Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cei mai duri oameni din istorie

Adevărul Adevărul,
Cei mai duri oameni din istorie

De la sportivi de legenda la oameni simpli care au fost pusi in situatii disperate, cei mai duri oameni din istorie au depasit barierele mentale in moduri uluitoare. Puteti citi in continuare o selectie a celor mai duri oameni din istorie, ale caror povesti pot fi oricand o motivatie de a va depasi limitele. continuă pe Adevărul

Mister Marlboro, unul dintre cei mai temuti teroristi din lume, a fost ucis de americani in Libia

Mokhtar Belmokhtar, supranumit Intangibilul si Mister Marlboro, a fost ucis duminica intr-un raid aerian american in Libia, au anuntat autoritatile de la Tripoli. Printre altele, organizatia terorista condusa de Belmokhtar - afiliata al-Qaeda - a fost responsabila pentru luarea de ostatici de la platforma de gaze In Amenas, din estul Algeriei, unde au murit 40 de oameni, printre care si doi romani.

Bursa de Valori Bucuresti le arata investitorilor care sunt cei mai activi brokeri la minut

Investitorii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) vor pot vedea cei mai activi brokeri din piata in functie de numarul de tranzactii executate intr-o zi cu actiuni pe piata principala si pe piata AeRO.

Cei mai destoinici pompieri civili, premiati de ISU. Angajatii de la Saint Gobain si cei de la Independenta au trecut probele de foc

Cei mai destonici pompieri civili vor reprezenta judetul Calarasi la faza interjudeteana a competitiei serviciilor profesionale pentru situatii de urgenta. Este vorba despre S. al Saint Gobain Glass si S. Independenta, cele doua echipe iesind invingatoare la concursul desfasurat saptamana trecuta.

O romanca s-a casatorit cu unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti belgieni

Unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti belgieni, Axel Witsel, s-a casatorit weekendul trecut cu iubita sa, romanca Raffaella Szabo. Cei doi au o relatie de peste 4 ani si sunt parintii unei fetite de doua.

GALERIE FOTO. Cum arata cel MAI LUNG POD din lume

Cel mai mare pod din lume se afla in China, in golful Jiaozhou, si are o lungime de 41,58 kilometri in total si leaga orasul Qingdao de suburbia Huangdao, mai putin dezvoltata din punct de vedere economic. Podul are 33 de metri latime a fost construit in doar patru ani si este sustinut de nu mai putin de 5. 200 de piloni, iar la constructia lui au lucrat peste 10. 000 de oameni care au folosit 450. 000 de tone de otel si aproape 2. 000 de metri cubi de beton. Din lungimea totala a podului, 25,9 kilometri sunt construiti doar peste apa.

BVB va afisa cei mai activi brokeri ai zilei, in functie de numarul de tranzactii

Bursa de Valori Bucuresti BVB) va afisa un top al celor mai activi brokeri din piata in functie de numarul de tranzactii executate intr-o zi cu actiuni pe piata principala si pe piata AeRO.

Doi britanici au primit in Cartea Recordurilor titlul de cei mai batrani insuratei. Ce varste au acestia

Doi britanici au primit in Cartea Recordurilor titlul de cei mai batrani insuratei. George are 103 ani, iar sotia sa 91 si sunt impreuna de aproape un sfert de veac, insa abia anul acesta au decis sa.

Coreea de Nord trece prin cea mai grava seceta din ultimul secol

Coreea de Nord trece prin cea mai grava seceta din ultimul secol, anunta agentia oficiala de presa nord-coreeana, citata de Le Figaro. Din cauza secetei, au fost compromise campurile de orez din provinciile.

Nord-coreenii se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimul secol

Coreea de Nord se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimul secol, situatie care ar putea conduce la o agravare a penuriei de produse alimentare, relateaza AFP. Productia de grau este serios afectata,.

Cel mai rapid tren din lume va fi testat in curand: de ce viteze va fi capabil Hyperloop

Space X, companie fondata de Elon Musk, va testa in viitorul apropiat cunoscutul trenHyperloop, capabil de viteze incredibile. Hyperloop este unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale lui Elon Musk. O calitate a Hyperloop care a cucerit oamenii a fost ca poate ajunge de la Los Angeles la San Francisco in jumatate de ora ceea ce [] Cel mai rapid tren din lume va fi testat in curand: de ce viteze va fi capabil Hyperloop Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )