Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tara in care vin cei mai multi oameni care vor sa-si insceneze moartea. Cat costa un kit de deces

Antena3 Antena3,
Tara in care vin cei mai multi oameni care vor sa-si insceneze moartea. Cat costa un kit de deces

V-ati gandit vreodata sa va inscenati propria moarte si sa o luati de la zero in alta parte? Poate ca nu, insa acest lucru se intampla si este o afacere in. continuă pe Antena3

Zodiile care iti otravesc viata. Cei mai toxici oameni din horoscop

Afla de mai jos care sunt zodiile care iti otravesc viata: nici macar nu trebuie sa picure cu buna stiinta lichidul ucigas in existenta ta, este suficient sa dea curs pornirilor negativiste care.

Peste 500 de soferi, lasati fara permis. Cei mai multi, sanctionati pentru viteza excesiva

Peste 500 de soferi au ramas temporar fara permis de conducere in Ajunul Craciunului, dintre care 82 pentru consum de alcool si 169 pentru viteza.

Sarbatorile de iarna in clanul Moisil, familia care a dat Romaniei cei mai multi academicieni: Mos Craciun venea si cu nuiaua si cu jucariile

Iuliu Moisil, unul dintre academicienii din clanul Moisil, povesteste in memoriile sale cum aratau activitatile sale de iarna pe ulitele Nasaudului, dar si cum se desfasura intalnirea cu Mos Craciun.

Cum pot atrage magazinele online mai multi clienti in 2018

Pentru magazinele online este esential ca experienta clientului, a utilizatorului sa fie placuta si eficienta. De asemenea, Google claseaza pe prima pagina in motorul de cautare site-urile care ofera o experienta placuta vizitatorului. Combinate acestea duc la mai multi vizitatori si cresc sansele de a vinde mai mult. Pentru 2018 se contureaza cateva trenduri privind imbunatatirea experientei utilizatorului la magazinele online.

Incendiu puternic la o pensiune din Buzau. Mai multi turisti se aflau in cladire

O pensiune din orasul Patarlagele a fost cuprinsa de flacari sambata seara, mai multi turisti fiind evacuati, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Buzau.

Mai multi lideri USR i-au scris lui Dacian Ciolos: Draga Dacian, vino in USR acum, cat nu e prea tarziu

Mai multi parlamentari USR l-au invitat, prin intermediul unei scrisori deschise, pe Dacian Ciolos sa intre in USR. Draga Dacian, . ) am fi vrut sa petrecem aceste sarbatori in liniste.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa dezvaluirea ca mai multi demnitari au fost interceptati

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa dezvaluirea facuta ca mai multi demnitari au fost interceptati de catre DNA. Ce sa comentez, nu stiu. Cate lucruri sunt anormale in societatea.

O noua tendinta: Tot mai multi romani pleaca in vacanta in ianuarie. Ce destinatii prefera

Agentii de turism au identificat anul acesta o noua tendinta in materie de vacante: tot mai multi romani aleg sa calatoreasca in luna ianuarie si aleg, bineinteles, destinatiile calde. Pentru aceste sejururi, turistii isi aloca bugete cuprinse intre.

Unul dintre cei mai cunoscuti actori, investigat de politisti in urma unei acuzatii de viol

Unul dintre cei mai cunoscuti actori este vizat de o ancheta a politiei, in urma unei acuzatii de viol pe care acesta o considera complet fabricata. Politia din Santa Monica a transmis ca.

Cei mai cumpliti dictatori ai lumii si fixatiile lor bizare. Cui a comandat Stalin sa incruciseze oamenii cu maimutele

Istoria a consemnat nenumarati tirani care au ingenuncheat de-a lungul vremii popoare si imperii. De la dictatori cu sange albastru si pana la oameni simpli, din popor, care au ajuns prin forta imprejurarilor la putere, cu totii au lasat in urma lor amintiri negre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )