Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cei mai multi pacienti ajung tarziu la medic. Un oras de marimea Bucurestiului dispare anual, in lume, din cauza cancerului pulmonar

Adevărul Adevărul,
Cei mai multi pacienti ajung tarziu la medic. Un oras de marimea Bucurestiului dispare anual, in lume, din cauza cancerului pulmonar

La fiecare 18 secunde, undeva in lume, o persoana isi pierde viata din cauza cancerului pulmonar, afectiune care provoaca cele mai multe decese dintre toate cancerele. in luna de constientizare a luptei impotriva cancerului pulmonar, Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer in parteneriat cu Societatea Romana de Pneumologie lanseaza campania Inspira speranta. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2019: Cum au votat astia la alegerile prezidentiale, topul tarilor cu cei mai multi participanti

Dupa centralizarea rezultatelor din 99,67% de sectii, atat din strainatate cat si din tara, Klaus Iohannis a obtinut 65,88% din voturile valabil exprimate, conform declaratiilor facute de catre purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Central BEC).

Perchezitii la suspecti de trafic de droguri. Cei mai multi sunt din Buzau

Ample perchezitii coordonate de procurorii DIICOT au avut loc, astazi dimineata, in Buzau dar si in alte judete ale tarii. in urma operatiunii, vor fi puse in aplicare 27 de mandate de aducere la sediul Biroului DIICOT Buzau pentru audieri intr-un dosar de trafic de droguri de risc si de mare risc.

Electrica a dat in judecata mai multi directori si administratori

Furnizorul si distribuitorul de energie Electrica a dat in judecata mai multi directori si administr.

Framantarile in interiorul PSD continua inaintea CEX:Ciolacu a primit mai multi baroni la biroul sau

Mai multi lideri social-democrati s-au intalnit, marti, la Parlament, in biroul presedintelui Camere.

Ce functie ocupa bugetarul din Romania care ia mai multi bani decat Donald Trump. Oamenii sunt revoltati

Romania, tara de nicaieri! Romania, tara in care un bugetar de lux castiga mai bine decat presedintele Statelor Unite ale Americii, in timp ce unii copii nu au incaltaminte de iarna si nu au o bucata de paine pe masa, in acelasi timp in care cea mai mica pensie de serviciu este de 743 de .

Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile UE - doar 18 europersoana pe an. Pozitia ministrului Sanatatii

Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile Uniunii Europene. in tara noastra se aloca, pentru preventie, doar 1,7% din cheltuielile totale cu sanatatea, in timp ce media Uniunii Europene este de 3,1%, arata raportul Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana.

DOCUMENT Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile UE - doar 18 europersoana pe an

Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile Uniunii Europene. in tara noastra se aloca, pentru preventie, doar 1,7% din cheltuielile totale cu sanatatea, in timp ce media Uniunii Europene este de 3,1%, arata raportul Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana. Practic, Romania investeste pentru preventie, intr-un an, doar 18 europersoana.

Cei mai buni sportivi ai anului au fost premiati la Gala Canotajului Romanesc

Cei mai buni canotori ai anului, printre care si sportivii calificati la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor, au fost premiati in cadrul Galei Canotajului Romanesc 2019. Decernarea premiilor a incununat rezultatele exceptionale ale tinerilor la competitiile internationale din acest an.

Marian Dragulescu: imi doresc o medalie la Tokyo, sunt printre cei mai buni la sarituri

Gimnastul Marian Dragulescu a declarat, luni, ca isi doreste sa castige o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo si considera ca este indreptatit la acest obiectiv deoarece este unul dintre cei mai buni sportivi din lume la sarituri.

Halucinant! Pacienti de la Spitalul TBC Bisericani, dusi la votare cu microbuzul scolar. Primar: Nu va muri nimeni!

Directia de Sanatate Publica DSP) Neamt a declansat o ancheta la Spitalul TBC din localitatea Bisericani dupa ce mai multi pacienti au fost transportati duminica la o sectie de votare cu un microbuz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )