Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cei mai buni oameni din istorie

Adevărul Adevărul,
Cei mai buni oameni din istorie

Cei mai buni oameni din istorie. Sefi de stat, lideri religiosi sau chiar oameni simpli, aceste persoane au demonstrat ca nu exista limite atunci cand iti propui sa faci bine si sa schimbi lumea. continuă pe Adevărul

Unde se afla cei mai bogati oameni din lume

Milionarii din Asia Pacific vor forma, in acest an, grupul celor mai bogati oameni din lume, gratie averilor acumulate in China si India.

Harta restantelor la ratele bancare. INFOGRAFIE Bucurestenii si moldovenii sunt cei mai buni platitori, iar in Banat sunt cei mai multi restantieri

Aproape 10% din romani declara in sondajele oficiale ca nu-si pot plati la timp datoriile catre banci. Bucurestenii si moldovenii sunt cei mai buni platitori, iar in Banat sunt cei mai multi restantieri.

Cum se pregatesc de BAC cei mai buni elevi. Sfaturi practice pentru liceeni

Dorm cu cartea sub perna, citesc doua-trei carti pe saptamana, iar in weekend rezolva testele de Bacalaureat din anii trecuti. Asa se pregatesc de BAC cei mai buni elevi care invata in liceele de top din Chisinau. Ei ne-au destainuit cate ore acorda studiului in fiecare zi, cum poti memora cu usurinta formulele matematice si cand se invata pe de rost poeziile.

Nascuta invingatoare. O tanara in scaunul cu rotile este printre cei mai buni studenti din Iasi, dupa ce a invatat langa mama ei intr-un camin universitar

O studenta din Iasi, imobilizata in scaunul rulant, se pregateste pentru admiterea la doctorat. Andreea-Luciana Urzica si-a urmat visul de a studia psihologia si, in ciuda problemelor de sanatate, a absolvit liceul, facultatea si masterul cu rezultate deosebite.

Turcia a devenit tara care gazduieste cei mai multi refugiati din lume

Ambasada Turciei din Romania a transmis un comunicat prin care subliniaza rolul Turciei in gestionarea crizei refugiatilor ce cuprinde Europa. Dorim sa impartasim informatii despre situatia cu care se confrunta Turcia de patru ani, se arata in comunicat.

Cei mai temuti razboinici din vremea dacilor: scitii isi jupuiau dusmanii si le purtau pielea, beau sangele din teasta celor ucisi si le mancau trupurile

Istoria dacilor este marcata de confruntari sangeroase cu numeroase triburi, dar si cu marile armate ale imperiilor din Antichitate. Scitii au fost unul dintre popoarele de temut ajunse in tinuturile dacilor. Obisnuiau sa bea sangele dusmanilor ucisi si sa se hraneasca din carnea acestora, potrivit relatarilor istoricilor antici, iar atrocitatile savarsite de sciti depaseau orice inchipuire.

Utilizatorii de BlackBerry sunt cei mai conservatori

Un nou studiu confirma tendinta utilizatorilor de BlackBerry de schimba cel mai rar un smartphone in comparatie cu alti utilizatori de telefoane inteligente. in fiecare an, fiecare producator, fara exceptie, lanseaza noi smartphone-uri. Acestea includ specificatii actualizate, un design mai compact si atragator combinat cu performante sporite. Din acest motiv, multi dintre noi s-au obisnuit [] Utilizatorii de BlackBerry sunt cei mai conservatori Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cei mai bine vanduti pictori romani sunt scosi la licitatie in octombrie

La inceputul lunii octombrie, la Bucuresti se va organiza o licitatie cu lucrari de arta plastica si decorativa, printre care se numara capodopere semnate de Nicolae Tonitza si Stefan Luchian, cei mai bine vanduti pictori romani pe parcursul celor cinci ani de activitate a Casei de Licitatie AraArt.

Google fura oameni din industria auto pentru a scoate masinile fara sofer pe strazi

Google lucreaza intens pentru a transforma in realitate visul de a fi pasager intr-o masina care se conduce singura. Ultima miscare a gigantului a fost sa-l angajeze un veteran din industria auto pentru a se ocupa de programul acestora cu privire la masinile autonome. John Krafcik este fostul sef al filialei Hyundai din Statele Unite. [] Google fura oameni din industria auto pentru a scoate masinile fara sofer pe strazi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

RAPORT Persoanele infectate HIV/SIDA si dependentii de droguri, printre cei mai discriminati romani. Politicienii, in topul celor care discrimineaza

Persoanele care sufera de HIV/SIDA, dependentii de droguri si persoanele cu dizabilitati fizice sau psihice se numara printre cele mai discriminate din Romania, potrivit celui mai recent raport publicat de Consiliul National de Combatere al Discriminarii CNCD). Mai exact, doi din trei romani considera ca fenomenul discriminarii este larg raspandit la noi in tara.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )