Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate. Cum sa te rogi cu adevarat ca sa scapi griji si sa iti vindeci dureri crunte

Adevărul Adevărul,
Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate. Cum sa te rogi cu adevarat ca sa scapi griji si sa iti vindeci dureri crunte

Rugaciunea este cea mai fireasca miscare sufletului smerit, care isi recunoaste neputinta si alearga la Ziditorul sau, Dumnezeu, pentru a lua izbavire si usurare in durerile sale. Fara rugaciune, credinta in puterea divina si optimism, vindecarea nu ar fi posibila. continuă pe Adevărul

UPS, cea mai mare companie de curierat din lume, vrea sa investeasca un miliard de euro in Europa

United Parcel Service UPS), cea mai mare companie de curierat din lume, vrea sa investeasca un miliard euro in Europa, pentru a-si extinde reteaua, in conditiile in care unul dintre principalii competitori, FedEx, a anuntat saptamana trecuta ca va prelua firma olandeza TNT pentru 4,4 miliarde euro, scrie Mediafax.

Un nou record mondial: O profesoara din Berlin de 65 de ani va deveni cea mai in varsta mama de cvadrupleti din lume (VIDEO)

O profesoara de limba engleza din Berlin este pe cale de a dobori un record modial. La 65 de ani, femeia mai are cateva luni pana va deveni cea mai in varsta mama din lume, potrivit B1 TV. Pentru mai bine de un .

Galca: Pierderea cea mai mare este accidentarea lui Tanase

Tehnicianul echipei Steaua, Constantin Galca, a declarat duminica seara, dupa meciul cu Astra Giurgiu, scor 0-0, ca pentru formatia sa pierderea cea mai mare o reprezinta accidentarea lui Cristian.

Editie Speciala. Ministrul Apararii explica de ce a emis CEA MAI MARE ALARMA MILITARA din ultimii 10 ani

Cea mai mare alarma militara din ultimii 10 ani in Romania a fost data marti seara. Peste 3. 000 de militari si 500 de tancuri au fost mobilizate de Ministerul Apararii in cel mai mare exercitiu militar.

Patriarhul Daniel: invierea Mantuitorului nostru Iisus Hristos - cea mai mare sarbatoare a Ortodoxiei

Invierea Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos este cea mai mare sarbatoare a Ortodoxiei, a spus patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, in cuvantul de invatatura rostit la slujba invierii de.

Hristos a inviat! invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinilor

Credinciosii din intreaga lume sarbatoresc invierea Mantuitorului. Cea mai mare sarbatoare a crestinatatii ii gaseste pe romani cu masa plina de cozonaci, oua rosii, pasca si alte bunatati.

Subiectele Zilei: Cum au petrecut de Pasti presedintele Klaus Iohannis, primul-ministru Victor Ponta si falsul val de indignare; Cea mai scurta sedinta de plen. Cum s-a desfasurat ultima intalnire a deputatilor. Zgonea: Suspend sedinta, adica nici n-am d

Recuperarea prejudiciilor produse de coruptie: De ce noua Agentie pentru Administrarea Bunurilor Sechestrate va avea acelasi randament ca ANAF. Blestemul Huniazilor: mortile invaluite in mister care au macinat puternica familie a Transilvaniei medievale. Ioan de Hunedoara a murit de ciuma.

Directorul care si-a dat seama ca oamenii sunt cea mai importanta resursa. Si-a redus propriul venit cu 90% pentru a le mari salariile angajatilor

Fondatorul companiei Gravity Payments, Dan Price, si-a redus salariul cu 90% pentru a le mari veniturile angajatilor sai. Tanarul antreprenor in varsta de 30 de ani si-a socat angajatii in momentul in care.

Cea mai mare ALARMA militara din ultimii cinci ani in Romania

Peste 2. 000 de militari romani, americani si britanici vor participa la exercitiul multinational Wind Spring 15, care se va desfasura intre 16 si 30 aprilie in poligonul Smardan din Galati si la Centrul Mihail Kogalniceanu din Constanta, pentru mentinerea capacitatii operationale a structurilor NATO, relateaza Mediafax.

Nokia cumpara Alcatel - Lucent cu peste 15 MLD. euro, in cea mai mare tranzactie din industrie din ultimii 16 ani

Nokia, unul dintre cei mai mari jucatori specializati in sisteme de retele la nivel global si candva cel mai mare producator de telefoane din lume, a achizitionat concurentul francez Alcatel - Lucent in schimbul sumei de 15,6 miliarde de euro 16,6.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )