Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cea mai gustoasa placinta cu iaurt. Reteta este usor de facut, in cel mai scurt timp

Playtech Playtech,
Cea mai gustoasa placinta cu iaurt. Reteta este usor de facut, in cel mai scurt timp

O reteta extrem de gustoasa si racoritoare este cea pentru placinta cu iaurt. E optiunea perfecta daca te-ai saturat de desertul cu dovleac, mere sau branza. Care este modul de preparare si de ce ingrediente ai nevoie? Reteta placinta cu iaurt. Modul de preparare e foarte simplu Unii dintre bucatari de duminica se lovesc de . continuă pe Playtech

Elena Marin, desfiintata la Survivor Romania: Esti de cea mai joasa speta

O noua zi, un nou scandal la Survivor Romania. Dupa certurile dintre Jador si Culita Sterp, acum a venit randul Elenei Marin. Dupa ce a fost jignita de Zanni, dansatoarea a fost desfiintata, din nou, la Survivor Romania de catre unul dintre colegii ei: Esti de cea mai joasa speta. Cine este faimosul fotbalist care .

O femeie de 117 ani este cea mai varstnica persoana din Europa care s-a vindecat de coronavirus

O calugarita franceza este cea mai varstnica persoana din Europa care s-a vindecat de coronavirus intr-un azil de batrani din sudul Frantei si va sarbatori 117 ani in aceasta saptamana. Sora.

Cea mai sanatoasa pizza pe care o poti manca. Expertii au decis: N-a facut rau, niciodata, nimanui!

Sa fim seriosi, cui nu ii place pizza? Cu peperonni, cu branza, cu salam, porumb sau chiar si ananas, pentru cei mai nonconformisti, acest preparat specific italienilor a devenit, in scurt timp, si preferatul romanilor de pretutindeni. Iar pentru ca astazi, 9 februarie, este Ziua Internationala a Pizzei, nutritionistul Mihaela Bilic ne spune cum putem .

Cea mai in varsta persoana din Europa, o calugarita de 117 ani, s-a vindecat de COVID

Cea mai varstnica persoana din Europa, calugarita franceza Lucile Randon, care a luat numele de Sora Andre, s-a vindecat de COVID-19 si va sarbatori saptamana aceasta implinirea a 117 ani, relateaza Reuters.

Zoom a venit cu cea mai inutila functie pentru videoconferintele tale

Aplicatia Zoom a cunoscut o crestere la care nu se astepta in perioada pandemiei. Si acum cauta sa pluseze. Zoom a devenit, poate, cea mai cunoscuta aplicatie pentru conferinte virtuale -.

EXCLUSIV Toni Grecu a fost externat. Primele declaratii despre lupta lui crunta cu covid-19: Cea mai mare drama

Toni Grecu, 61 de ani, unul dintre cei trei fondatori ai grupului de umor Divertis, a reusit sa invinga dupa mai bine de trei saptamani de spitalizare noua amenintare planetara, virusul COVID-19. Toni s-a reintors acasa luni, 8 februarie, dupa ce a trecut prin nu mai putin de trei spitale bucurestene, Grecu incepand odiseea tratamentului .

Romanii au cea mai mare incredere in vaccinul Pfizer-BioNTech. Cele mai mari suspiciuni la vaccinul rusesc Sputnik

Dintre cele cinci vaccinuri cele mai populare impotriva COVID-19 romanii au cea mai mare incredere in cel produs de Pfizer - BioNTech SUA-Germania), arata un studiu realizat de catre INSCOP Research si Verifield, in parteneriat cu Centrul de Cercetare in Comunicare si Inovare Sociala CoRe). La polul opus se afla vaccinul rusesc Sputnik, cu o incredere de aproximativ 17%.

COVID-19: Doua judete rosii si opt galbene, la nivel national. Timis are cea mai mare rata de infectare

Media nationala a ratei de infectare a scazut foarte slab, de la 1. 74 la 1. 73, in data de 11 februarie, potrivit celui mai recent raport al GCS. Timis este in continuare lider in topul judetelor rosii, cu 3,.

Ploi in cea mai mare parte a tarii, pana marti la pranz Cod galben de vant puternic si polei in mai multe zone

Meteorologii au actualizat luni prognoza pentru urmatoarele zile si au emis cod galben de intensificari ale vantului si de polei in mai multe zone ale tarii.

STUDIU EJOBS: Tinerii sunt categoria cea mai interesata de joburile remote

Peste 52. 000 de candidati din categoria entry level 0-2 ani de experienta) au aplicat in luna ianuarie pentru unul dintre joburile disponibile pe eJobs. ro. Aproape600. 000 de aplicari au adunat angajatorii care au avut pozitii deschise, cele mai multe CV-uri mergand catre locurile de munca din retail, IT telecom, call-center BPO, prestari servicii, banking sau publicitate marketing PR. Mai putin cautate au fost domenii precum productie, auto, medicina ori farma.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )