Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cei mai buni magicieni din Romania isi dau intalnire in week-end la Sibiu

Adevărul Adevărul,
Cei mai buni magicieni din Romania isi dau intalnire in week-end la Sibiu

Sibiu Magic Week-end aduce pe 18 si 19 octombrie in fosta capitala culturala europeana unii dintre cei mai buni magicieni din Romania. continuă pe Adevărul

Tentativa de asasinat la unul dintre cei mai bogati oameni din Moldova. Milionarul Lucian Apostol a fost batut cu rangile de doi indivizi cu cagule

Procurorii ieseni au deschis vineri, 11 octombrie, un dosar penal in care cerceteaza un incident petrecut joi seara in municipiul Pascani acolo unde omul de afaceri Lucian Apostol, unul dintre cei mai bogati oameni din Iasi, a fost batut de doi indivizi necunoscuti si inarmati.

Cea mai asteptata autostrada din Romania primeste o noua amanare. Constructorii nu se inghesuie sa depuna ofertele

Lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov mai au de asteptat. CNADNR a prelungit data depunerii ofertei, dupa ce firmele interesate de acest tronson au cerut un ragaz de timp. Astfel, desemnarea constructorului.

WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania isi muta sediul!

Incepand de Luni 14 Octombrie 2013, WatchShop. ro va asteapta in noul sediu din zona Pasajul Muncii din Sector 3, Bucuresti.

WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania, isi muta sediul!

Incepand de luni, 14 octombrie, WatchShop. ro va asteapta in noul sediu din zona Pasajul Muncii din Sector 3, Bucuresti.

Islanda, tara cu cei mai multi scriitori din lume

In Islanda e greu sa nu te intalnesti cu un scriitor. Cu o populatie de circa 300. 000 de cetateni, Islanda cunoaste in vremurile actuale un adevarat boom al cartilor, avand mai multi scriitori, mai multe carti publicate, precum si mai multe carti citite, pe cap de locuitor, decat oriunde in alta parte a lumii, noteaza BBC.

FOTOGALERIE Cei mai rai de pe internet: comunitatea online a satanistilor romani

Peste 14. 500 de utlilizatori isi dau intalnire pe un site dedicat satanismului si Bisericii Sataniste din Romania. Este comunitatea vazuta si nevazuta a adeptilor ocultismului, pregatiti sa impartaseasca intelepciunea lor celor pregatiti sa creada in orice varianta de protest fata de regulile sociale. Cine sunt acesti oameni si cum fac ei cinste raului?.

Drama din copilarie a antrenoarei Kinga Sebestyen

Kinga Sebestyen este de 18 ani unul din cei mai buni instructori de fitness din Romania si cea care a lansat fenomenul Kangoo Jumps care a cucerit-o si pe celebra Kim Kardashian. De la 23 de ani Kinga practica sportul zilnic, fara intrerupere si a format pana in prezent mii de instructori din tara si de peste hotare.

SIVECO Romania isi extinde activitatea in Turcia

Integratorul de software, SIVECO Romania, isi extinde activitatea in Turcia, in Ankara, unde va deschide cel de-al treilea birou comercial de companie din Asia, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Cum va influenta Budapesta alegerile europarlamentare din Romania.

Alegerile pentru Parlamentul European din 2014 ar putea schimba radical structura politica a comunitatii maghiarilor ardeleni. Pentru prima data, un mare numar de maghiari ardeleni va avea ocazia sa opteze intre a vota lista candidatilor din Romania sau pe cea a candidatilor din Ungaria. Multi dintre cei mai militanti dintre maghiarii ardeleni au dubla cetatenie si este sigur ca vor fi oameni care vor prefera sa se prezinte la urnele de vot amenajate la consulatele maghiare sau dincolo de .

Kuma: Piata de lavoare din Romania s-a injumatatit in criza. Exporturile din tarile nordice aduc cele mai mari cresteri

Piata romaneasca de lavoare pentru bai si bucatarie a suferit un declin de aproape 50% in plina criza, arata datele Kuma Romania, reprezentanta locala a unuia dintre cei mai importanti producatori de profil din Europa si din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )