Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai veche banca din America a anuntat ca adopta criptomonedele

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai veche banca din America a anuntat ca adopta criptomonedele

Bank of New York Mellon intentioneaza sa trateze in cele din urma monedele digitale ca pe orice alt activ Bank of New York Mellon Corp. BNY), cea mai veche banca din Statele Unite ale Americii, face saltul pe piata criptomonedelor. Banca a anuntat ieri, potrivit Wall Street Journal, ca va detine, transfera si emite bitcoin si alte criptomonede in numele clientilor sai cu detineri de active. continuă pe Ziarul Bursa

O femeie de 117 ani este cea mai varstnica persoana din Europa care s-a vindecat de coronavirus

O calugarita franceza este cea mai varstnica persoana din Europa care s-a vindecat de coronavirus intr-un azil de batrani din sudul Frantei si va sarbatori 117 ani in aceasta saptamana. Sora.

Cea mai in varsta persoana din Europa, o calugarita de 117 ani, s-a vindecat de COVID

Cea mai varstnica persoana din Europa, calugarita franceza Lucile Randon, care a luat numele de Sora Andre, s-a vindecat de COVID-19 si va sarbatori saptamana aceasta implinirea a 117 ani, relateaza Reuters.

Cea mai varstnica persoana din Europa, vindecata de Covid-19

Lucile Randon, care a luat numele Sora Andre in 1944, urmeaza sa implineasca maiine varsta de 117 ani.

Cea mai varstnica persoana din Europa, o calugarita franceza de 117 ani, s-a vindecat de COVID-19

Sora Andre, o calugarita din Franta, s-a vindecat de COVID-19 chiar inainte sa implineasca 117 ani. Femeia si-a pierdut vederea din cauza batranetii, insa ingrijitorii ei spun ca isi pastreaza bucuria de a trai chiar si la aceasta varsta.

Acesti oameni nu exista, ii creezi tu de la zero. Cum functioneaza cea mai spectaculoasa aplicatie

Epic Games a anuntat ca intentioneaza sa lanseze o noua aplicatie bazata pe browser, care va permite oricui sa creeze si sa animeze oameni aproape fotorealisti, generati de.

Cea mai gustoasa placinta cu iaurt. Reteta este usor de facut, in cel mai scurt timp

O reteta extrem de gustoasa si racoritoare este cea pentru placinta cu iaurt. E optiunea perfecta daca te-ai saturat de desertul cu dovleac, mere sau branza. Care este modul de preparare si de ce ingrediente ai nevoie? Reteta placinta cu iaurt. Modul de preparare e foarte simplu Unii dintre bucatari de duminica se lovesc de .

Ce contraindicatii are vinul fiert, cea mai cautata bautura iarna. Cum se prepara corect

Vinul fiert cu scortisoara, cea mai cautata bautura iarna, poate dauna serios organismului. Desi este considerat un dusman al racelilor provocate de sezonul rece, bautura, care contine zahar, duce la cresterea in greutate.

Elena Marin, desfiintata la Survivor Romania: Esti de cea mai joasa speta

O noua zi, un nou scandal la Survivor Romania. Dupa certurile dintre Jador si Culita Sterp, acum a venit randul Elenei Marin. Dupa ce a fost jignita de Zanni, dansatoarea a fost desfiintata, din nou, la Survivor Romania de catre unul dintre colegii ei: Esti de cea mai joasa speta. Cine este faimosul fotbalist care .

Cea mai sanatoasa pizza pe care o poti manca. Expertii au decis: N-a facut rau, niciodata, nimanui!

Sa fim seriosi, cui nu ii place pizza? Cu peperonni, cu branza, cu salam, porumb sau chiar si ananas, pentru cei mai nonconformisti, acest preparat specific italienilor a devenit, in scurt timp, si preferatul romanilor de pretutindeni. Iar pentru ca astazi, 9 februarie, este Ziua Internationala a Pizzei, nutritionistul Mihaela Bilic ne spune cum putem .

Zoom a venit cu cea mai inutila functie pentru videoconferintele tale

Aplicatia Zoom a cunoscut o crestere la care nu se astepta in perioada pandemiei. Si acum cauta sa pluseze. Zoom a devenit, poate, cea mai cunoscuta aplicatie pentru conferinte virtuale -.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )