tarile lumii doborand recordul unui britanic de 24 de ani

Lexie Alford, in varsta de 21 de ani, din Statele Unite, a intrat in Cartea Recordurilor devenind cea mai tanara persoana care a vizitat toate cele 196 state suverane ale lumii. continuă pe Adevărul

Care este cea mai veche meserie din lume? Nu, nu este prostitutia. Ce indeletniciri aveau oamenii

Ai auzit deseori ca prostitutia este cea mai veche meserie din lume. in practica, realitatea pe care o cunoastem cu totii este gresita. indeletnicirile popoarelor din timpuri preistorice erau mult mai elaborate decat ai crede la prima vedere. De curand, una dintre cele mai vechi zicale a fost desfiintata. in medii academice, prostitutia nu mai [] .

Marketa Vondrousova, dupa ce s-a calificat in finala Roland Garros: Este cea mai frumoasa saptamana din viata mea

Jucatoarea ceha de 19 ani Marketa Vondrousova, locul 38 WTA, a declarat ca traieste cea mai frumoasa saptamana din viata ei, dupa ce s-a calificat in finala turneului de la Roland Garros.

Peste 200 de milioane de porci, UCISI in China din cauza pestei porcine! Este cea mai mare epidemie pe care am avut-o vreodata pe planeta

Pesta porcina face ravagii in Asia de Sud-Est. Milioane de porci au fost sacrificati din aceasta cauza iar autoritatile au luat masuri draconice pentru a evita raspandierea bolii. Nu exista vaccin.

Ea este cea mai bogata cantareata din lume. Le-a intrecut chiar si pe Madonna si Beyonce

Cantareata, muziciana, textiera, are premii la cele mai importante ceremonii din muzica, cele mai multe piese pe care le-a lansat au devenit mari hit-uri, are concerte prin toata lumea si a fost declarata cea ma.

HOROSCOP. Astrologii au stabilit: aceasta este cea mai inteligenta zodie!

Indiferent daca esti un Berbec autoritar sau un Rac grijuliu, fiecare zodie are calitati si trasaturi atractive. Zodia ne poate dezvalui de la compatibilitatea in dragoste pana la sanatate, dar cand vine vo.

Permutari majore in clasamentul WTA dupa Roland Garros. Simona Halep este cea mai afectata

Rezultatele surprinzatoare din proba feminina de simplu de la Roland Garros vor avea repercursiuni si in clasamentul WTA care va intra in vigoare imcepand de luni.

Permutari majore in clasamentul WTA dupa Roland Garros. Simona Halep este cea mai sifonata

Rezultatele surprinzatoare din proba feminina de simplu de la Roland Garros vor avea repercursiuni si in clasamentul WTA care va intra in vigoare imcepand de luni.

Cine este romanul care i-a daruit lui Trump o insigna cu tricolorul romanesc

Originar din Pitesti, un roman i-a facut cadou lui Donald Trump o insigna cu steagul tarii noastre. Este vorba de Petrut Ghita, care tocmai a absolvit Academia Fortelor Aeriene americane, cea mai importanta in.

Cine este femeia cu care Radu Mazare se va casatori in spatele gratiilor

Radu Mazare a anuntat, in urma cu cateva zile, ca se va casatori in inchisoare. Iubita sa, care urmeaza sa-i fie sotie, a stat alaturi de fostul primar al Constantei aproximativ 15 ani. Iubita lui Radu Mazare, cea care urmeaza sa-i devina sotie, se numeste Roxana Mihalache. Cei doi sunt impreuna de aproximativ 15 ani, [] .

Cine este femeia care sustine ca are un copil cu Catalin Botezatu. E mai in varsta decat el

Cine este femeia care sustine ca are un copil cu Catalin Botezatu? Nu se cunosc multe detalii despre viata ei, dar designerul a recunoscut ca a cunoscut-o cand era mai tanar, dar ea este mai in varsta decat el. Catalin Botezatu a ajuns iar in mijlocul unui scandal cu latura personala, dar zvonurile, desi contradictorii, [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )