Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai tanara victima de COVID-19. Un bebelus de 13 zile a murit in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Cea mai tanara victima de COVID-19. Un bebelus de 13 zile a murit in Marea Britanie

Un bebelus de 13 zile din Marea Britanie a devenit cea mai tanara victima a coronavirusului dupa ce a decedat in urma infectarii, fara sa fi avut alte comorbiditati, potrivit Serviciului National de Sanatate britanic. continuă pe Adevărul

Marea Britanie: cea mai tanara victima a COVID - un bebelus de numai 13 zile

Un bebelus in varsta de numai 13 zile si care aparent nu avea probleme de sanatate a murit in urma i.

Ea e cea mai tanara miliardara din lume. Are doar 23 de ani si detine deja o avere

Revista Forbes a indicat anul acesta un numar de nu mai putin de 2. 095 de miliardari. Foarte multi dintre acestia sunt tineri, inca nu au implinit varsta de 40 de ani.

incep lucrarile la cea mai moderna sala polivalenta din Romania

Saptamana viitoare, la Pitesti vor incepe lucrarile la cea mai moderna sala polivalenta din Romania. Sala va fi construita de o firma din Sibiu, aceeasi firma ce a realizat stadionul Ion Oblemenco din Craiova si Cluj Arena. Lucrarile vor fi finalizate in vara lui 2022.

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii: Pensiile militare nu sunt speciale. Militarii au aproape cea mai mica grila de salarizare dintre bugetari, iar indatoririle lor legale fata de tara continua si dupa ce trec in rezerva

Pensiile militarilor nu sunt pensii speciale, a subliniat Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, care a explicat ca militarii nu numai ca au aproape cea mai mica grila de salarizare dintre bugetari, dar.

Cea mai mare banca din Europa concediaza 35.000 de angajati

Cea mai mare banca din Europa a anuntat ca va concedia 35. 000 de angajati din cauza scaderii accentuate a profiturilor sale din cauza restrictiilor impuse de pandemie, scrie Reuters.

Alerta ANM! Cod portocaliu de vreme rea pentru cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de vreme rea, valabil miercuri 17 iunie, intre orele 12:00 si 23:00, in cea mai mare parte din tara.

Roccat Vulcan 120121122 AIMO declarata cea mai bunatastatura de gaming in 2020

Anul acesta, castigatorul premiului Cea mai buna tastatura de gaming este uimitoarea Roccat Vulcan 120121122 AIMO, conform Premiilor T3-2020 - o tastatura care a impins cu adevarat ceea ce este posibil si, de fapt, de asteptat de la o tastatura premium pentru gaming.

Cod Portocaliu de furtuna pana la ora 23 in cea mai mare parte a tarii. Cod galben de ploi pana joi la ora 10, in toata tara

Meteorologii au prelungit din nou avertizarile de ploi torentiale si furtuni, pana joi, la ora 10. Cantitatile de apa vor ajunge in unele zone la 80 de litri pe metru patrat, iar vantul va avea 80 de kilometri pe ora la rafale. in cursul zilei de marti, cea mai mare parte a tarii este sub cod portocaliu, restul judetelor fiind sub cod galben.

Cea mai adanca, dar si cea mai scurta recesiune din istorie

Este posibil sa urmeze o redresare rapida, cu o latura dreapta a V-ului care se inclina treptat. Ana.

Care este cea mai mare fericire a unei femei. Topul celor mai fericite bancuri

Oamenii pozitivi, optimisti au un simt al umorului aparte si fac fata mai usor provocarilor. Astazi, va propunem o selectie de bancuri care au ca tema fericirea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )