Libnet.ro
UNICEF

01:05

El este cel mai pupacios urangutan din lume. Imaginile cu primata indragostita au facut inconjurul lumii

Antena3 Antena3,
El este cel mai pupacios urangutan din lume. Imaginile cu primata indragostita au facut inconjurul lumii

Cel mai pupacios urangutan din lume traieste intr-o gradina zoologica din China. Imaginile cu o primata care sta la poze alaturi de o turista extrem de simpatica au facut inconjurul lumii, iar. continuă pe Antena3

FOTO. Care sunt cele mai inutile PASAPOARTE din lume si care este cel mai PUTERNIC

Un top realizat de jurnalistii britanici prezinta o lista a celor mai inutile pasapoarte din lume, din punctul de vedere al numarului de tari in care poti calatori fara a avea nevoie de viza.

Carlos Slim, al patrulea cel mai bogat om din lume, propune introducerea saptamanii de lucru de trei zile

Magnatul mexican Carlos Slim Helu, presedintele companiei Telmex si cel mai bogat om din lume in perioada 2010-2013, propune introducerea saptamanii de lucru de trei zile, in scopul diminuarii somajului, stimularii turismului, educatiei si imbunatatirii calitatii vietii, relateaza Bloomberg, preluat de Mediafax.

in cele mai productive state din lume angajatii au cel mai scurt program de lucru

Sapte dintre cele zece state cu cel mai mare Produs Intern Brut se afla si in topul tarilor in care oamenii stau cel mai putin la serviciu, arata Expert Market, care a analizat date ale Organizatiei.

2016 ar putea fi cel mai rau an din istorie, spun specialistii

Desiabia a trecut de jumatate, 2016 a fost un an tulburator pentru omenire. Pe buna dreptate, tot mai multi utilizatori ai retelelor socialeisi pun urmatoarea intrebare: Este 2016 cel mai rau an din istorie?. Nu stim cu siguranta daca este asa, dar criza refugiatilor, evenimentele din Siria, Irak, tentativa esuata de lovitura de stat in [].

Fabuloasa poveste a Oksanei Susovitina, cea mai batrana gimnasta din lume. Si-a salvat fiul prin gimnastica!

Oksana Susovitina a participat, la 41 de ani, pentru a saptea oara la Jocurile Olimpice, acolo unde a reprezentat tara ei natala, Uzbekistan. Susovitina, campioana olimpica in 1992, a mai concurat pentru.

10 cele mai frumoase locuri din lume

Avem o planeta frumoasa, nu incape indoiala! Natura, in grandoarea sa, ne ofera peisaje de basm, insa exista si locuri in care omul si-a adus o contributie estetica semnifivativa.

incepe Premier League, cel mai spectaculos campionat din lume. Programul tuturor etapelor

Campionatul Angliei debuteaza in acest weekend si se anunta a fi unul dintre cele mai disputate din intreaga istorie a competitiei.

SUA anunta cel mai mare transfer de detinuti de la Guantanamo

Oficialitati americane au anuntat luni transferul a 15 detinuti de la inchisoarea din Guantanamo in Emiratele Arabe Unite. Potrivit Reuters, este cel mai mare lot transferat de la baza SUA din Cuba in timpul presedintiei lui Barack Obama, potrivit Agerpres.

WTA: Simona Halep a coborat pe locul 4 - Irina Camelia Begu, cea mai buna clasare din cariera - pozitia 23

Simona Halep a coborat o pozitie in clasamentul WTA, sportiva nascuta la Constanta aflandu-se in aceasta saptamana pe locul 4, cu 5386 de puncte. Irina-Camelia Begu este la cel mai bun loc din cariera: pozitia 23, cu 1865 de puncte. Romania are patru sportive in TOP 100 WTA.

E oficial! Traim in cea mai proasta perioada din istorie: de ce e 2016 cel mai groaznic an

Desi abia a trecut de jumatate, 2016 a fost un an tulburator pentru omenire, scrie playtech. roPe buna dreptate, tot mai multi utilizatori ai retelelor sociale isi pun urmatoarea intrebare: Este 2016 cel mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )