Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiect spectaculos in Asia. Cea mai inalta cladire din lume va masura aproape 2 kilometri

Antena3 Antena3,
Proiect spectaculos in Asia. Cea mai inalta cladire din lume va masura aproape 2 kilometri

Japonia va fi gazda celei mai inalte cladiri din lume, undeva in urmatoarele trei decenii, au anuntat autoritatile din Tokyo. Acolo se intentioneaza construirea unei cladiri, numita Sky Mile Tower, care sa. continuă pe Antena3

Nuclearelectrica, cea mai mare apreciere din BET

Perspectivele de vanzare pentru Oltchim OLT) si Albalact ALBZ) au mentinut cele doua titluri in topul randamentelor, in saptamana 25 ianuarie - 1 februarie, tranzactiile fiind reduse pe cele doua simboluri, dar in urcare fata de media de la inceputul anului.

Topul celor mai mizerabile economii din lume. Pe ce loc se situeaza Romania

Din cauza hiperinflatiei, Venezuela isi pastreaza pentru al doilea an consecutiv, titlul de cea mai mizerabila economie din lume. Inflatia galopanta, care a atins o medie anuala de 98,3% impreuna cu o rata a somajului de 6,8% a situat tara.

Temperaturi record! Cea mai calda noapte de februarie

Vremea a continuat sa se incalzeasca in cea mai mare parte a tarii. Miercuri, 3 februarie, a fost cea mai calda noapte de februarie din ultimii ani. 11 grade Celsius s-au inregistrat in sudul tarii. Nu mai.

Acest planor va zbura la cea mai mare inaltime fara motor

Airbus se pregateste sa testeze capacitatea planorului Perlan 2, care nu are motor, dar care va atinge altitudinea de 27 kilometri. Daca intr-adevar va fi o reusita, planorul va fi vehiculul cu aripi care a atins cea mai mare inaltime. Desigur, realizarea in sine este demna de luat in seama, dar daca Airbus stabileste un [].

Halep, premiata de WTA, pentru a doua cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie. Cine e pe primul loc

Jucatoarea de tenis Simona Halep a primit locul al doilea in topul facut de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie.

Vita Stroganoff. Cea mai buna reteta

Cred ca Vita Strognoff este pentru rusi, precum pastele Carbonara pentru italieni. Este foarte gustoasa, nu ai nevoie de multe ingrediente si este nevoie de doar cativa pasi pentru a prepara cea mai buna reteta de vita Stroganoff. Calitatea carnii este foarte importanta. Evita cubuletele de carne gata taiate pentru tocanita si cumpara muschi de vita sau carne pentru friptura. Serveste cu piure de cartofi, orez sau paste.

FOTO: Romanca Tina Olari, aleasa cel mai bun designer din Spania, in 2015

Designerul Tina Olari va primi premiul Degetarul de aur pentru cel mai bun designer din Spania in anul 2015. Astfel, ea va deveni primul roman care primeste aceasta distinctie.

Transelectrica, cel mai bun randament din BET

Actiunile TranselectricaTEL) s-au apreciat cu 3,77%, raportat la euro, in perioada 27 ianuarie - 3 februarie 2016, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, care urmareste evolutia celor mai lichide zece actiuni listate.

Sony A6300 este camera cu cel mai rapid autofocus din lume

Deoarece cred in continuare ca cel mai bine se vand dispozitivele insotite de superlative, noul Sony A6300 este camera cu cel mai rapid autofocus din lume. Cand vine vorba de camere foto mirorrless si compacte premium, Sony a facut o treaba foarte buna in ultimii ani. Performanta acestui segment din afacerilecompaniei a fost atat de [].

Top cele mai inalte cladiri de birouri din Bucuresti. Cum arata proiectele care se pierd in inaltul cerului

In ciuda faptului ca in Romania cea mai inalta cladire de birouri este de aproape cinci ori mai mica decat cea mai inalta cladire de office din lume,situata in Shanghai, dezvoltatorii prezenti la nivel local, dar si potentialii chiriasi urmaresc cu interes proiecte care se intind spre inaltul cerului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )