Libnet.ro
UNICEF

15:00

Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai PUTERNIC PASAPORT din lume. Nu este vorba de cel al SUA!

B1 B1,
Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai PUTERNIC PASAPORT din lume. Nu este vorba de cel al SUA!

Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai puternic pasaport din lume. Nu este vorba de cel al SUA! Acest tip de pasaport este dorit de tot mai multe persoane pentru ca este catalogat ca fiind cel mai. continuă pe B1

Incredibil! Care este CEL MAI ABERANT MOTIV pentru care un om a putut muri

Pe internet a aparut o fotografie in care se pot observa cele mai aberante diagnostice din anii '40. in imagine nu apare nici-o parafa, insa documentul pare original. Oricum ar fi, ni s-a parut.

Grupul Renault a anuntat cresterea vanzarilor la marca Dacia. Care este cel mai cautat model

Grupul auto francez Renault a raportat marti o crestere de 15,9% a vanzarilor in trimestrul al treilea, ceea ce a determinat proprietarul Dacia sa isi imbunatateasca prognozele privind evolutia pietei auto mondiale si totodata sa isi confirme obiectivele comerciale pentru anul 2017.

Draga Olteanu Matei implineste 84 de ani. Care este cel mai mare regret al sau

Draga Olteanu Matei a avut o casnicie cum unii doar viseaza. Timp de 44 de ani, ea si medicul Ion Matei au fost fericiti unul langa altul, iar de cand sotul ei a murit, actrita nu isi mai.

Cine este cel mai bun FOTBALIST al lumii? FIFA abia a facut anuntul (FOTO)

Ceilalti doi finalisti pentru premiul de cel mai bun fotbalist au fostLionel MessisiNeymar. Va multumesc pentru ca m-ati votat. Vreau sa le multumesc celor de la Real Madrid pentru sp.

Messi sau Ronaldo? FIFA a anuntat care este cel mai bun fotbalist din 2017 si cum arata echipa ideala a acestui an

La gala FIFA de la Londra a fost acordat premiul The Best, celui care a fost desemnat cel mai bun fotbalist din 2017.

Maxim istoric. Indicele ROBOR la trei luni este la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut pana la nivelul de 1,88%, cel mai mare din noiembrie 2014 pana.

Alin Pascal, despre cel mai urat episod din copilarie. Ce l-a OBLIGAT celebra sa mama, Matilda Pascal Cojocarita, sa faca

Alin Pascal a dezvaluit lucruri tinute secret pana acum. Toata lumea il indrageste si il apreciaza pentru muzica sa, mai ales ca i-a calcat pe urme celebrei sale mame. Putini.

Toata lumea trebuie sa stie asta! Ce secret se ascunde in ardeii copti

Mai ales toamna, gospodinele iau cu asalt pietele pentru a cumpara ardei capia pe care ii pun la copt. Toata lumea ii consuma, fie in forma cruda, fie copti sau adaugati in diferitele.

Pasaportul unei tari din Asia a devenit cel mai puternic din lume. Cat de puternic este pasaportul romanesc

Pasaportul Republicii Singapore a fost catalogat drept cel mai puternic din lume, potrivit indexului global al pasapoartelor, Global Passport Index, care evalueaza gradul de libertate al cetatenilor anumitor tari si care a fost publicat miercuri.

Cel mai popular joc din 2017 a fost stabilit deja: Destiny 2

Avand in vedere ca ne aflam doar in luna octombrie si mai sunt cateva luni pana la finele luni 2017, este surprinzator ca a fost deja declarat Destiny 2 ca fiind cel mai bine vandut joc al anului. A trecut abia o luna din momentul in care s-a lansat Destiny 2. Cu toate acestea, jocul [].

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )