Libnet.ro
UNICEF

01:05

O romanca s-a casatorit cu unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti belgieni

B1 B1,
O romanca s-a casatorit cu unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti belgieni

Unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti belgieni, Axel Witsel, s-a casatorit weekendul trecut cu iubita sa, romanca Raffaella Szabo. Cei doi au o relatie de peste 4 ani si sunt parintii unei fetite de doua. continuă pe B1

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew

Incepand din aceasta saptamana, multumita Google Maps, Salina Turda poate fi vizitata virtual de catre oricine din lume, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Salina Turda a devenit unul dintre simbolurile Romaniei: un obiectiv turistic foarte popular, vizitat anual de sute de mii de turisti si recunoscut la nivel international ca una dintre cele mai [] Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unul dintre cele mai vechi motoare de cautare, certificat drept malware periculos

Cu toate ca foarte multi au considerat toolbar-urile si diversele motoare de cautare doar ca niste reclame agresive, Ask. com are un statut special. Daca ati urmarit de-a lungul anilor evolutia aplicatiilor malitioase pentru sistemul vostru, este foarte probabil sa va fi lovit de toolbar-uri si extensii pentru browser-ul vostru favorit care va fac mai mult [] Unul dintre cele mai vechi motoare de cautare, certificat drept malware periculos Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mister Marlboro, unul dintre cei mai temuti teroristi din lume, a fost ucis de americani in Libia

Mokhtar Belmokhtar, supranumit Intangibilul si Mister Marlboro, a fost ucis duminica intr-un raid aerian american in Libia, au anuntat autoritatile de la Tripoli. Printre altele, organizatia terorista condusa de Belmokhtar - afiliata al-Qaeda - a fost responsabila pentru luarea de ostatici de la platforma de gaze In Amenas, din estul Algeriei, unde au murit 40 de oameni, printre care si doi romani.

Scriitorul Luca Pitu a murit. Membru al Grupului de la Iasi, a fost unul dintre cei mai importanti dizidenti romani

Scriitorul iesean Luca Pitu a murit la varsta de 68 de ani din cauza unei boli grave care l-a afectat in ultimii ani de viata.

Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor

Locuitul in spatiu ar avea o serie de avantaje imposibil de contestat. Totusi, Internetul cu viteza mare nu este unul dintre ele. Internetul in spatiu este structurat cu ajutorul unei retele de sateliti, construiti identic celor pe care NASA ii foloseste pentru a asigura comunicarea intre inginerii de pe Pamant si cei din spatiu. Astronautii [] Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Piata noastra de capital este una dintre cele mai scumpe

Societatile de Investitii Financiare SIF) ar trebui sa se implice mai mult in dezvoltarea pietei de capital, este de parere Cristian Agalopol, vicepresedintele Citibank, care a aratat ca SIF-urile se numara, prin detinerile lor cumulate, printre cei mai importanti actionari ai pietei de capital.

Bursa de Valori Bucuresti le arata investitorilor care sunt cei mai activi brokeri la minut

Investitorii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) vor pot vedea cei mai activi brokeri din piata in functie de numarul de tranzactii executate intr-o zi cu actiuni pe piata principala si pe piata AeRO.

Doi britanici au primit in Cartea Recordurilor titlul de cei mai batrani insuratei. Ce varste au acestia

Doi britanici au primit in Cartea Recordurilor titlul de cei mai batrani insuratei. George are 103 ani, iar sotia sa 91 si sunt impreuna de aproape un sfert de veac, insa abia anul acesta au decis sa.

Cei mai mari 100 de angajatori din Romania

Cei mai mari 100 de angajatori din Romania aveau anul trecut un numar mediu de 513. 180 de salariati, fata de 505. 573 de persoane in 2013, potrivit informatiilor oferite Wall-Street. ro de Registrul Comertului.

7 romani au violat o tanara britanica si au filmat toata grozavia cu telefonul mobil. Unul dintre agresori este un copil de 13 ani

Demonstratie de violenta si sadism din partea unor romani stabiliti in Marea Britanie. Au violat o tanara si au filmat toata grozavia cu telefonul mobil. Cei 7 romani si-au tinut sechestrata victima timp.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )