Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai noua inselatorie de pe Facebook. Daca ai cazut in plasa trebuie sa contactezi imediat banca

Antena3 Antena3,
Cea mai noua inselatorie de pe Facebook. Daca ai cazut in plasa trebuie sa contactezi imediat banca

Una dintre cele mai populare inselatorii care circula pe Facebook zilele acestea sunt niste reclame care invita utilizatorii sa cumpere ochelari Ray-Ban la reduceri uimitoare. Evident, aceste spamuri. continuă pe Antena3

Cea mai noua teapa pe Facebook: cum te infectezi daca la Ray-Ban visezi

O noua zi, un nou val de modalitati prin care cineva incearca sa isi pacaleasca semenii. Una dintre cele mai populare inselatorii care circula pe Facebook zilele acestea sunt niste reclame care invita utilizatorii sa cumpere ochelari Ray-Ban la reduceri uimitoare. Evident, aceste spamuri circula prin conturile de Facebook hackuite, asupra carora atacatorii au preluat [].

Cea mai buna dulceata de pepene galben

Nu stiu daca ati mai incercat pana acum aceasta reteta, dar cu siguranta aceasta este cea mai buna dulceata de pepene galben. Nu va ramane decat sa incercati pentru a va convinge de gustul, dar mai ales parfumul unui preparat deosebit.

Tara care sta pe cea mai mare rezerva de petrol din lume, dar nu are bani sa o exploateze!

Venezuela a ajuns intr-o situatie paradoxala. Chiar daca sta pe cea mai mare rezerva de petrol din lume, nu mai are bani sa o exploateze. Reuters scrie ca productia de petrol a Venezuelei va ajunge.

Cea mai dorita rochie de mireasa

Aceasta este cea mai dorita rochie de mireasa, modelul care a fost salvat si admirat pe Pinterest de milioane de oameni. Iata cum arata vestimentatia-vedeta! .

Tancuri si vehicule blindate, la cea mai mare parada militara din istoria Buzaului

Municipiul Buzau, unde se afla una dintre cele mai mari garnizoane ale Armatei, a gazduit joi cea mai mare parada militara din istoria urbei, organizata cu ocazia centenarului Armatei a II-a. Structura militara care are in subordine zeci de unitati din estul Romaniei are comandamentul la Buzau si in prezent se numeste Divizia 2 Infanterie Getica.

Cea mai simpla reteta de prajitura cu piersici

Zemoasele piersici, originare din Asia, sunt delicioase preparate in diverse deserturi. Am incercat si noi mai multe retete, dar cel mai mult ne-a placut cea mai simpla reteta de prajitura cu piersici pe care vrem sa o impartasim cu voi.

Cea mai buna reteta de gomboti cu prune

A venit vremea galustelor cu prune. Preparate cu aluat de faina ori de cartofi, galustele cu prune sunt un preparat pe care il astepti aproape un an intreg. Iata cea mai simpla reteta de gomboti cu prune pe care ti-o recomandam.

Iulie 2016, cea mai calda luna inregistrata vreodata

Luna iulie 2016 a fost cea mai calda luna inregistrata vreodata, conform masuratorilor NASA. Aceasta este cea de a 10-a luna consecutiva care bate recordul lunar anterior. Potrivit NASA, temperatura.

Camera video auto Full HD, cea mai buna alegere

Afla cum sa-ti alegi cea mai buna camera video.

Crestere economica de 6%, cea mai mare din Europa. Economia fierbe, dar se va repeta momentul 2008?

Cresterea economica de 6%, anuntata vineri de INS, este cea mai puternica din Europa, dar economistii se tem de o supraincalizire a economiei si avertizeaza Guvernul ca inca se mai poate evita dezastrul unei aterizari dure, asa cum s-a intamplat in.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )