Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai tari castigatori din toate timpurile

Antena3 Antena3,
Cei mai tari castigatori din toate timpurile

Mike Ashley, detinatorul clubului de fotbalNewcastle United, si-a petrecut 15 minute extraordinare jucand la ruleta la cazinoul Fifty din Londra, in 2008. El a ales un pariu numit. continuă pe Antena3

Top 10 cei mai puternici politicieni din lume... si cel mai puternic din Romania

Deciziile celor mai puternici politicieni din lume afecteaza vietile a miliarde de oameni, schimba intregi segmente de activitate si blocheaza sau lanseaza industrii globale. Cititi in continuare cum arata topul celor mai puternici 10 politicieni, dupa.

Comisarul european pentru buget, unul dintre cei mai influenti comisari, vine in vizita in Romania

Comisarul european pentru buget, Gunther Oettinger, vine joi, 26 octombrie, intr-o vizita oficiala la Bucuresti. Oettinger, unul dintre cei mai influenti comisari europeni, vine la Bucuresti la doua zile dupa ce Eurostat a anuntat ca Romania a inregistrat in trimestrul 2 cel mai mare deficit din UE, de 4,1% din PIB.

DOLIU! A murit unul dintre cei mai apreciati artisti! Colegii sai de trupa sunt profund indurerati (FOTO)

Lumea muzicii este cuprinsa de durere dupa ce a murit unul dintre cei mai talentati artisti , colegii de breasla regreta ca au pierdut unul dintre stalpii formatiei, relateaza ABC.

Producator de film italian facut Doctor Honoris Causa la Arad. Este considerat unul dintre cei mai influenti oameni din industria filmului la nivel mondial

Producatorul de film italian Andrea Iervolino 29 de ani) se afla in aceste zile la Arad, la invitatia Univeristatii de Vest Vasile Goldis, care i-a decernat titlul de Doctor Honoris Causa.

Un cabinet de avocatura offshore piratat se teme de publicarea unor informatii legate de clientii sai, unii dintre cei mai bogati din lume

Un cabinet de avocatura din insulele Bermude a anuntat ca este posibila publicarea de informatii financiare ale unora dintre cele mai bogate persoane din lume, dupa un incident informatic ce a compromis securitatea datelor sale, scrie AFP.

Ianis Stoica, cel mai tanar marcator din istoria FCSB

Intrat pe teren in partea secunda a meciului cu cu Sanatatea Cluj, Ianis Stoica a devenit cel mai tanar marcator din istoria FCSB.

Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai PUTERNIC PASAPORT din lume. Nu este vorba de cel al SUA!

Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai puternic pasaport din lume. Nu este vorba de cel al SUA! Acest tip de pasaport este dorit de tot mai multe persoane pentru ca este catalogat ca fiind cel mai.

Acvila Arlie a ajuns la finalul misiunii stiintifice: emitatorul cu care a fost echipata transmite de mai multe zile din acelasi loc

Emitatorul satelitar cu care a fost echipata acvila tipatoare Arile transmite de mai multe zile din aceeasi locatie, undeva in savana din sudul Sudanului de Sud, in apropiere de granita cu Uganda, din rezervatia naturala Kidepo, anunta Societatea Ornitologica Romana. In aceasta situatie exista doua posibilitati, fie pasarea a murit, fie emitatorul a cazut.

metoo O tanara de la cel mai bun liceu din Buzau si-a acuzat profesorul ca a hartuit-o. Marturii SOCANTE (FOTO)

Seria marturisirilor despre hartuire sexuala si nu numai, din campania metoo, continua. O tanara de la unul dintre cele mai prestigioase licee din Buzau, Colegiul B. Hasdeu, a povestit pe o retea.

Caravana EUB, langa cel mai puternic laser din lume

Timp de 2 zile, miercuri-joi, 25-26 octombrie 2017, incepand cu ora 10:00, Caravana EUB va veni la Facultatea de Fizica, str. Atomistilor nr. 405, Magurele, jud. Ilfov. in prima zi, 25 octombrie, la ora 12:00, va avea loc o multipla lansare de carte, al carei protagonist va fi un autor constant al Editurii Universitatii din [].

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )