Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cei mai intalniti furnizori de internet fix in gospodariile din Romania: RCSRDS detine 53% din piata, mai mult decat Telekom, UPC si toti ceilalti furnizori din tara la un loc

Hotnews Hotnews,
 Cei mai intalniti furnizori de internet fix in gospodariile din Romania: RCSRDS detine 53% din piata, mai mult decat Telekom, UPC si toti ceilalti furnizori din tara la un loc

RCSRDS este cel mai frecvent intalnit furnizor de internet fix in gospodariile din Romania, cu o cota de piata de 53%, mai mult decat Telekom 26%), UPC 11%) si toti ceilalti furnizori 11%) la un loc, potrivit unui studiu privind utilizarea serviciilor de internet fix - utilizatori persoane fizice, realizat de catre Mercury Research pentru ANCOM. Studiul, facut public joi de catre autoritatea de reglementare, a fost realizat in perioada octombrie-noiembrie 2014, pe un esantion de 1469 de persoane care au si folosesc conexiune de internet acasa, reprezentativ la nivel national pentru populatia cu varsta de peste 16 ani. Tarife: Abonatii RCSRDS platesc pentru un abonament de Internet Fix in medie 31 lei pe luna. Cei care au abonamente de internet fix de la Telekom platesc in general in jur de 37 lei pe luna. continuă pe Hotnews

90% din utilizatorii de internet fix cauta stiri. Trei sferturi il folosesc pentru socializare

Noua din zece utilizatori de internet fix din Romania folosesc internetul de acasa pentru a cauta informatii, a citi stiri si pentru a fi la curent cu diverse evenimente, in timp ce 77% dintre acestia il folosesc pentru a accesa retele de socializare,.

Harta restantelor la ratele bancare. INFOGRAFIE Bucurestenii si moldovenii sunt cei mai buni platitori, iar in Banat sunt cei mai multi restantieri

Aproape 10% din romani declara in sondajele oficiale ca nu-si pot plati la timp datoriile catre banci. Bucurestenii si moldovenii sunt cei mai buni platitori, iar in Banat sunt cei mai multi restantieri.

Cei mai buni oameni din istorie

Cei mai buni oameni din istorie. Sefi de stat, lideri religiosi sau chiar oameni simpli, aceste persoane au demonstrat ca nu exista limite atunci cand iti propui sa faci bine si sa schimbi lumea.

Utilizatorii de BlackBerry sunt cei mai conservatori

Un nou studiu confirma tendinta utilizatorilor de BlackBerry de schimba cel mai rar un smartphone in comparatie cu alti utilizatori de telefoane inteligente. in fiecare an, fiecare producator, fara exceptie, lanseaza noi smartphone-uri. Acestea includ specificatii actualizate, un design mai compact si atragator combinat cu performante sporite. Din acest motiv, multi dintre noi s-au obisnuit [] Utilizatorii de BlackBerry sunt cei mai conservatori Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cei mai bine vanduti pictori romani sunt scosi la licitatie in octombrie

La inceputul lunii octombrie, la Bucuresti se va organiza o licitatie cu lucrari de arta plastica si decorativa, printre care se numara capodopere semnate de Nicolae Tonitza si Stefan Luchian, cei mai bine vanduti pictori romani pe parcursul celor cinci ani de activitate a Casei de Licitatie AraArt.

Serviciul de meteorologie din Marea Britanie: Urmatorii doi ani vor fi cei mai caldurosi de cand se masoara temperaturile pe glob

Serviciul de meteorologie britanic estimeaza ca urmatorii doi ani vor fi cei mai caldurosi de cand se masoara temperaturile pe glob, potrivit BBC. com Raportul intocmit de Met Office Serviciul national de.

Serviciul de meteorologie britanic estimeaza ca urmatorii doi ani vor fi cei mai caldurosi de cand se masoara temperaturile pe glob

Urmatorii doi ani vor fi cei mai fierbinti de pe Terra, de la inceputul masuratorilor meteorologice, au anuntat, luni, reprezentantii Serviciului national de meteorologie din Marea Britanie Met Office), potrivit bbc. com, citat de Mediafax.

Anunt al meteorologilor: Urmatorii doi ani, cei mai fierbinti de pe Terra

Urmatorii doi ani vor fi cei mai fierbinti de pe Terra, de la inceputul masuratorilor meteorologice, au anuntat, luni, reprezentantii Serviciului national de meteorologie din Marea Britanie Met Office).

Cum se pregatesc de BAC cei mai buni elevi. Sfaturi practice pentru liceeni

Dorm cu cartea sub perna, citesc doua-trei carti pe saptamana, iar in weekend rezolva testele de Bacalaureat din anii trecuti. Asa se pregatesc de BAC cei mai buni elevi care invata in liceele de top din Chisinau. Ei ne-au destainuit cate ore acorda studiului in fiecare zi, cum poti memora cu usurinta formulele matematice si cand se invata pe de rost poeziile.

Cei mai cunoscuti politicieni ai ultimilor ani ies din scena!

Principalii lideri politici ai ultimilor cinci ani, ies, rand pe rand, din scena. Traian Basescu, Crin Antonescu si ultimul pe lista Victor Ponta, care intr-un moment sau altul au condus cele mai importante partide politice din ultimul deceniu PSD, PDL, PNL) au iesit sau sunt pe cale sa iasa din prim-planul politicii autohtone, din diverse cauze, personale, legale, penale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )