Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cei mai importanti sefi de stat si guverne vor participa la funeraliile lui Nelson Mandela

Antena3 Antena3,
Cei mai importanti sefi de stat si guverne vor participa la funeraliile lui Nelson Mandela

Cincizeci si trei de sefi de stat si de guvern au confirmat ca vor merge in Africa de Sud pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela, a anuntat duminica ministrul sud-african de Externe, Maite. continuă pe Antena3

FOTO Burse de 9.600 de lei de la Tenaris pentru cei mai buni viitori ingineri din tara. Ce vor sa faca ei cu banii: motociclete si cadouri de Craciun

40 dintre cei mai buni studenti de la universitati cu profil tehnic din Romania sunt de astazi mai bogati cu aproape 10. 000 de lei. Banii le-au fost oferiti de TenarisSilcotub, prin Programul Educational Roberto Rocca, ajuns in Romania la a opta editie.

Crin Antonescu: Nelson Mandela, unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Nelson Mandela a fost o personalitate fascinanta, unul dintre cei mai mari oameni ai timpurilor noastre, iar lumea este mai saraca odata cu disparitia sa dintre noi, a declarat, vineri, presedintele Senatului, Crin.

Crin Antonescu, despre Nelson Mandela: Unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Presedintele Senatului si liderul Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care isi exprima tristetea fata de moartea lui Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud, informeaza Mediafax.

Care sunt cei mai buni angajatori din Romania..

Agricola International producatorul si procesatorul de carne de pasare din Bacau), Egger Romania producator din industria lemnului), Monsanto Romania productie de seminte si pesticide) si Dell International Services producator de computere) sunt cei mai buni angajatori de pe plan local in 2013, potrivit studiului realizat de divizia de consultanta in resurse umane Aon Hewitt, parte a grupului Aon, scrie Mediafax. Studiul, realizat intr-o perioada de noua luni, analizeaza nivelul de .

Macklemore Ryan Lewis sunt cei mai cautati artisti online ai anului 2013!

Duo-ul american s-a bucurat de un succes imens in acest an presarat din plin cu hituri No. 1, numeroase trofee si concerte pe cele mai mari arene din lume. Macklemore Ryan Lewis nu numai ca sunt cei mai cautati artisti ai anului 2013 la nivel global, ci si albumul lor de debut The Heist se .

Romanii printre cei mai saraci europeni.

Romanii au fost, dupa bulgari, cei mai expusi cetateni europeni la riscul de saracie sau excluziune sociala, potrivit unui sondaj Eurostat publicat joi. Astfel, conform sondajului - 49% dintre bulgari, 42% dintre romani si 37% dintre letoni au fost expusi acestui risc. Grecia ocupa abia pozitia a patra. In ceea ce priveste persoanele care se confrunta cu privatiuni materiale severe, tot bulgarii se afla pe primul loc - 44%, urmati de romani - 30%, letoni si unguri - 26%, in vreme ce numai 1% .

Cei mai buni tineri jucatori romani sunt rezerve la cluburile din strainatate

Romania si-a vandut in vara cei mai buni opt jucatori sub 25 de ani din campionatul intern, dar sapte au situatii dramnatice la cluburile la care au ajuns.

Nelson Mandela va fi inmormantat pe 15 decembrie: La funeralii vor participa si Barack Obama si Hillary Clinton

Nelson Mandela, primul presedinte de culoare din istoria Africii de Sud, va fi inmormantat pe 15 decembrie, iar la ceremonie sunt asteptati presedintele american, Barack Obama, dar si secretarul de Stat al.

Nelson Mandela va fi inmormantat pe 15 decembrie: Barack Obama si Hillary Clinton vor participa la ceremonii

Nelson Mandela, primul presedinte de culoare din istoria Africii de Sud, va fi inmormantat pe 15 decembrie, iar la ceremonie sunt asteptati presedintele american, Barack Obama, dar si secretarul de Stat al.

Fotografii INEDITE cu unul dintre cei mai CONTROVERSATI lideri de stat

Site-ul personal al presedintelui iranian Hassan Rohani Rouhani. ir) a publicat fotografii ale acestuia din urma in haine civile, in timpul unei drumetii montane, in nordul Teheranului, relateaza AFP, conform Medi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )