Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi dintre cei mai cautati criminali din Europa, prinsi dupa 20 de ani

Adevărul Adevărul,
Doi dintre cei mai cautati criminali din Europa, prinsi dupa 20 de ani

Doi dintre cei mai cautati criminali din Europa au fost prinsi in Africa de Vest dupa ce au fost fugari timp de peste doua decenii, relateaza Fox News citand BBC. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai cunoscuti flautisti ai momentului - in concert la Bucuresti

Francois Lazarevitch, unul dintre cei mai cunoscuti flautisti ai momentului, artist care si-a dedica.

Cine sunt cei mai cautati romani de pe internet in acest an

Romanii au cautat cel mai des pe Google, in acest an, informatii despre serialul Game of Thrones, despre Facebook, Simona Halep sau Liviu Dragnea, potrivit unui studiu realizat de o agentie de profil. Alte.

Sydney, unul dintre cele mai poluate orase din lume

Potrivit clasamentului Air Visual, Sydney a fost inclus pe lista celor mai poluate zece orase din lu.

Malta: Unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri, arestat in cazul asasinarii jurnalistei Daphne Caruana

Omul de afaceri maltez Yorgen Fenech a fost arestat miercuri in legatura cu ancheta privind asasinarea jurnalistei de investigatii Daphne Caruana Galizia, potrivit unor surse citate de Reuters. Fenech este.

Turistii au votat cele mai populare destinatii din Europa in 2019

Turistii au votat cele mai populare destinatii din Europa in 2019. Cei care adora sa calatoreasca au votat locuri in care istoria se ciocneste cu arta si moda, locuri in care se mananca bine si in care exista locuri de distratie.

Cine este Edward Sanda, presupusul iubit al Cleopatrei Stratan. Acesta a spus adevarul despre relatia dintre cei doi

Cleopatra Stratan a ajuns la varsta de 17 ani si si-a schimbat stilul muzical. Fiica lui Pavel Stratan colaboreaza cu Edward Sanda, iar in spatiul public au aparut informatii potrivit carora cei doi ar fi impreuna. Pentru a face lumina in acest caz, artistul a acceptat sa vorbeasca despre relatia cu Cleopatra. Edward Sanda a .

Editiadedimineata.ro: Bucuria de a explora. 13 muzee din Europa special concepute pentru copii

Cei mai multi dintre vizitatori au fost ferecati de ghidurile lor audio, uitandu-se doar la ceea ce castile lor micute le spuneau ca merita vazut. Dara Horn, The World to Come. in Europa, exista sute si sute de muzee, de toate dimensiunile, varstele, felurile. Despre cele pentru copii va fi vorba aici. Vizitele la acele muzee ce ofera experiente ar putea sa fie pentru oricine o provocare a mintii, a curiozitatii.

Ministru: Cei mai multi dintre teroristii straini din Turcia vor fi expulzati pana la finalul anului

Ministrul turc de Interne, Suleyman Soylu, a declarat marti seara ca Turcia ii va trimite in tara lor de origine pana la finalul anului pe cei mai multi dintre cetatenii straini care au luptat alaturi de gruparea terorista Stat Islamic si care se afla in aceasta tara, scrie Mediafax, citand Le Figaro.

Povestea lui Gheorghe Cristescu, unul dintre cei mai valorosi specialisti ai Serviciului Secret de Informatii

Un profesionist de exceptie al serviciilor secrete romanesti, Gheorghe Cristescu, a fost acuzat pe nedrept de complicitate la crimele de razboi si a sfarsit ca o victima a Holocaustului rosu.

BURSELE DIN LUME Bursele din Europa, in cea mai slaba zi din ultimele sase saptamani

Pietele din Europa au urmat un curs negativ ieri, consemnand cea mai slaba evolutie zilnica din ultimele sase saptamani, in contextul revenirii temerilor legate de rezultatul negocierilor comerciale SUA-China. Presedintele american Donald Trump a amenintat, marti, ca va majora tarifele vamale pe importurile din China, daca nu va ajunge la un acord comercial cu Beijingul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )