Libnet.ro
UNICEF

00:07

LOVITURA pentru turismul romanesc! Unul dintre cei mai importanti turoperatori germani scoate Romania din cataloage (VIDEO)

B1 B1,
LOVITURA pentru turismul romanesc! Unul dintre cei mai importanti turoperatori germani scoate Romania din cataloage (VIDEO)

Turismul romanesc nu mai impresioneaza pe nimeni. Dertour, unul dintre marii turoperatori germani, scoate Romania din cataloage, din cauza infrastructurii proaste si a hotelurilor putine si foarte scumpe,. continuă pe B1

Profesoara premiata de un gigant IT pentru modul in care preda limba romana

O profesoara de limba romanpdin Oradea este, in opinia reprezentantilor unui gigant IT, unul dintre cei mai inovatori dascali din lume! Profesoara areusit, prin metode simple, sa faca lectiile d.

Doliu pe scena teatrului romanesc! Ne mai luam adio de la un mare actor

Teatrul romanesc isi mai ia adio de la un indragit actor. Este vorba de Cristian Dan, unul dintre cei mai vechi actori care au jucat pe scena Teatrului de Nord. Acesta juca in trei piese in prezent si in doar c?.

Cea mai PUTERNICA racheta din lume pleaca spre Marte! Ce trimite Elon Musk pe Planeta Rosie (VIDEO)

Elon Musk face astazi unul dintre cei mai importanti pasi catre indeplinirea visului sau de a coloniza Marte. Racheta Falcon Heavy, cea mai puternica din lume in acest moment, va duce pe orbita incarcatura in.

Quincy Jones, declaratii scandaloase: Michael Jackson a furat multe piese. The Beatles au fost cei mai prosti muzicieni din lume

Prolificul muzician si producator de muzica Quincy Jones 84 de ani), colaborator si prieten apropiat al lui Michael Jackson, a dezvaluit ca regretatul rege pop a plagiat multe dintre hit-urile sale, iar despre Paul McCartney si Ringo Starr a afirmat ca sunt cei mai slabi muzicieni din lume.

LOVITURA pentru Becali iN JUSTITIE! A pierdut un important PROCES! Milionarul e obligat sa plateasca

Lovitura pentru Gigi Becali in justitie! Milionarul este bun de plata, dupa ce un fost antrenor al echipei Steaua a castigat procesul cu latifundiarul din Pipera. Este vorba despre Dorinel Munteanu, care a.

Calitatile unui lider eficient: Patru strategii pe care cei mai multi manageri le aplica

Una dintre cele mai dificile tranzitii pe care trebui sa le faca liderii este trecerea de la a face la a conduce. In momentul in care trebuie sa gestioneze o echipa/un proiect, un manager va face din ce in ce mai putina munca si.

Cei mai sexy sportivi de la Jocurile Olimpice de Iarna 2018

Saptamana aceasta debuteaza noua editie a Jocurilor Olimpice de Iarna, ce vor avea loc in PyeongChang, Coreea de Sud. Iata cine sunt considerati cei mai sexy sportivi de la aceasta editie.

Eleva desemnata cel mai bun orator al echipei Romaniei la Moot Court Europe: Cand te prezinti in fata judecatorilor, fiecare cuvant conteaza. Fiecare gest

Maria Magdalena Enache este unul dintre cei opt elevi romani care, luna trecuta, au reprezentat Romania la Moot Court Europe Haga, acolo unde pustii au pledat in fata judecatorilor Curtii Penale si ai Tribunalului Penal International pentru fosta Iugoslavie, intr-o competitie internationala de procese simulate in domeniul dreptului comunitar si unde a fost desemnata cel mai bun orator al echipei romanesti.

Unul dintre cele mai cunoscute brand-uri Nokia ar putea fi relansat luna aceasta. iti mai amintesti de 8800 Sirocco?

Inca de cand au preluat brandul Nokia de la Microsoft, finlandezii de la HMD Global au mizat destul de mult pe nostalgia fanilor celebrelor telefoane din trecut. Pentru a marca revenirea marcii, acestia au lansat Nokia 3310, totul fiind gandit ca o cascadorie de PR. Se pare ca nu a fost doar un caz izolat.

De ce este parasit de clienti unul dintre cele mai mari lanturi de fashion din lume

In timp ce retailerii americani si majoritatea celor europeni sarbatoresc cel mai bun sezon de vanzari din ultimii ani exista si un brand renumit care nu le tine isonul. HM sarbatoreste 70 de ani de la fondare, dar si cel mai sever declin in fata unor rivali mult mai agili.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )