Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cea mai noua achizitie Intel are filiala la Timisoara si a creat un procesor prin care telefonul intelege lumea

Adevărul Adevărul,
Cea mai noua achizitie Intel are filiala la Timisoara si a creat un procesor prin care telefonul intelege lumea

Intel, cel mai mare producator de procesoare, a cumparat Movidius, care a reusit sa creeze cipul viitorului pentru telefoane, roboti, drone si masini. Compania aceasta are filiala la Timisoara si 90 de angajati. continuă pe Adevărul

Aparatura medicala de ultima generatie pentru cel mai mare spital de urgenta din Baragan. Un RMN, in valoare de 7,5 milioane lei, cea mai importanta achizitie

Activitatea celui mai mare spital de urgenta din Baragan are toate sansele sa devina performanta si sa atraga medici tineri printr-o investitie a Consiliului Judetean in aparatura ultramoderna. Autoritatile vor directiona peste un milion de lei din excedentul rezultat la incheierea exercitiului bugetar 2015 pentru a dota unitatea medicala.

Cea mai mare indemnizatie de cresterea copilului, calculata dupa aplicarea noii legi, este de 35.000 de euro: Banii nu au ajuns la beneficiar pentru ca dosarul este inca verificat de ANAF

Un barbat din Sibiu este cel care ar trebui sa primeasca cea mai mare indemnizatie pentru cresterea copilului. Cei 35. 000 de euro pe care tatal ar trebui sa-i primeasca nu au ajuns inca la el, dosarul s.

ANPIS solicita ANAF verificarea dosarului pentru cea mai mare alocatie de crestere a copilului

Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS) solicita Agentiei Nationale pentru Administrare Fiscala ANAF) verificarea dosarului pentru cea mai mare alocatie de crestere a copilului, care ajunge la echivalentul in lei a 35. 000 euro, informeaza institutia prin intermdiul unul comunciat de presa.

Cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului a fost suspendata

Cea mai mare indemnizatie pentru cresterea si ingrijirea copilului din tara, detinuta de un tata din Sibiu, a fost suspendata in urma unui control efectuat la nivelul Agentiei Judetene de Plati si.

VINERI, saptamana aceasta, va fi cea mai IMPORTANTA zi din an! Astrologii stau ca pe jar: 9.09.2016 activeaza combinatie 999 !!! Afla toate previziunile si ce trebuie sa faci in aceasta zi!

Toti astrologii stau ca pe jar, pentru ca saptamana aceasta va fi cea mai important zi din an! Mai exact, VINERI, 9. 2016 Jupiter intra in zodia Balantei si se activeaza combinatia rara 999!.

UPDATE Cea mai mare indemnizatie pentru cresterea copilului, in valoare de 35.000 de euro, a fost suspendata/ ANPIS: Indemnizatia nu a fost suspendata, se fac doar verificari asupra veniturilor

Cea mai mare indemnizatie pentru cresterea si ingrijirea copilului din tara, detinuta de un tata din Sibiu a fost suspendata in urma unui control efectuat la nivelul Agentiei Judetene de Plati si Inspectie Sociala Sibiu AJPIS) si confirmat apoi la ministerul Muncii, anunta ziarul local Turnul Sfatului. UPDATE Contactata de HotNews. ro, Liliana Neacsu, reprezentant al Agentiei Nationale de Plati si Inspectii Sociale ANPIS), a spus ca nu a fost suspendata plata catre persoana din Sibiu, ci a fost solicitata verificarea veniturilor acesteia de catre ANAF.

Romania a devenit campioana consumului din Europa. Am inregistrat cea mai mare crestere in domeniul comertului cu amanuntul

Eurostat a anuntat ca tara noastra a inregistrat in luna iulie cea mai mare crestere a comertului cu amanuntul, de patru ori mai mare decat media europeana. Specialistii avertizeaza ca o crestere a consumului necorelata cu productivitatea interna poate avea efecte negative pentru economie.

REPORTAJ Cum au celebrat bulgarii cu fast batalia de la Turtucaia, cea mai grea infrangere din istoria Armatei Romane

Bulgarii au marcat implinirea unui veac de la cea mai mare victorie a lor din Primul Razboi Mondial. in lipsa oficialilor din MApN, Romania a fost reprezentata la Memorialul de la Tutrakan, Bulgaria, de asociatii civile care cinstesc eroii patriei, indiferent daca lupta in care au pierit acestia este o victorie sau o infrangere.

Cea mai mare indemnizatie pentru mame ajunge la 35.000 de euro. O treime din bugetul alocat este consumat de numai 0,17% dintre beneficiari

O treime din bugetul alocat pentru plata indemnizatiilor catre mame este consumatde doar 0,17% dintre beneficiari, adica de 242 de persoane din cele aproape 143. Cea mai mare indemnizatie lunara ajunge la.

Cea mai mare indemnizatie pentru cresterea copilului este incasata de un parinte din Sibiu: 35.750 de euro pe luna

Cea mai mare indemniatie pentru cresterea si ingrijirea copilului incasata in prezent de un parinte se ridica la 159. 084 de lei 35. 750 de euro) pe luna si revine unei persoane care a realizat un venit mediu lunar de 187. 158 de lei 42. 058 de euro) ca membru asociat sau persoana fizica autorizata sa desfasoare o activitate independenta, potrivit datelor publicate de Ministerul Muncii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )