Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai scumpa rochie de mireasa din showbiz?

ADPM ADPM,
Cea mai scumpa rochie de mireasa din showbiz?

Crina Abrudan face nunta in acest weekend si va purta in biserica si la petrecere o rochie de mireasa pretioasa creata de un designer israelian. Se crede ca va fi cea mai scumpa vestimentatie de acest tip purtata de vedetele din showbiz-ul romanesc. continuă pe ADPM

6.40, 7.36, 9.4. Ce elevi din showbiz au luat notele acestea la BAC

La examenele de Evaluare Nasionala si Bacalaureat au ajuns anul acesta inclusiv tineri cunoscuti din showbiz. Iata cine a luat notele 6. 4, spre exemplu.

Tesla va construi cea mai mare baterie din lume

Elon Musk a dezvaluit noi planuri ale companiei, iar in viitorul apropiat, Tesla va construi cea mai mare baterie din lume. Antreprenorul si detinatorul firmei Tesla a declarat ca noua baterie va fi de trei ori mai mare decat actuala detinatoare a recordului. Musk a prezentat aceste aspecte in cadrul unei conferinte pe care a [].

Teraplast, cea mai rentabila actiune de la BVB

Cu o apreciere de 10,82% in perioada 28 iunie-5 iulie, raportata la moneda euro, actiunile producatorului de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor Teraplast Bistrita TRP), au reprezentat titlurile cu cea mai buna rentabilitate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada de timp mentionata. Potrivit comunicatului publicat pe site-ul bursei pe data de 3 iulie, compania anunta inregistrarea la Oficiul Registrului Comertului a transmiterii partilor sociale aferente participatiei de 50% din Depaco, companie achizitionata de Teraplast.

DIGI, cea mai buna evolutie din BET

Actiunile DIGI Communications NV DIGI), al caror pret a urcat in perioada 27 iunie-4 iulie cu 3,6%, raportat la moneda euro, reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET, in intervalul de timp amintit.

Vaduva Alba, cea mai buna recrutoare de jihadisti, le-a dat o veste bomba celor de la ISIS. Ce vrea sa faca

Sally Jones, alias Doamna Teroare sau Vaduva Alba, cunoscuta pentru activitatile sale online pentru organizatia terorista Statul Islamic, nu mai poate suporta viata din.

Statul Islamic, pe cale sa piarda cea mai buna recrutoare a sa de jihadisti. Vaduva Alba vrea sa se intoarca acasa

Sally Jones, alias Doamna Teroare sau Vaduva Alba, cunoscuta pentru activitatile sale online pentru organizatia terorista Statul Islamic, nu mai poate suporta viata din califat si vrea sa se intoarca acasa.

Cel mai scump fidget spinner din lume are un pret exagerat

Daca vrei sa-ti cumperi cel mai scump fidget spinner din lume, ar trebui sa scoti de la saltea banii pentru masina pe care o voiai. Fidget spinner-ele au luat cu asalt intregul mapamond si au ajuns sa fie folosite de milioane de oameni, intretinand o mica ramura comerciala aparuta peste noapte. La multe colturi de [].

Insulele Canare, Ile-de-France si Catalonia, cele mai atractive destinatii turistice din UE

Insulele Canare, Ile-de-France si Catalonia sunt cele mai atractive regiuni turistice din Uniunea Europeana, in functie de numarul innoptarilor in unitati de cazare, potrivit datelor aferente anului 2015 publicate de Eurostat.

Cum se pot apara romanii de GoldenEye, cel mai mare atac cibernetic din istorie. Gestul care te poate lasa fara datele de pe calculator

Cel mai puternic atac cibernetic din lume, GoldenEye, a paralizat activitatea a sute de companii, spitale, banci. Vestea proasta este ca problema nu este inca rezolvata si poate afecta oricand si.

Cum arata cel mai spectaculos NOD RUTIER din Romania: Vom avea conexiune directa (VIDEO)

Dupa indelungi tergiversari si blocaje birocratice, plantatia de Paulownia din nodul Turda este istorie. Cel mai spectaculos nod rutier din Romania, parte a lotului 4 al Autostrazii A10 Sebes-Turda.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2184 seconds )