Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cea mai simpla reteta pentru savarine de casa delicioase. Ce trucuri folosesc bucatarii pentru gustosul desert

Adevărul Adevărul,
Cea mai simpla reteta pentru savarine de casa delicioase. Ce trucuri folosesc bucatarii pentru gustosul desert

Prajutra nelipsita din galantarele cofetariilor poate fi preparata acasa de orice gospodina, reusita fiind garantata de autorul unei carti de bucate care au inspirat bunicile noastre. continuă pe Adevărul

Vita Stroganoff. Cea mai buna reteta

Cred ca Vita Strognoff este pentru rusi, precum pastele Carbonara pentru italieni. Este foarte gustoasa, nu ai nevoie de multe ingrediente si este nevoie de doar cativa pasi pentru a prepara cea mai buna reteta de vita Stroganoff. Calitatea carnii este foarte importanta. Evita cubuletele de carne gata taiate pentru tocanita si cumpara muschi de vita sau carne pentru friptura. Serveste cu piure de cartofi, orez sau paste.

Cauzele nestiute ale carceilor. Medicii prescriu cateva metode contraceptive banale, cea mai simpla fiind hidratarea

Crampele musculare sau carceii, cum sunt cunoscute in popor, apar frecvent noaptea, dupa efortul de peste zi. Pot fi prevenite prin cateva exercitii de alimentatie banale.

Cele mai bune plante pentru fiecare camera

Scopul tau numarul unu: sa mentii vii plantele din casa. Insa stii in ce camera sa pui fiecare planta astfel incat ramana in viata, sa prospere si sa creasca? Iata care este cea mai buna planta pentru fiecare spatiu.

Halep, premiata de WTA, pentru a doua cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie. Cine e pe primul loc

Jucatoarea de tenis Simona Halep a primit locul al doilea in topul facut de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie.

Temperaturi record! Cea mai calda noapte de februarie

Vremea a continuat sa se incalzeasca in cea mai mare parte a tarii. Miercuri, 3 februarie, a fost cea mai calda noapte de februarie din ultimii ani. 11 grade Celsius s-au inregistrat in sudul tarii. Nu mai.

Acest planor va zbura la cea mai mare inaltime fara motor

Airbus se pregateste sa testeze capacitatea planorului Perlan 2, care nu are motor, dar care va atinge altitudinea de 27 kilometri. Daca intr-adevar va fi o reusita, planorul va fi vehiculul cu aripi care a atins cea mai mare inaltime. Desigur, realizarea in sine este demna de luat in seama, dar daca Airbus stabileste un [].

Proiect spectaculos in Asia. Cea mai inalta cladire din lume va masura aproape 2 kilometri

Japonia va fi gazda celei mai inalte cladiri din lume, undeva in urmatoarele trei decenii, au anuntat autoritatile din Tokyo. Acolo se intentioneaza construirea unei cladiri, numita Sky Mile Tower, care sa.

Veverita, cea mai buna prietena a omului

Cel mai bun prieten al omului este in cazul de fata o veverita. Imaginile au fost filmate in Polonia si par ireale. Veverita se plimba nestingherita pe spatele unui barbat, prin padure. Cei doi s-au.

Cea mai lunga saritura cu masina cu rulota

Britanicii de la Fift Gear, emisiunea auto difuzata de Channel 5, vor sa dovedeasca ca pot face teste si mai spectaculoase decat cei de la Top Gear. in ultima editie, au realizat o cascadorie incredibila,.

Cea mai ignorata stire a saptamanii: Saftoiu vs. Basescu

Imaginati-va ca in oricare tara europeana, purtatorul de cuvant al fostului presedinte ar fi declarat public ca acesta are informatii din dosare penale. Mai mult, ca primeste stenograme cu convorbirile dintre unii politicieni si membri ai staff-ului prezidential. Ba, si mai mult, ca primeste direct inregistrarile convorbirilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )