Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai periculoasa pasare din lume isi ucide stapanul

Hotnews Hotnews,
 Cea mai periculoasa pasare din lume isi ucide stapanul

O pasare cazuar, o inaripata care seamana destul de mult cu pasarile emu, si-a atacat si si-a ucis stapanul la finalul saptamanii trecute in statul Florida, SUA, scrie CNN. Investigatorii sunt de parere ca moartea a fost un accident. Acestia cred ca barbatul, care era un crescator de pasari rare, s-a impiedicat, iar pasarea l-a atacat in timp ce barbatul se afla pe jos. continuă pe Hotnews

Cea mai periculoasa pasare din lume isi ucide stapanul

O pasare cazuar, o inaripata care seamana destul de mult cu pasarile emu, si-a atacat si si-a ucis stapanul la finalul saptamanii trecute in statul Florida, SUA, scrie CNN. Investigatorii sunt de parere ca moartea a fost un accident. Acestia cred ca barbatul, care era un crescator de pasari rare, s-a impiedicat, iar pasarea l-a atacat in timp ce barbatul se afla pe jos.

Cea mai puternica racheta din lume, a companiei SpaceX, lansata pentru prima cursa comerciala

Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a companiei SpaceX, detinuta de miliardarul Elon Musk, a fost lansata cu succes pentru prima cursa comerciala, in noaptea de joi spre vineri, de la Centrul spatial Kennedy din Florida, SUA, scrie Mediafax, citand Reuters.

Conspiratii. Asasinii, cea mai temuta organizatie din lume

Ana Maria Bujor si Alexandru Ganci au vorbit in editia de sambata a emisiuniii Conspiratii despre cea mai temuta organizatie din lume, asasinii de la care se spune ca au pornit toate societatile secrete.

Barbat ucis de o pasare pe care o crestea in propria locuinta. Specialistii spun ca e cea mai periculoasa specie din lume

Un barbat a fost atacat si ucis de o pasare uriasa pe care o crestea, considerata a fi cea mai periculoasa din lume. Este vorba de un cazuar, o pasare inrudita cu emu si cu strutul. Totul s-a.

VIDEO Cea mai periculoasa pasare din lume a omorat un barbat din SUA

Un cazuar, pasare mare asemanatoare cu strutul, si-a omorat proprietarul dupa ce acesta a cazut la pamant, in curtea sa din Florida, SUA, potrivit CNN.

Top 10 cele mai bune spitale din lume

Topul celor mai bune spitale din lume cuprinde clinici din 11 state, dintre care 4 se afla in Europa: Germania, Franta, Marea Britanie si Elvetia. Studiul intreprins de cei de la Newsweek s-a bazat pe mai multe date, printre care recomandarile.

VIDEO: Cel mai frumos aeroport din lume inaugureaza o fantana gigant

Changi Airport din Singapore este considerat a fi cel mai frumos aeroport din lume. Acest statut va deveni si mai cimentat cand, pe 17 aprilie, va deschide oficial o atractie indoor incredibila Jewel.

Cel mai mare avion din lume a decolat si provocarile abia acum incep

Stratolaunch e cel mai mare avion din lume, judecat dupa latime. Iar acum tocmai a decolat in primul test de acest tip. Stratolaunch este un avion cu o latime a aripilor de117 metri si.

VIDEO Cel mai mare avion din lume a efectuat primul sa zbor. La ce va fi folosita aeronava cu o anvergura a aripilor de 117 metri

Cel mai mare avion din lume din punct de vedere al anvergurii aripilor a efectuat primul sau zbor, informeaza bbc. com.

Este inca iarna pe Transalpina. Cand s-ar putea deschide cea mai inalta sosea din Romania

Autoritatile fac tot posibilul sa inlature zapada de pe Transalpina, sau Drumul National 67C cum este denumita in mod oficial, pentru ca intentioneaza sa-l redeschida circulatiei in urmatoarele saptamani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )