Libnet.ro
UNICEF

13:30

CEA MAI POPULARA DIETA din Romania! Cum slabesti peste noapte 33 de kilograme!

B1 B1,
CEA MAI POPULARA DIETA din Romania! Cum slabesti peste noapte 33 de kilograme!

Indragita cantareata de muzica populara Cornelia Rednic a trecut prin diverse transformari de-a lungul timpului, inclusiv la nivel fizic. Artista a dezvaluit cum a reusit sa scape de kilogramele in. continuă pe B1

IN CADRUL IULIUS TOWN TIMISOARA Douglas a deschis cea mai mare parfumerie din tara noastra

Douglas, unul dintre cei mai importanti retaileri de produse de frumusete premium din Europa, a deschis cea mai mare parfumerie din Romania, in cadrul Iulius Town Timisoara, anunta un comunicat de presa. Acesta subliniaza ca noul magazin ofera clientilor o experienta de navigare imbunatatita, acces facil la servicii, o noua prezentare a produselor de ingrijire si branduri noi, atat pentru spatiul timisorean, cat si pentru Romania.

Selectionerul Angliei, inainte de finala cu Africa de Sud: Este cea mai intimidanta echipa din lume, dar vom intra pe teren fara teama

Dupa ce a reusit sa o elimine pe Noua Zeelanda in semifinale, Anglia este gata sa lupte pentru trofeu cu Africa de Sud, in finala Campionatului Mondial de Rugby. Eddie Jones, selectionerul englezilor, s-a aratat extrem de increzator in elevii sai, declarand ca sunt foarte bine pregatiti si vor intra pe teren fara teama, chiar daca vor infrunta cea mai intimidanta echipa din lume.

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, va incepe duminica listarea pe bursa. Sauditii vor ca gigantul petrolier sa fie evaluat la peste 2.000 de miliarde de dolari

Gigantul saudit Aramco a avut castiguri de 68 de miliarde de dolari in primele noua luni ale acestui an, intarindu-si pozitia de cea mai profitabila companie din lume, au declarat pentru Bloomberg surse care au avut acces la datele financiare.

Cel mai poluat oras din Romania este si unul dintre cele mai frumoase. Locuitorii sunt sfatuiti sa ia masuri urgent

Un oras important din Romania se confrunta, in prezent, cu problema poluarii exagerate. Totodata, este vorba despre unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din tara, iar locuitorii au fost sfatuiti chiar sa ia masuri, in acest sens. De asemenea, indicele de poluare era unul cu mult peste cat ar trebui sa afiseze .

Sorin Ovidiu Vintu, atac fara precedent la CTP. Cel mai batran hater din Romania!

Sorin Ovidiu Vintu l-a atacat pe CTP, dupa ce gazetarul i-a rostit numele in emisiunea Jurnal de seara, de pe Digi 24. Afaceristul l-a catalogat drept cel mai batran hater din Romania, apoi a incercat sa ii descifreze comportamentul. Sorin Ovidiu Vintu, atac la adresa lui CTP Afaceristul Sorin Ovidiu Vintu a facut cateva remarci .

EUROSTAT: Bruxelles-ul este cea mai tanara capitala din Uniunea Europeana

In Uniunea Europeana, rata de dependenta de varsta tanara se situa la 35% in 2017 in medie, exista o persoana tanara, de 19 ani sau mai putin, la trei persoane de varsta activa), iar aproximativ doua treimi din cele 19 orase cu cea mai scazuta rata sub 25%) erau in Romania si Germania, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat) .

DUPA DIMINUAREA PUTERNICA A PROFITABILITATII IN TRIMESTRUL AL TREILEA Actiunile OMV Petrom - cea mai mare depreciere din BET

Marcel Murgoci, Estinvest: Chiar daca influenta pretului petrolului asupra rezultatelor companiei era previzibila, nu se estima ca impactul asupra profitabilitatii va fi atat de puternic * Simion Tihon, Prime Transaction: in conditiile in care cotatia petrolului ramane la nivelurile actuale, exista riscul ca plusul de 53% al profitabilitatii OMV Petrom de la jumatatea anului sa fie anulat, iar rezultatul pentru 2019 sa fie in usoara scadere OMV Petrom SNP) s-a prezentat ieri, in fata investitorilor, cu rezultatele financiare pentru primele noua luni ale lui 2019, cele care conturea-za imaginea evolutiei probabile pentru intregul an, iar reactia in piata a fost negativa, actiunile SNP incheind ziua de tranzactionare in scadere cu 2,06%, pana la pretul de 0,428 lei, cea mai mare depreciere dintre emitentii ce compun indicele BET, referinta bursei bucurestene.

P Radu Banciu se inscrie la maratonul de 8 ore. Cea mai tare provocare din sport in acest sezon este la Look

Opt ore de emisiune live, in fiecare duminica, incepand cu ora 15:30, pe Look Plus si lookplus. ro. Aceasta este provocarea spectaculoasa pe care Radu Banciu o propune de duminica aceasta fanilor celor mai tari campionate din Europa, in emisiunea Fotbal All Inclusive. Radu Banciu, alaturi de super invitati, vor comenta in fiecare duminica intr-un maraton de 8 ore cele mai tari evenimente live, meciuri, faze fresh si declaratii din sport imediat dupa meciuri.

Faze tari: Sapte case bantuite care au costat milioane de dolari. Povestile despre fantome le-au scazut valoarea; Cea mai zgomotoasa pasare din lume tipa mai tare decat o sirena de politie

A venit la magazin doar in chiloti tanga. O turista din Bali a fost fotografiata intr-un magazin mai mult dezbracata. Femeia a venit. Sapte case bantuite care au costat milioane de dolari. Povestile despre fantome le-au scazut valoarea. Multe case au devenit mai valoroase dupa ce s-a aflat ca in acestea ar exista fantome. Unele dintre.

Salariu de 6.000 de euro pentru cel mai dorit job din Romania

In luna octombrie, joburile din domeniile financiar - contabilitate, inginerie si medical pharma ocupa primele trei pozitii in topul cautarilor efectuate de catre candidatii romani, cu peste 80. 000 de.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )