Libnet.ro
UNICEF

09:47

Cine este cea mai celebra Kylie? Minogue si Jenner au ajuns la proces

ADPM ADPM,
Cine este cea mai celebra Kylie? Minogue si Jenner au ajuns la proces

Kylie Minogue si Kylie Jenner au ajuns la proces si se judeca pentru brandul Kylie. Cantareata australiana detine drepturile de folosire a acestui nume, in diverse forme, in timp ce tanara din clanul Kardashian vrea sa si-l asigure pentru linia de produse cosmetice si nu numai. continuă pe ADPM

VIDEO Cea mai lunga cursa aeriana comerciala directa a aterizat in Auckland la peste 16 ore dupa ce decolase din Doha

Cea mai lunga cursa aeriana directa a aterizat la primele ore ale diminetii 21. 00 ora Romaniei) pe aeroportul neozeelandez din Auckland, dupa 16 ore si 20 de minute de la decolarea din metropola Doha. Zborul este operat de compania Qatar Airways, transmite DPA, citata de news. ro.

UniCredit a lansat cea mai mare emisiune de actiuni din istoria corporatista a Italiei

UniCredit SpA, cea mai mare banca din Italia, a lansat, ieri, o majorare de capital record pentru sectorul corporatist din tara, de 13 miliarde de euro, pe care piata a asteptat-o cu optimism.

IMAGINI PROVOCATOARE! Cum arata cea mai frumoasa voleibalista din Romania (FOTO)

Ioana Maria Baciu, in varsta de 27 de ani, este considerata una dintre cele mai frumoase voleibaliste romane. Tanara a inceput sa joace la CSU Targu Mures, iar mai.

New England Patriots a reusit cea mai mare intoarcere de scor din istoria Super Bowl si au castigat al cincilea titlu din istoria sa

Pentru prima data in istorie, finala Super Bowl a avut nevoie de prelungi, si pentru a cincea oara in istorie, New England Patriots este campioana. De data aceasta, Patriots a reusit si cea mare.

Proteste Brasov, ziua a sasea:mobilizare pentru cea mai mare manifestare din ultimul deceniu

Duminica este a sasea zi de proteste la Brasov. Ora de intalnire este 16. 00, in fata sediului Prefecturii Brasov,cu o ora mai devreme ca in zilele trecute, pentru ca lumea se pregateste de serviciu.

Romania a invatat cea mai importanta lectie a democratiei. Ce urmeaza?

Sute de mii de oameni au iesit in strada in ultimele seri, dupa aprobarea ordonantei 13. Abrogarea acesteia nu i-a tinut acasa, ba din contra. Duminica seara, la cateva ore dupa ce s-a puiblicat in Monitorul Oficial noua ordonanta care o abroga pe cea.

Lucrarile pentru cea mai asteptata autostrada din Romania au fost suspendate

Guvernul Grindeanu tine ascunse date despre cel mai important proiect de infrastructura din tara. Contractul de actualizare a studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitesti a fost.

Fata din tren a fost desemnata cea mai populara carte din bibliotecile britanice in sezonul editorial 2015 - 2016

Romanul Fata din tren The Girl on the Train), un bestseller al scriitoarei Paula Hawkins, a fost cel mai imprumutat volum din bibliotecile din Marea Britanie in sezonul editorial 2015 - 2016, informeaza BBC.

Selena Gomez, in TANDRETURI cu noul ei IUBIT! Unde au petrecut cea mai ROMANTICA intalnire (FOTO)

Selena Gomez a fost surprinsa alaturi de noul ei iubit, The Weeknd in cele mai tandre moment. Fericitul cuplu se afla la o cina romantica si cei doi par sa se simta din ce in ce mai bine unul in.

Noi mitinguri de protest anuntate in Alba duminica. Se asteapta cea mai mare participare de oameni in strada

In Alba sunt programate duminica cele mai mari proteste din toata perioada de cand oamenii au iesit in strada. Cel putin 5. 000 de persoane sunt asteptate la Alba Iulia si alte cateva mii in celelalte orase importante, Sebes, Blaj si Cugir.

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )