Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cele mai bune 10 tari din lume in care sa lucrezi de acasa in 2021 Costul de trai ieftin din Romania si costurile de banda larga o plaseaza pe locul 3

Hotnews Hotnews,
 Cele mai bune 10 tari din lume in care sa lucrezi de acasa in 2021 Costul de trai ieftin din Romania si costurile de banda larga o plaseaza pe locul 3

Canada a fost desemnata cea mai buna tara din lume pentru munca de acasa in 2021, datorita combinatiei sale de viteze rapide in banda larga, a chiriilor relativ accesibile si a politicilor de viza prietenoase cu migrantii, potrivit Evening Standard, citat Rador. Costul de trai ieftin din Romania si costurile de banda larga o plaseaza pe locul 3, gratie si influentei sale crescande de centru tehnologic pentru Europa Centrala si de Est. continuă pe Hotnews

Calendar ortodox martie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul ortodox din luna martie a anului 2021 sunt doua sarbatori importante, de care crestinii ortodocsi trebuie sa tina cont. Este vorba despre o sarbatoare de cruce neagra si de una de cruce rosie. Calendar ortodox martie 2021 Luna martie a anului 2021 are 31 de zile. in calendarul crestin ortodox al lunii martie .

Care-s cele mai bune masti care te protejeaza in pandemie

Se face aproape un an de cand in Romania a fost descoperit primul caz de infectare cu coronavius, iar masca a ajuns sa fie, poate, cel mai cumparat accesoriu. Iata care sunt cele mai bune.

Cum faci cele mai bune chiftele. Asta este secretul pentru a iesi pufoase

Care e cea mai buna reteta pentru chiftele? Poti sa-i surprinzi pe cei dragi chiar si cu un preparat care pare foarte simplu. Ce ingredient secret poti sa folosesti pentru a-i face sa se linga pe degete? Reteta pentru chiftele. Care e ingredientul secret care le face pufoase? Desi pare un preparat simplu unde toate .

Calendar ortodox aprilie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul crestin ortodox al lunii aprilie 2021 sunt noua sarbatori importante, respectiv 6 de cruce neagra si trei de cruce rosie. Sarbatorile de cruce neagra sunt: Sfantul Eutihie, patriarhul Constantinopolului 6 aprilie), Sfantul Mucenic Sava de la Buzau 12 aprilie), Sfantul Cuvios Ierarh Pahomie de la Gledin 14 aprilie), Sfantul Teotim, Episcopul Tomisului 20 .

Cauti un mop electric de calitate? Iata cele mai bune oferte!

In momentul in care folosesti pentru prima data un mop electric, te lamuresti ca nu vei mai avea nev.

Cele mai mari mituri despre ingrijirea dintilor de care trebuie sa te feresti

Exista o multime de mituri legate de ceea ce trebuie sa facem pentru a ne mentine sanatatea dintilor si a gingiilor. Cate dintre ele se aplica insa cu succes in viata reala? Medicul stomatolog Adrian Mina ne dezvaluie adevarul din spatele a sase din cele ai des intalnite mituri.

Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume, desi in urma cu un an era de 7 ori mai sarac

Elon Musk a avut un an incredibil. Sigur, toti am avut un an diferit, dar la el se vede fix in valoare. Si valoarea lui e acum cea mai mare din lume. L-a depasit astfel pe Jeff Bezos, fondatorul.

Cel mai sanatos aliment din lume. Greseala majora facuta de romani cand il ocolesc la piata

Potrivit oamenilor de stiinta de la Harvard, dintre toate grupurile de alimente analizate, verdeata salata verde, spanacul, kale) are cel mai mare grad de protectie impotriva bolilor cronice. Astfel, o portie zilnica reduce cu 20% riscul de infarct sau accident vascular. Cel mai sanatos aliment din lume Este cunoscut faptul ca schimbarea stilului alimentar te .

Top 10 cele mai rapide telefoane ale momentului: Xiaomi este lider la inceput de 2021

In fiecare luna, cei de la AnTuTu publica o noua editie a clasamentului cu cele mai rapide telefoane din piata. Noul top 10 este dominat de Xiaomi. Nici nu a inceput bine 2021, iar creatorii.

Bucuresti si Timis inregistreaza cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Judetele care completeaza topul negativ

Inca 4. 841 de romani au fost testati pozitiv cu coronavirus in ultimele 24 de ore, iar alti 758 au fost reconfirmati in urma retestarilor. Cele mai multe noi imbolnaviri au fost raportate in Cluj, Iasi,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )