Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cei care vor sa se casatoreasca de Dragobete la Poarta Sarutului, asteptati la Primaria Targu Jiu

România Liberă România Liberă,
Cei care vor sa se casatoreasca de Dragobete la Poarta Sarutului, asteptati la Primaria Targu Jiu

Tinerii care doresc sa se casatoreasca de Dragobete la Poarta Sarutului din Parcul Central al munici. continuă pe România Liberă

Lia Olguta Vasilescu: Vom scoate din randul pensionarilor pe cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani, adica cei cu pensia minima. Ei vor avea statut de asistat social, cu o legislatie proprie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca noua lege a pensiilor ii va exclude din randul pensionarilor pe cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani, adica cei cu pensia minima, acestia urmand sa aiba statut de asistati social, reglementat printr-o legislatie proprie.

Ministrul Muncii, anunt important pentru cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani la pensie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni, ca cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani la pensie vor avea o legislatie proprie, precizand ca la ora actuala se lucreaza in acest.

Mesajul transmis de Codruta Kovesi pentru cei care cred ca a incalcat legea

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a transmis un mesaj celor care cred ca a incalcat legea. in comunicarea publica respectam ghidul de comunicare publica al CSM. Cei care considera ca am.

Olguta Vasilescu: Vom scoate din randul pensionarilor pe cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani. Ce se va intampla cu acesti oameni

Ministrul Muncii a declarat ca noua Lege a pensiilor ii va exclude din randul pensionarilor pe cei care nu au un stagiu minim de cotizare de zece ani, adica romanii cu pensia minima. Lia Olguta Vasilescu a.

Liviu Dragnea anunta ca se va face o curatenie in Guvern. 27 de secretari de stat care vor fi inlocuiti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca 27 dintre secretarii de stat propusi de PSD vor fi inlocuiti. Am finalizat evaluarea secretarilor de stat. Sunt 27 de secretari de stat care vor fi.

Politia pune fiola si biciclistilor. Ce patesc cei care pedaleaza sub influenta bauturilor alcoolice

Politia Rutiera a avut numeroase actiuni punctuale de prevenire a accidentelor de circulatie pe fondul consumului de alcool, in care au fost vizati biciclistii. Am amendat multi biciclistii pe care i-am.

TOPUL ZODIILOR care vor STRALUCI in luna februarie. Vor fi in CENTRUL ATENTIEI toata luna

Din punct de vedere astrologic, februarie este o luna buna, iar pentru 3 zodii, perioada ce urmeaza va fi una favorabila, atat din punct de vedere financiar, cat si pe plan sentimental. Astfel, 3 zodii vor.

Un deputat PNL a lansat o petitie online: Cei care refuza un loc de munca raman fara ajutor social

Deputatul PNL Florin Roman a initiat o petitie online prin care propune modificarea alineatulului 7) al articolului 15 din Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, astfel incat persoanele apte de munca.

Sunt 27 de secretari de stat care vor fi inlocuiti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat in aceasta seara, la finalul Comitetului Executiv National al partidului, ca 27 de secretari de stat vor fi inlocuiti, iar in doua sau trei cazuri se vor mai purta discutii, anunta news. ro.

Zodiile care vor fi influentate de eclipsa de soare. Ce se va intampla cu nativii acestor zodii

Pe 15 februarie unii dintre ei vor admira eclipsa de Soare. In opinia expertilor, acest coridor de evenimente astronomice reprezinta o perioada de tensiuni majore, de schimbari si discutii, cu urmari dintre cele mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )