Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cei doi fratiori din Iasi nu au murit din cauza strugurilor. Primele rezultate ale autopsiilor

Antena3 Antena3,
Cei doi fratiori din Iasi nu au murit din cauza strugurilor. Primele rezultate ale autopsiilor

Cei doi fratiori din satul Coarnele Caprei, judetul Iasi, in varsta de trei, respectiv un an si sase luni, nu au murit din cauza strugurilor pe care i-ar fi mancat. Asa arata primele rezultate ale autopsiilor facute de medicii legisti in cazul tragediei care a distrus o tanara familie. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul celor doi copii din Iasi care au murit intoxicati. Rezultatele necropsiei arata ca fratii nu au decedat dupa ce au mancat struguri stropiti

Rasturnare de situatie in cazul celor doi frati din judetul Iasi care au decedat sambata dupa ce s-a speculat faptul ca ar fi mancat struguri stropiti cu o substanta toxica. in urma nescopsiilor.

S-a aflat cauza mortii fratilor din Iasi care au mancat struguri. Tatal a povestit ultimele lor clipe de viata

Tragedie fara margini pentru doi parinti din Iasi. S-a aflat cauza mortii fratilor care au mancat struguri. Tatal micutilor a povestit ce s-a intamplat in ultimele lor clipe de viata. Din ce cauza au murit fratii din Iasi, de fapt Cazul celor doi fratiori din Iasi face inconjurul tarii! Doi baieti, unul de 3 ani .

Andra Volos si Bodan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au impacat! Cum au fost surprinsi cei doi

Dupa nenumarate despartiri si impacari, Andra Volos si Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei au decis sa mai dea o sansa relatiei lor. Cei doi au fost surprinsi in ipostaze mai tandre ca niciodata! Andra Volos si Bogdan Mocanu, din nou impreuna Au renuntat la orgoliu si s-au impacat din nou! Andra Volos si Bogdan .

Kim Kardashia si Kanye West s-au intors din vacanta care trebuia sa le salveze casnicia. Cei doi locuiesc separat

Kim Kardashia si Kanye West s-au intors din excursia in familie din Republica Dominicana. Cu toate acestea, cei doi soti locuiesc separat. Kim s-a intors cu cei patru copii in Los Angeles, iar rapperul a ales sa.

Doi barbati din Siria si Yemen au incercat sa intre in Romania traversand Dunarea cu colaci de inot. Cea de-a treia persoana a disparut in apele fluviului

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Drobeta Turnu Severin I. Timisoara au depistat doi cetateni din Siria si Yemen, care au incercat sa intre ilegal in tara,.

Enigma in cazul decesului a doi frati, de 1 an si jumatate si 3 ani, din Iasi. Prima ipoteza:intoxicatie de la struguri tratati

Doi frati din Iasi, unul de 1 an si jumatate, iar celalalt de 3 ani, au murit la un interval de cateva ore. Cauza decesului este inca necunoscuta. Exista doar suspiciunea ca a fost o intoxicatie de la struguri tratati.

CIOLOS: Oare nu ar fi mai cinstit ca ministrul Alexe sa fie corect cu alegatorii din Iasi si sa se inscrie el in PSD?

Dacian Ciolos il acuza de ipocrizie pe ministrul Mediului Costel Alexe, din cauza faptului ca liberalul a spus ca PNL isi doreste sa scape de toate relicvele radioactive ale PSD, insa candidatul PNL la Primaria Iasi este fostul sef de la PSD Mihai Chirica. Liderul PLUS se intreaba daca nu ar fi mai corect fata de alegatori ca ministrul Costel Alexe sa se inscrie in PSD, conform news. ro.

Presedintele Belarusului Aleksandr Lukasenko, comparat cu dictatorul roman Nicolae Ceausescu. Ce asemanari exista intre cei doi

Protestele continua in Belarus. Miscarile de strada au ajuns in presa internationala, care-l compara pe liderulAleksandr Lukasenko cu Nicolae Ceausescu. Alegerile prezidentiale din 9 august,.

Focar de COVID-19, depistat la Spitalul Sf Sava din Iasi

Un nou focat de Covid-19 a izbucnit in judetul Iasi, chiar in cadrul unei unitati medicale. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Iasi transmit, marti, ca la Spitalul Sf. Sava, unitate.

O companie din Iasi investeste 300.000 de euro intr-o linie de productie pentru manusi de unica folosinta

Compania Barrier Vacuum Bags, care produce la Iasi pungi cu bariera de vid, implementeaza o linie de productie in valoare de aproximativ 300. 000 de euro pentru fabricarea de ambalaje de unica folosinta pentru masti si manusi, dar si pentru fabricarea de manusi de unica folosinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )